Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'22'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11
'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Биотероризъм
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Великата измама Операция COVID-Пандемия и Great reset
08.2021

Коронавирусът на SARS-CoV-2 не е изолиран досега в нито една лаборатория по света.

PCR-тестовете за откриването му са разработени от измамник.

Прогнозите за смъртността бяха направени от шарлатанин, който преди това беше предсказал 200 милиона смъртни случая от "птичия грип".

От две години представяме неопровержими доказателства за фалшификацията и измамата, които представят коронавируса в различна светлина.

Става дума за така наречената операция корона-пандемия.

Разбира се, никой не поставя под съмнение опасността от болестта COVID-19, която причини смъртта на много хора по света.

Но ние анализираме преди всичко коронакризата като глобален феномен, чийто произход има и ще има повече въпроси, отколкото отговори.

Същото се отнася и за версиите. Разбира се, не става дума за игнорантите – говорители "на медицината", а за алтернативните гледни точки, които бяха затапени и рядко получават медийно внимание.

И така, кой и как обяви пандемията.

Още на 30 януари 2020 г. СЗО /Световната здравна организация/, без убедителна причина /по това време в Китай имаше само 171 смъртни случая, за които се твърдеше, че са коронавирусни/, обяви "извънредна ситуация за обществено здраве с международно значение".

Интересното е, че още на следващия ден в Китай официално започнаха да говорят за "биовойна", а правителството на Русия приравни коронавируса с чума и други опасни заболявания, като Путин също спомена думата "война".

На 11 март 2020 г. генералният директор на СЗО Тедрос Адханом Гебрейесус заяви, че "това може да бъде характеризирано като пандемия", но може и да е иначе.

В това отношение нямаше решение на СЗО, но в медиите вече бе пусната новината, че "СЗО е обявила пандемия", въпреки че това не беше направено според устава на организацията.

Така беше "обявена" пандемия, която СЗО не беше обявила.

Към това може да се добави и фактът, че още през 2009 г. СОЗ намали критериите за пандемия. Преди това имаше нужда от "едновременни епидемии по целия свят с голям брой смъртни случаи", но през 2009 г. тя отпадна.

С други думи обявяването на пандемията COVID-19 беше прецедент.

Показателно е, че Гебрейесус е първият ръководител на СЗО без медицински профил. Дори не е бил лекар. Но той обяви пандемия въз основа на собственото си "впечатление". И това беше достатъчно.

Гебрейесус е бивш министър на външните работи на Етиопия (2012-2016 г.), а още беше министър на здравеопазването. Учил е във Великобритания, където получава докторска степен. Беше и член на Съвета на глобалните лидери по репродуктивно здраве в Института Аспен (САЩ).

Между другото, репродуктивното здраве е завесата, зад която се пробутва идеята за намаляване на населението на страните.

Гебрейесус е работил с фондацията "Клинтън" и с фондацията "Бил и Мелинда Гейтс". Той е човек, тясно свързан със западните структури. Любопитното е, че през 2020 г. беше сезиран Международният наказателен съд за неговото участие в геноцида в Етиопия по време на военните действия, когато той беше шеф на външното министерство.

Как се появиха коронавирусите?

Изследването на коронавирусите започна още през 1932 г. Те бяха идентифицирани при птици, но не бяха класифицирани. Бяха класифицирани от британския вирусолог Дейвид Тирел, който през 1965 г. инжектира на участниците в експеримента субстрат с добавка на слуз от момче, страдащо от остър ринит и това предизвиква остра дихателна реакция в участниците. Тоест той създаде коронавирус, способен да зарази хората.

Тирел беше дългогодишен вирусолог в служба на американските разузнавателни служби. През 1951-1954 г. беше свързан с американската програма за биологично оръжие.

Участваше в Корейската война, по време на която САЩ използваха биологично оръжие срещу гражданите на КНДР, Китай и СССР.

