Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'22'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11
'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

След COVID-19 идва нов вирус
Пътна карта на диверсията
Анализ на "Строго секретно"

От 15 месеца светът e в ужаса на COVID-19 – коронавирусът, който убива хиляди хора навсякъде и всички трябва да носим маски, да се ваксинираме, да си стоим вкъщи и т.н.

Националните икономики на 193 държави членки на ООН получиха заповед да се заключат от януари 2020 г.

Заповедта идваше от САЩ, от глобалните банкстери, от СЗО и от Световния икономически форум, от милиардерските фондации, начело с Бил Гейтс.

Всички те се втурнаха да издават заповеди за разрешаване на кризата със световното здраве.

Милиони хора загубиха работата си и спестяванията си за цял живот. Развиващите се страни потънаха в бедност и отчаяние.

И за всичко това беше виновен вирусът COVID-19.

Но това е колосална измама. Измама!

Защото никой, никъде и никога нито веднъж не са изолирали вируса, който според тях причинява COVID-19.

Повтаряме – няма никакви налични количествени вирусни изолати на 2019-nCoV.

Това е истината. Няма количествено определени вирусни изолати. Нито един.

Е, добре, щом няма вирус, каква е тази вирусна пандемия, която хвърли целия свят в спиралата на масовата безработица, фалити, крайната бедност, истерията и самоизолацията? И изведнъж няма никакъв вирус. Никакъв COVID-19, или поне 18.

Постулатите на Кох, т.е. критериите дали даден патоген /вирус или бактерия/ е заболяване са следните:

  • Патогенът трябва да присъства във всеки етап на заболяването.
  • Патогенът трябва да бъде изолиран от гостоприемника с болестта и да се отглежда в чиста култура или друга подходяща среда.
  • Конкретната болест трябва да се възпроизведе, когато чиста култура от патогена се инокулира в здрав податлив гостоприемник.
  • Патогенът трябва да бъде възстановим от експериментално заразения гостоприемник.

Постулатите на Кох са еталон за преценката дали има причинно-следствена връзка между патогена и клиничното заболяване.

Но към днешна дата – април 2021 г., никоя лаборатория, никъде на тази планета не е извършила успешно Постулатите на Кох върху така наречения нов коронавирус, за който се твърди, че причинява COVID-19.

Това, което видяхме при избухването на "болестта", наречена COVID-19, са лъжи на едро и подигравка с общественото здравеопазване, за да ни лишат от нашите свободи, препитание, бизнес и отдих.

COVID-19 е най-голямата измама, извършена някога върху човечеството.

Добре де, щом няма вирус, тогава какво има!

Има поредна велика измама, наречена COVID и поредна човешка глупост. Защото през декември 2019 г. започна Първата световна "биологична война" с внедряването на био и психо диверсията, наречена коронавирус, а по-късно COVID-19, глобална криминална конспирация с епични пропорции.

Става дума за преднамерена икономическа, психологическа и военна добре организирана схема за съкращаване на световното население, най-голямата в историята на планетата.

Основният въпрос е дали вирусът е генетично инженерирано биологическо оръжие или е естествена еволюция на нов вирус.

15 месеца след началото на "епидемията" продължаваме да поддържаме първата ни версия – че става дума за Първата световна биологична война с внедряване на вирусна диверсия, най-напред в Китай, а след това и другаде, със съкращението COVID-19 /което означава Co – корона, V – вирус, D – болест – 2019 г./

Важни в случая са таймингът на появата на "вируса" и истинските причини.

В Пентагона разработват биологическо оръжие още от 1981 г. Ако го използват за аерозолна атака, американците бяха изчислили, че за убийството на 625 000 души всеки смъртен случай ще струва на Пентагона само по 29 цента. Евтино и ефикасно.

COVID-19 е биооръжие, внедрявано с операцията "корона пандемия" и съответната психоакция на страх, паника и т.н., за да се прикрие крахът на финансовата система на САЩ, т.е. крахът на хилядолетието и най-страшната криза в историята на човечеството.

За съжаление, това е само началото.

Най-важният въпрос сега е дали организаторите на пандемията ще се опитат да я повторят с друг вирус. А това поставя други важни въпроси:

  • Постигнали ли са целите на пандемията?
  • Какво да очакваме през 2021 г.?

