Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Биотероризъм
Covid-19 е биооръжие
Започна в Северна Каролина /САЩ/
Анализ на "Строго секретно"

Следим ковид-диверсията от самото начало.

И от самото начало посочихме, че COVID започна много по-рано в САЩ, а не в Ухан /Китай/, където вирусът беше пуснат 2 години по-късно.

И че не става дума за вирус, а за биооръжие, чиято цел е: богатството да е централизирано; светът да е тероризиран.

И, че пускането на хибридизирана версия на COVID беше терористична био атака.

Създаването на COVID е проект на ЦРУ, осъществен чрез секретна програма в частен университет в САЩ, с помощта на експерти по биооръжия. Разграбването на американската икономика доведе САЩ до гражданска война и позволи властта да се централизира под контрола на "дълбоката държава".

По-долу даваме някои доказателства, които не могат да бъдат оспорвани и които можете да изпратите на всяка държавна агенция или медицински специалист.

Основнотно е, че американската програма за биологични оръжия във Форт Детрик, Мериленд, с тяхно оборудване и персонал, със сигурност е мигрирала в тайни лаборатории в големите държавни университети на САЩ, за да се "скрие от очите".

Документите показват, че изследванията за създаване на COVID-19 са започнали в САЩ още през 2006 г. и са завършили с успешно био-оръжие през 2015 г., като работата е извършена в Университета на Северна Каролина и в Харвард и в лабораторията на Администрацията по храните и лекарствата в Арканзас.

Тяхната работа е озаглавена: "Подобен на SARS клъстер от циркулиращи коронавируси на прилепи има потенциал за поява на хората".

Лабораторията за специални патогени и биобезопасност – Институтът по вирусология в Ухан, Китайска академия на науките, Ухан, Китай, е доставила вируса на прилеп от Ухан, който е бил използван в американското проучване. Ухан беше включен само поради тази причина.

COVID-19 е проект за биооръжия на американската армия за производство на болест, причиняваща пневмония, която би била почти невъзможна за ваксиниране при пациенти на възраст над 40 години.

Изследването се провежда от Университета на Северна Каролина и се финансира от USAID/CIA. Той избра китайски вирус на прилепи и включи и медицинско заведение в Ухан.

С вируса Китай нямаше нищо общо. COVID-19 си е чисто американско съчинение. Причините са американски.

През ноември 2015 г. беше публикувано проучване, очертаващо способността за производство на вирус, с който се борим сега. Сред многото беше и споменатата лаборатория в Ухан, Китай. Тя беше включена в списъка като една от десетките, предимно американски, работещи по този проект.

Но един ключов участник беше пропуснат нарочно – USAID. Защо – USAID е параван за американските научни изследвания в областта на биологичните войни като тези, направени в Тбилиси, Грузия и другаде.

Има и американски медицински специалисти, които се насочиха към американската армия и ЦРУ. Такъв материал се появи през 2015 г. на уебсайта на научното списание Natura. Тогава авторите твърдяха, че след появата на вируса на TORS (2002-2003) и респираторния синдром на Близкия Изток (MERS) учените са били наясно на риска от междувидово предаване, което би довело до епидемия сред хората.

Прилепите са най-големите инкубатори на коронавируси. Независимо от това, прилепите не могат да предадат коронавируса на хората, тъй като не могат да взаимодействат с човешки клетки с ACE2 рецептори.

Подковоносните прилепи носят щам на коронавирус на TORS, който може да се предаде на хората. Той е наречен SHC014-CoV вирус.

За да проучат по-добре този вирус, учените са копирали коронавируса и са го заразили с лабораторни мишки. Резултатите показаха, че вирусът наистина е в състояние да се свърже с човешки клетки с ACE2 рецептори и да се размножава в клетките на дихателната система.

Лабораторните материали, проби и оборудване, които са били използвани при изследването, са получени от Армейския медицински изследователски институт по инфексиозни болести на САЩ. Вирусът, който е бил тестван в лабораторни мишки, е същият като коронавируса на SARS-CoV-2=

Интересни неща обаче могат да бъдат намерени и в по-ранни документи.

Например за политиката на НАТО:

  • в доклада за дейността на НАТО за 2019 г. се казва, че през 2019 г. първото място на НАТО в научноизследователската и развойната дейност е заемано от темата за радиохимичната и биологичната защита (29%), измествайки на пръв поглед най-належащия проблем на Европа – борбата с тероризма (оказа се, че е 4-ти приоритет);
  • година по-рано, през 2018 г., ситуацията беше точно обратната: тероризмът, както би трябвало, беше на първо място (28%), а радиохимичната и биологична защита – на четвърто (13%).

Предвид липсата на видими причини за такава рязка промяна в научните интереси, има две възможности и двете са неприятни:

  • или НАТО сега акцентира върху биозащитата, фалшифицирайки данните, за да покаже, че "и ние винаги сме се подготвяли за вируси";
  • или че още през 2019 г. в НАТО знаеха откъде ще дойде проблемът.

Тук насочваме към професионалната разработка от 2015 г. /нередактирано и пълно/. Публикувано на 09 ноември 2015 г. "Подобен на SARS клъстер от циркулиращи коронавируси на прилепи показва потенциал за човешка поява от Vineet D Menachery, Boyd L Yount Jr, Kari Debbink, Sudhakar Agnihothram, Lisa E Gralinski, Jessica A Plante, Rachel L Grahdm, Trevor Scobey, Xing-Yi Ge, Eric F Donaldson, Scott H Randell, Antonio Lanzavecchia, Wayne A Marasco, Zhengli-Li Shi, Ralph S Baric, Nature Medicine том 21, страници 1508-1513 (2015).

Поправка към тази статия е публикувана на 06 април 2016 г. Тази статия е актуализирана.

Всеки, който иска може да се запознае с нея в Интернет, но и от нея стана ясно, че COVID е биооръжие на САЩ и че Китай няма нищо общо с него.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 309, July 2021
Суперракетата Сармат - последно предупреждение
На 11 юни, в навечерието на срещата на Путин с Байдън в Женева, от Плисецк, Русия, направи тест с най-новата си, най-опа...
    Глобокризата ни поглъща
На "входа" на пандемията COVID беше кризата.На "изхода" на пандемията COVID /ако излезем/, е още по-голяма криза.С една ...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com