През 1969 г. в САЩ публикуваха преглед на работата, извършена като част от програмата за биологични оръжия. Съдържаше седем готови биологични агента и още 20, изследванията на които продължиха. Сред тях беше коронавирусът, а с него се занимаваше Тирел. През същата година изследването беше официално прекратено. През 1975 г. американският сенат ратифицира Женевския протокол за забрана на химическо и биологично оръжие, но остави въпроса само за използването му в настъпателен план.

След това САЩ обикновено отказваха да участват във всякакви споразумения, предвиждащи международен контрол в областта на биологичните оръжия.

В крайна сметка, през 1969 г. коронавирусът беше законно класифициран като потенциално биологично оръжие.

Какъв е този SARS-CoV-2, който никой не е виждал, и чиято пандемия е "обявена" на планетата сега? всичко е много по-интересно.

През февруари-март 2021 г. епидемиолози и микробиолози от 13 държави инспектираха съоръжения в Ухан, където се "появи" коронавирусът. И до днес няма яснота защо СЗО реши да не публикува доклада за резултатите от проверката.

На 9 февруари 2020 г. обаче експертите на СЗО представиха предварителни резултати от разследването и заявиха, че нямат информация за присъствието в дивата природа на коронавируса, който е пряк предшественик на щама SARS-CoV-2.

В тази връзка е малко вероятна версията, че прилепите са причинител.

Но това, което е сигурно, е че никой никога не е получавал този SARS-CoV-2. /същото се отнася и за вируса на СПИН – HIV/.

На 23 януари 2021 г. д-р Ву Зюню от Китайския център за контрол на заболяванията каза, че не са успели да изолират вируса SARS-CoV-2, който причинява Covid. И той не беше единственият.

Д-р Сам Бейли: "Досега никой не е изолирал и очистил вируса SARS-CoV-2. Наградата е 225 000 евро. Но все още никой не е представил доказателства и не са много желаещите".

И с какво тогава оперират вирусолозите?

Докторът по вирусология и имунология Джо Ризоли в статията си "Covid-19 е измама" пишеше:"Нашата лаборатория тества 1500 проби със сканиращ електронен микроскоп. В нито една от тях не открихме Covid. По-голямата част от пробите бяха с грип А, някои бяха с грип B, но нито един случай с Covid. Изпратихме проби до университетите в Стандфорд, Корнел и Калифорния. Те получиха същите резултати. След това кандидатствахме за проби от Covid в американските центрове за контрол на заболяванията. Те отговориха, че нямат такива проби."

Институтът Робърт Кох, водещата научна организация в Европа в областта на медицината, също не разполага с вирус.

Томас Коуън от Калифорния пише: "Вместо да изолират вируса и да анализират генома от началото до края, лекарите се ограничиха до 37 базови двойки неочистени проби от PCR-сонди. Те разгледаха само 37 от 30 000 двойки, за които се твърди, че са геномът на вируса. След това взеха тези 37 сегмента и ги сложиха в компютърна програма, която попълни останалите двойки. Създаването на вируси на компютър е научно мошеничество. Как може никой да няма вируса?" "Всъщност, при такова разпространение на болестта, той трябва да е навсякъде, но никой и никога не го е имал. Всичко са само малки фрагменти от РНК, чиято дължина е от 37 до 40 базови двойки от 30 000 (!), за които се предполага, че са част от вируса. Чрез лабораторни тестове стигнахме до твърдото заключение, че COVID-19 е измислица. COVID-19 е грип. Повечето от "жертвите на COVID-19" са починали от съпътстващи заболявания след като грипът е отслабил имунната им система." - заключава Ризоли. Това е истината – "откакто се появи коронавирусът, грипът практически изчезна."

Това е косвено доказателство за коректността на Ризоли и с измамата със SARS-CoV-2 всичко си отива на мястото.

Но какво тогава се открива в пациентите?

PCR-тестовете са мошеническо изобретение. Вероятно мнозина си спомнят как паниката от коронавируса едва започваше, но тестовете за коронавируса вече ги имаше. Е? Как може така – все още нищо не се знае за вируса, но тестовете са готови. И "Ето ги!".

