Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

BULGARIAN BUSINESS CLUB
Зад смъртта на принц Филип и... Петр Келнер
Анализ на "Строго секретно"

На 27 март 2021 г. чешкият мултимилиардер Петр Келнер загина в странна хеликоптерна катастрофа в Аляска по време на екстремен ски трип. С него загинаха още 4 души.

Петр Келнер – на 56 години, беше най-богатият чех, чието богатство Forbes оценяваше нетно на 17.4 милиарда долара, като този лидер на чешкия бизнес неотдавна се разклони и в медийния бизнес чрез PPF Group, която закупи компанията Central European Media Enterprises през октомври 2020 г., която пък притежава 30 телевизионни мрежи в Чехия – TN Nova, Румъния, Словакия, Словения и България /bTV/.

Такива трагични инциденти, като с Келнер, веднага събуждат и хипотези, различни от официалните версии.

Така е и със смъртта на Келнер, поне в две основни направления.

Първото. Според някои чешки източници, PR-агенцията – Reputation Management на Home Credit – компанията на Петр Келнер, се счита за фактор в чешкото общество в полза на Китай. PR-агенцията е създала мрежа от експерти, журналисти и политици.

Home Credit е международна необикновена финансова институция, от която Петр Келнер притежаваше 91,12 процента. но наетата от нея PR-агенция, вместо да работи за Home Credit е работила предимно за добрия имидж на Китай в Чехия.

Това е първата следа, т.е. китайската. Келнер е работил с Китай с бизнес-проект, като е наел пиар-агенция, която е работила за добрия имидж на Китай в Чехия, което не се е харесало на някои сили.

Келнер е имал и връзки с Милош Земан, минаващ за проруски настроен.

Тази следа може да е реална, но може и да не е.

Защото има и друга следа, която може да се окаже по-трудна за проследяване и интерпретиране, а именно връзката на Петр Келнер с британската върхушка.

И така, Келнер се срещна с принц Чарлз и с най-богатия човек на Великобритания – сър Ричард Сутън, които посетиха Чехия през 1991 г.

През 2009 г. Чарлз лобираше за Петр Келнер като "млад глобален лидер на Световния икономически форум в Давос". Същият форум, чийто патрон сега е принц Чарлз, заедно с папа Франциск и Шваб, който издигна програмата за Great Reset – Голямото нулиране.

До тук няма нищо странно в британската връзка – харесали са Келнер, искат да го привлекат и да работи за глобализма.

Но почти по същото време, когато загина /или беше убит/ Келнер в Аляска, беше убит

/заклан/ и споменатия близък партньор на принц Чарлз и най-богат човек във Великобритания сър Ричард Сутън.

По същото време вървеше ескалацията на ситуацията в Украйна и беше съобщено за смъртта на принц Филип, съпругът на кралица Елизабет II.

Нека да се спрем на тази смърт.

Според някои източници принц Филип беше починал още преди 2 години през 2017 г. Оттогава на сцената беше въведен негов двойник.

Това пък постави въпроса за смъртта на Елизабет II, починала в края на 2016 г. или в началото на 2017 г. и за присъствието й до ден днешен на нейна двойничка.

Хипотезата за смъртта на Елизабет II се появи в края на 2016 г. или в началото на 2017 г., когато ВВС и Чарлз пускаха съобщение за нейната смърт, след което то беше анулирано.

Последваха странни смъртни случаи на близки на кралицата хора или на задкулисните битки в двореца кой да е наследник.

Междувременно Чарлз получи почетната длъжност глава на британската общност и на Great Reset, наред с Ротшилд, Франциск и Шваб.

Вървеше и сюжетът с постепенното въвеждане на двойничка на Елизабет II с много режисирани фотоснимки – дълги палта, кърпи на главата, ракурси, за да не се виждат съотношенията очи, нос, уши, ръце, крака и т.н.

На 18 август 2018 г. беше убит лекарят на Елизабет II – 67-годишният хомеопат Питър Фишер, блъснат от камион, т.е. отстранен беше човекът, който знаеше всичко за Елизабет II и евентуално за нейната двойничка.

На 12 септември 2018 г. последва нов инцидент, като най-близкият човек на кралицата – гувернантката Мери Морисън, се спъна по стълбите и падна като за малко не повлече и кралицата. И двете имаха късмет, че останаха живи.

Преди новата 2020 г. "кралицата" не посети "Филип", когото бяха пратили в болница.

Хари и Меган офейкаха в Канада, защото в близкото обкръжение на кралицата ставаше опасно за техния живот. Последва и интервюто на Меган с Опра - за всеки случай.

На 1 декември 2020 г. "внезапно, но спокойно" почина кръстницата на принц Хари – близка приятелка на Елизабет II – лейди Селия Вестей.

На 20 март 2021 г. тържественото честване на рождения ден на Елизабет II беше отменено. Трябваше да навърши 92 години.

Преди това – на 2 март, Филип, т.е. двойникът му, отново го изпратиха в болница за лечение на сърцето. Показаха седнал в колата жив труп. Ясно беше, че го готвят за "оттегляне", което беше съобщено на 9 април.

На 14 април, само четири дни след смъртта на принц Филип Елизабет II се върна към кралските си задължения и участваше в оттеглянето на Уилям Пийл от поста лорд шамбелан при кралския двор. 72-годишният Пийл подаде оставка на 1 април, вероятно предпочете да се оттегли преди "внезапно, но спокойно" да го споходи смъртта.

И в началото на последните събития – на 27 март, беше съобщено за смъртта /убийството/ на Петр Келнер и за убийството на най-богатия човек на Великобритания и приятел на принц Чарлз – сър Ричард Сутън.

Нещо много гнило има в тази Великобритания. Няма грешка. Шекспир е писал за гнилата Великобритания, но заради политкоректност я е заменил с Дания. И с тамошните крале и принцове.

Какво трябва да очакваме в близко време?

P.S. Както се очакваше след смъртта на Келнер Прага прие провокация срещу Русия и изпъди 18 руски дипломати. Москва отговори с изпъждането на 20 чешки дипломати.

Прага отговори с отстраняването на Росатом от участието в АЕЦ Дуковани, с отказ от Спутник V, и хвърли вината за взривяването на чешките оръжейни складове през 2014 г. на Москва.

Да не забравяме че Чехия е един от най-големите оръжейни производители в Европа и в случай на война в Украйна може да доставя оръжие.

А Лондон, както се очакваше след смъртта на Филип изпрати военни кораби в Черно море и неслучайно напомни, под диктовката на Тел Авив, че има над 300 бойни ядрени глави.

18 април 2021 г.

Очаквайте: Кога Елизабет II наистина почина?


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 307, May 2021
България е в нова национална катастрофа
Отново пълна неадекватност.Играят си на някакви избори /отново фалшифицирани/, за да "оправят и реформират България", въ...
    Царят на идиотите
...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com