Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'22'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11
'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

САЩ добавят зарин в Covid-19
Великата измама "Операция пандемия"
Анализ на "Строго секретно"

САЩ и Израел използват ниски дози зарин за допълване на био-оръжието Covid-19.

Веригата се проследява до израелското разузнаване и ЦРУ и разкрива многостранна операция на американската армия за био-война, която продължава и в момента.

Как става това? С прословутите chemtrails – химически опашки или с дронове.

САЩ преместиха самолети на Global Hawk в Сицилия, уж за да бъдат използвани за шпиониране на Русия в мисии над Черно море.

Извършени са обаче и други мисии, над Северна Италия или Северен Иран.

Знаем, че САЩ и Израел са разработили микродронове със способност за самоунищожение, които може да разпространяват болести като SARS, свински грип и различните щамове птичи грип и други болести по хората и посевите. Има доказателства, че подобни устройства са били използвани срещу Китай.

Сега имаме нов и далеч по-зловещ доклад.

Става дума за доклад от руското разузнаване, в който се казва, че САЩ използват ниски дози зарин, за да имитират пандемични заболявания. Те имат доказателства, че в Иран и Италия газът зарин е открит в изключително малки концентрации в храната, водата и околната среда.

Тези концентрации причиняват за период от две седмици появата на пневмония и на дихателни инфекции. По-големите концентрации причиняват сърдечни заболявания и сърдечна недостатъчност.

Започвайки от 1996 г. и след това нараствайки до екстремно ниво през 2006 г., САЩ финансират проучвания върху различни нервни агенти, които могат да бъдат разпръснати от безпилотни летателни апарати, сега от микро безпилотни самолети, които Израел е развил.

Открито беше обширно съучастие на ЦРУ и Моссад / Шен Бет в манипулирането на медиите.

Всъщност това е една от най-успешните им операции, т.е. за "затваряне на вратата на обора, след като конят е избягал", включваща биологичното оръжие на ЦРУ. лабораторията "Зарин" в Тбилиси, Грузия, беше разобличена отново и отново за изпускането на свински грип в района или в използването на зарин срещу Сирия.

Знаем, че ЦРУ многократно е тествало химическо и биологично оръжие, например в метрото на Ню Йорк през 2008 г.

Нервните агенти са група от особено токсични химически бойни агенти. Те бяха разработени непосредствено преди и по време на Втората световна война и са свързани химически с фосфорорганичните инсектициди.

Основните агенти в тази група са:

  • GA – табун
  • GB – зарин
  • GD – соман
  • GF – циклозарин
  • VX – метилфосфонотиоена киселина
  • G-агентите не са постоянни, докато V-агентите са постоянни.

Някои G-агенти могат да бъдат сгъстени с различни вещества, за да се увеличи тяхната устойчивост и следователно общото количество, проникващо в непокътната кожа. В стайна температура GB е сравнително летлива течност и следователно не е устойчива.

VX е относително нелетлива течност и следователно е устойчива. Счита се, че представлява малка опасност от изпарения за хората, изложени на тях.

В чисто състояние нервните агенти са безцветни и подвижни течности. В нечисто състояние нервните агенти могат да се срещнат като жълтеникави до кафяви течности.

Някои нервни агенти имат слаб плодов мирис.

Има ли наблюдаеми дългосрочни ефекти върху здравето, свързани с излагане на зарин (GB) при концентрации под нивата, необходими за причиняване на остри признаци, симптоми или нараняване?

Ето констатациите от едно проучване на американската армия.

SARIN (GB)

GB е нервен агент и химически е известен като изопропил метил фосфонофлуоридат. Това е течност без цвят и мирис. Когато е чиста, парите също са безцветни.

GB се изпарява с приблизително същата скорост като водата. Подобно на други нервни агенти (soman, tabun, VX) GB е силно токсичен органофосфат, който необратимо се свързва с ацетилхолинестеразата. В резултат на това ацетилхолинът се натрупва в нервно-мускулните връзки и причинява загуба на функция в тези връзки. Това пречи на основния механизъм, необходим за нормалната функция на централната нервна система и периферната нервна система, т.е. предаване на нервен импулс. Докато по-голямата част от ефектите се дължат на антихолинестеразните действия на GB, не всички ефекти са свързани с тази характеристика.

От 1996 г. се категоризират признаците и симптомите на интоксикация с GB в три групи – мускаринова, никотинова и централна.

Мускариновите признаци и симптоми са резултат от повишена активност на парасимпатиковата система и включват миоза, слабо виждане, слюноотделяне, брадикардия, сълзене, коремни спазми, диария и ринорея.

Никотиновите ефекти включват бледност, тахикардия, хипертония, мускулна фасцикулация и слабост.

Ефектите върху централната нервна система включват главоболие, безпокойство, затруднена концентрация, безпокойство, объркване, конвулсии и респираторна депресия или парализа, което може да доведе до смърт.

Признаци и симптоми могат да се наблюдават независимо от начина на експозицията.

Излагането на кожата може първо да причини локално изпотяване и фасцикулации. Излагането на пари, където очите и дихателните пътища могат първо да влязат в контакт с GB, може първо да доведе до миоза, ринорея и стягане в гърдите.

Излагането на дихателни пътища води до симптоми по-бързо от излагането на кожата.

По време на проучвания за излагане на неволно излагане на пари, първите признаци и симптоми обикновено са миоза, ринорея и/или стягане в гърдите.

Всъщност ранните проучвания често определят индивида като "изложен", когато този човек е имал поне един от тези симптоми.

Количеството GB, необходимо за причиняване на първоначални клинични признаци и симптоми, е дискусионно, но се изчислява на приблизително 2-3 mg-min/m3.

Това е известно като Ct или концентрацията на пари на агента във въздуха като милиграми на кубичен метър, умножена по времето на излагане в минути. Еднократното излагане на Ct от 3,3 mg-min/m3 (за 40 минути) е минималната доза, необходима за постигане на ефекти при мъжете.

Химичният анализ на агента показва, че действително дадената концентрация е приблизително 75% от предвидената доза, следователно Ct всъщност ще бъде приблизително 2,5 mg-min/m3. Когато времето на експозиция е намалено с 50% (20 минути, Ct приблизително 1,2 mg-min/m3), еднократна доза не предизвиква симптоми, но същият доклад показва, че експозицията на Ct от 0,6 mg-min/m3 (1 минута) също причинява откриваеми симптоми.

Изглежда, че еднократното излагане на човек на много малко количество GB ще доведе до наблюдавани остри признаци и/или симптоми.

Заключения

Зарин или GB е силно токсичен органофосфатен нервен агент, който може да причини леки, обратими признаци и симптоми при ниски дози и смърт при дози, които не са много по-големи.

Отделът на US-армията, отговорен за такива проучвания, е базиран на полигона Абърдийн в Мериленд.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 310, August 2021
Войната влезе в Черно море. И остана там
Опасността от война в Черно море расте.Сега въпросът е кой ще изтегли "жребия" от НАТО-вското тесте в Черно мореПо-голям...
    BlackRock стана черна дупка
Нашите публикации за процесите в недрата на транснационалните корпорации и особено, през последните години, за невероятн...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2022, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com