Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'22'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11
'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
"Все още – не". Not Yet
04.2021

В предишния брой на "Строго секретно" предупредихме, че трябва да преодоляваме някои нарастващи трудности, които могат да доведат и до спиране на вестника и до проблеми в неговия електронен вариант.

Това се дължи, наред с много други причини, и на актуалната ситуация с разпространителската мрежа и на ограниченията заради COVID, които не може да не ни засегнат.

Но въпреки че сме в "бизнеса" над 50 години, даже ние бяхме изненадани от огромния читателски отзвук в подкрепа на вестника и неговия издател за продължаването на този "уникален интелектуален продукт" в бъдеще.

Без да страдаме от прекалена скромност, продуктът наистина е уникален и отдавна сме в Гинес по няколко параметри:

  • издание, анализиращо съвременния свят в неговите основни перспективи – геополитическата, икономическата, социалната, военната и др.;
  • една от първите в света "алтернативни медии" – издание с най-голяма география в Европа, четено в 193 държави - толкова, колкото са страните-членки на ООН;
  • най-дълго издаван вестник в Европа – 28 години с един и същи формат, един и същи издател, /само със средства на издателя/, една и съща тематични линия, един от последните /или първите/ вестникарски гладиатори и т.н.

Но издаването на вестника не е само финалния продукт във формата на печатното издание или на сайта му, а е цял производствен процес, от който част е извън нашия контрол.

Не случайно изпълзяха на дневна светлина и недоброжелатели, които искрено се зарадваха от евентуалното ни спиране. На тях веднага ще кажем – не бързайте, колкото и да се въртите, задниците ви все още са отзад.

Или, както се казва в една от финалните сцени на филма "Гладиаторът" – Not Yet /Все още – не/. Препоръчваме ви да гледате, ако не сте, този филм, който е една от най-добрите екранни геополитически разработки на континентализма и на евразиатската идея.

И така, продължаваме да издаваме "Строго секретно" при нова цена – 10 лева, като запазваме неговата месечна честота. Ако се налагат "двойни броеве" – един на два месеца, абонаментът на абонатите ще бъде компенсиран със съответно удължаване.

Ще направим всичко възможно да запазим тази цена /поне ще можете да се хвалите, че четете и най-скъпия вестник в Европа/ още 2-3 години и даже ако има изненади, пак ще измислим нещо.

И запомнете – в съвременния свят няма нищо по-ценно от обективната и умна информация.

И така, все още – не. Not Yet. Продължаваме.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 306, April 2021
На прага на Трета световна
На 17 март 2021 г. започна Новата Студена война между САЩ и Русия, която в момента когато четете тези редове може вече д...
    Европа се готви за война
Европа се готви за война и купува злато. Така е било винаги в историята на войните, когато е започвало изкупуване на зла...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2022, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com