Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Досие - актуална тема
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
COVID – план за глобален геноцид
07.2021

Като един от първите световни аналитични центрове още през ноември 2019 г. написахме, че глобалната операция COVID е насочена към глобален геноцид и поробване на човечеството от така наречената "дълбока държава".

Това не е самоизтъкване или случайност, а резултат на нашия дългогодишен професионален опит и аналитична дейност и в тази материя – започвайки от СПИН – HIV диверсията, минавайки през ебола, различните птичи и свински грипове, SARS и сглобявайки причинно-следствената верига на COVID на фона на глобалните тенденции и вектори.

Така наречените основни медии и експерти не поеха по този път и се оказаха за пореден път съучастници в престъплението и момченца на повикване. Те не могат да видят основното, че става дума за организирано масово убийство – геноцид, извършвано от "общественото" здравеопазване /с изключение засега на Китай и Русия и на още няколко държави/ от доставчиците на медицински платени услуги. Обърнете внимание на последната формулировка – това не е комплимент за така наречената световна медицина.

Българското здравеопазване е част от този пейзаж под командването на мафията – неразбиране на същността, нагнетяване на страхова психоза, погрешни и лъжливи решения, които в близко време ще ги пратят на съдебната скамейка. Процесът вече е започнал.

Подробно се спираме на COVID на стр. 22-23. Но темата е толкова сериозна, че тук ще се спрем отделно на плана за глобален геноцид, т.е. на анатомията на международното местопрестъпление COVID.

Това е умишленият заговор за глобален геноцид и сериозно обезсилване на населението по целия свят чрез различни видове биологични оръжия COVID и програмата за супер ваксинация.

Като се има предвид огромната дълбочина и широта на тази схема за умишлено убиване на възможно най-много човешки същества, е ясно, че всяко по-голямо правителство, глобална институция, корпорация и неправителствена организация, която се контролира от Новия Световен Ред трябваше да е съучастник в тази сложна престъпна схема, най-голямото престъпление, което някога е било извършено срещу човешката раса.

Ето какво са измислили тези нагли безразсъдни престъпници с предварително планиране и разработка на детайлите.

1. Първо, с Covid беше стратегически изстреляна поредица от биологични оръжия по цялата планета, особено в големите метрополии.

2. След това те лъжливо обозначиха сложното си биооръжие като SARS-CoV-19, за да заблудят правителствата и да объркат международната здравна общност.

3. След това съзнателно разпространиха силно дефектен комплект за тестване на COVID-19 – PCR, който гарантирано дава многобройни фалшиви положителни резултати, както и фалшиви отрицателни. Тези комплекти бяха мистериозно складирани по целия свят за бързо разпространение още преди първата поява на COVID-19 в Ухан, Китай.

4. Междувременно най-добрите контрольори на тази изключително сложна биотерористична операция пречеха на каквито и да било планове за лечение, лекарства и протоколи за COVID-19 да бъдат одобрени от правителствата по Земята.

5. Забранявайки използването на известни успешни лекарства срещу Covid, те въведоха фалшивите ваксини.

6. Различните експериментални ваксини срещу Covid бяха произведени още преди пандемията, започнала през януари 2020 г.

7. На глобалните медии беше заповядано да не съобщават тези жизненоважни данни на широката общественост.

8. По този начин неинформираните хора бяха принудени да си слагат неодобрени "ваксини", категоризирани като само "за спешна употреба". Този универсален модел на измама беше неразделна част от ваксинационните програми по целия свят.

9. Особено през ранните етапи на тази планирана пандемия, стандартният медицински отговор беше да не се издават насоки за лечение на COVID-19 преди хоспитализация. Този огромен институционален провал е без прецедент както по обхват, така и по своя мащаб.

10. След хоспитализацията медицинските протоколи, които се прилагат рутинно, се превърнаха в основна причина за смъртта, а не самият COVID-19. Както никога досега в историята, медицинските лечения са огромна част от проблема, а не са част от решението.

11. Както пандемията от испански грип от 1918 г., и сега "медицинският" отговор е виновен за високата смъртност сред възрастните хора и за множество съпътстващи заболявания. През 1918 г. смъртоносната комбинация от аспирин и морфин допринесе за смъртта на над 100 милиона души по целия свят.

12. Подобен е сценарият и сега, в интерес на обезлюдяването на планетата и поставянето на ваксинираните от Covid под пълен контрол. Това потвърждава намерението за извършване на глобален геноцид и на "голямо нулиране", подготвено от "дълбоката държава".

Сравняването на "пандемията" с Трета световна война не е метафора. Това е война с мащаба на жертви и разрушения на световна война.

До края на 2020 г. световната икономика получи рекордна рецесия за последните 75 години, броят на бедните в света се увеличи със стотици милиони за една година, броят на предприятията, принудително унищожени от държавите, не може да бъде преброен.

Това е война с мащаб на срив на основите на личния човешки живот и на обществото като цяло.

Милиарди хора са вцепенени, изплашени, деморализирани, лишени от нормален живот и от способността да планират дори най-близкото бъдеще.

Погроми, терористични атаки, войни, ръст на битовите престъпления и самоубийствата.

С цената на собствения си живот се уверихме, че свободата на достъпа до почтена информация е също нулева.

Защото просто няма експерти. Има лъжци и мошеници. И игноранти. И умишлено използване на новата болест за политически бизнес.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 309, July 2021
Царят на идиотите
...
    Докъде ни докара този селски бандит
През последните 11 години мафията, под командата на един селски бандит, постигна следното за България: 1-во място по см...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com