Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Ситуацията и за "Строго секретно" се влошава
02.2021

Ситуацията на медийния пазар у нас продължава да се влошава. Тя поставя сериозни въпроси и пред "Строго секретно", единственият независим вестник в България, а може би и в Европа. Това означава, че от доста време за излизането на всеки нов брой на вестника трябва да се преодоляват нарастващи трудности. Какви са те?

1. Заради COVID-19 и затварянето на голяма част от разпространителската мрежа и самоизолирането на много читатели рязко спаднаха тиражите и аудиторията на всички вестници. Това не може да не засегне и "Строго секретно".

2. Живеем в конкретна обстановка в България, която по свобода на словото е на 114-то място в света. Медийният пазар е в огромна криза, в пиков момент на неговото деградиране.

Ето защо в момента сме изправени пред няколко варианта:

  • да спрем издаването на вестника ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 305, February-March 2021
Всички сме във войната
Отминалата 2020 г. може да бъде наградена с "диплома за абсурдност от всякакъв вид".Заради това човечеството навлезе в 2...
    Европейската цивилизация е в криза и пред изчезване /3/
Европа – във всички нейни части, е в огромна криза.Европейската цивилизация е в период на дегенериране и изчезване. В мо...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com