Финансирането, както е известно, до голяма степен идва от правителството на САЩ и фондация "Бил и Мелинда Гейтс". Същият Гейтс, който от няколко години е начело на "обществените инициативи" за борба с "предстоящата", а след това и с вече случилата се пандемия.

Гейтс беше и организатор на "командно-щабните учения" през октомври 2019 г. ("Събитие 201") за пандемията, която всъщност избухна точно месец по-късно. И позицията на СЗО беше финансирана от Бил Гейтс.

Постигнали ли са целите си организаторите на "пандемията"?

Въпросът предполага, че епидемията е планирана и организирана от един център.

Отговорът на този въпрос е, че вирусът е изкуствен и шансовете за случайно възникване на идентифицираните генетични последователности са много малки.

Но целите на изкуствената пандемия не са постигнати напълно. Още през март 2020 г. в доклад на Световната банка се казваше, че в развиващите се страни се очакват "колосални смъртни случаи от коронавирус". Стотици милиони хора през 2020 г. имаха невероятен късмет – щамът на вируса, отглеждан от злодеи, се оказа уязвим от евтиното лекарство, което се използва масово, включително профилактично, срещу малария, която е широко разпространена именно в бедните гъсто населени страни, които бяха атакувани с COVID-19.

Ако вирусът е изкуствен и процесът се ръководи от Гейтс и други екземпляри, които бяха разтревожени от прекомерния прираст на населението в третия свят в продължение на много години, тогава, най-вероятно вирусът преследва три основни цели:

Цел 1: Да причини масова гибел в гъсто населените развиващи се страни от Азия и Африка, срив на техните икономики, да подготви правителствата им за приемането на нов икономически ред под предлог на "финансова и икономическа помощ", т.е. на всякакви условия.

Цел 2: Подготовка на "Голямото нулиране" – Great Reset на глобалната икономическа система за установяване на нов световен икономически ред – обстановка на масова смърт, падане на БВП в световен мащаб, бърз растеж на дълга пред финансовите глобалисти и икономически хаос, мащабна смяна на собствеността и контрола в икономиката и властта, единна, още по-безумна финансова система като основа за единен политически контрол над целия свят.

Цел 3: Смяна на властта в Китай с прозападната фракция и последвалото подчиняване на Китай на новия световен ред.

Цел 4: Смяна на "режима" в Русия.

Цел 5: Преподчинение на Европа, НАТО и ЕС.

За човечеството това означава само неизбежността на повторение на опитите за пандемии в близко бъдеще. Може би в края на 2021 г.

Най-логичното е за организаторите на пандемията да я повторят с друг вирус. Те вече обявиха глобалното затопляне като катализатор за условията за появата на нови вируси (промяна на местообитанието на животните – естествени носители на вируса и други глупости). Затова послушните медии ще обявят появата на нов вирус като тежко доказателство за правилността на изразените хипотези.

Екипът на проекта ще бърза вероятно ще използват още по-смъртоносен вирус.

Следващата пандемия ще бъде на фона на военните усилия на Запада за налагане на единния политически контрол над света.

Тя ще дойде и в ранните години на рязък спад в производството на храни по света. Държавите ще бъдат силно отслабени, с икономики, вече изкривени от борбата с фиктивното глобално затопляне, и с реалността на недостига на храна, високите цени на всички продукти и недостига на изолирани сгради. При тези условия борбата срещу следващата пандемия ще бъде много по-трудна – когато много възстановяващи се хора няма да могат да си позволят да купуват качествена храна (тя ще поскъпне) и ще се възстановят в студени къщи и апартаменти.

Значи, ще има нови опити за "нулиране" на живота на милиони по света.

Става дума за нова война на живот и смърт за цялото човечество.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 307, May 2021
Следващата крачка - Армагедон
Светът замръзна – за дни и часове – преди началото на Третата световна война. или, както се казва – "никой не искаше вой...
    Кой ще мигне пръв в Украйна
Дали войната в Украйна /а не с Украйна/ е неизбежна?На 12 април президентът на САЩ Джо Байдън се обади на президента на ...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2022, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com