Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Вектори
Европейската цивилизация е пред изчезване - джендърите /4/
Анализ на "Строго секретно"

Още през 2019 г. от Брюксел спуснаха указания за предстоящите евроизбори в страните – членки да се спазва балансираното участие на двата пола, т.е. мъже и жени.

Това обаче беше посрещнато с лавина от въпроси, в това число и в България, а именно какво да се разбира под балансирано участие и най-вече какво са тези мъже и жени, тъй като двата основни пола отдавна не са основни и преминаха в много разновидности.

Това е видно и от инструкцията на Съвета на Европа, която гласи, че "даже ако един член на парламента, независимо на каква фракция, е представител или на някакъв отделен пол, той трябва да бъде представен в делегацията и в изборите".

Тогава ставаше дума за 54 полови разновидности, които оттогава се увеличиха до 112.

Заради това е необходимо да внесем допълнителна информация за джендърското ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 306, April 2021
Грабежът на Царска Бистрица
Съдебните дела на наследниците на бившите царе са за двореца "Царска Бистрица" и за горите в Рила, които те никога не са...
    Защо децата в НР България бяха различни
Ако сте били дете през 60-те, 70-те или 80-те години, е трудно да повярваме, че сме доживели до днес.Като деца ни караха...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com