Тестът за полимерната верижна реакция (PCR) беше изобретен през 1983 г. от американския биохимик Кари Мълис за откриване на HIV-инфекцията, която също трябваше да има фатални последици за човечеството, но не се получи.

Тестът е наистина интересен. Фрагмент от ДНК или РНК се взема от човек, те се репликират, тоест, броят им се увеличава. Всеки цикъл удвоява количеството генетичен материал. И колкото повече са циклите, толкова по-вероятни са положителните резултати. Това означава, че резултатът от теста може да се направи положителен чрез увеличаване на броя на репликационните цикли.

Но положителните резултати от анализа не означават клинична инфекция. Всички тестове трябва да спрат, защото те произвеждат фалшиви цифри, които причиняват обществена истерия.

Но и това не е основното. PCR-тест за откриване на никога неоткрития от никого коронавирус на SARS-CoV-2 беше разработен през януари 2020 г. от Кристиан Дростен. Но той нямаше самия вирус и, естествено, не можеше да тества технологията си.

Тоест технологията беше умишлено фалшива, и в най-добрия случай чисто теоретична.

Но СЗО, в нарушение на всички научни норми, прие тази непроверена технология като основен протокол за откриване на вируса. И дори корумпираната СЗО през декември 2020 г. беше принудена да признае, че тези тестове на Дростен дават фалшиви положителни резултати.

В Израел заместник-директорът на Министерството на здравеопазването Итамар Грото каза, че тъй като 9 от 10 теста дават фалшиви положителни резултати, няма смисъл да се правят.

Тогава СЗО призова държавите да намалят праговите значения на циклите за PCR-тестовете, за да се избегнат фалшиви положителни резултати.

Но СЗО призна това не по собствена воля.

През ноември 2020 г. изследователски екип от 22 учени от световна класа, включително бившият вицепрезидент на Pfizer Майк Йедън, доказа, че протоколът Дростен не е подходящ за откриване на неуловимия SARS-CoV-2.

"Случаят Дростен" нашумя.

Д-р Маркус Кюбахер, който се специализира в научните измами, разбра кой е този Дростен.

Оказа се, че докторатът му е измислица, т.е. просто един измамник е създал фалшива технология за откриване на вирус, който не съществува.

И ВОЗ – какво чудо! – веднага го прие.

Така че досега по целия свят, включително и в България, хората получават тестове от Дростен, получават положителни резултати и казват, че хората са заразени с вирус, който никой никога не е получавал, но беше "нарисуван" на компютър.

Прогнозите на опитния шарлатанин.

Прогнозите за смъртност, въз основа на които карантините бяха въведени през март 2020 г., бяха друга измама.

Те бяха направени от Нийл Фъргюсън, британски математик от Имперския колеж в Лондон.

Той си преброи, че 2 милиона души ще умрат в САЩ в рамките на три месеца и 500 000 във Великобритания.

Преди това той се бе отличавал неведнъж.

И така, още през 2002 г. той прогнозира 150 000 смъртни случая във Великобритания от "болестта на лудите крави". Тогава умряха само 200.

През 2005 г. Фъргюсън прогнозира 200 милиона смъртни случая по целия свят от "птичи грип". Умряха стотина.

През 2009 г. той се опасяваше, че 65 000 души ще умрат от "свинския грип" във Великобритания. Броят на жертвите беше стотина.

Независимо от това, през 2006 г., след "200 милиона смъртни случая", той беше финансиран от Бил Гейтс, който е обсебен от "всеобщата ваксинация на световното население".

И той не спря да го прави дори след всичките неуспешни прогнози на Фъргюсън. Очевидно, защото бяха далеч от истината, но бяха близо до Гейтс.

Разбира се, всеки може да греши.

Но този Фъргюсън вече много пъти се е доказал като шарлатанин (показателно е, че в "независимата" Уикипедия няма нито дума за неговите "прогнози").

Но въз основа на новите му "пророчества" паниката се раздуваше и се налагаха строги ограничения.

Възможно е те да бяха накарани да смажат американския президент Доналд Тръмп, който беше скептичен към коронавируса, и да въведат карантина, която той не искаше да налага заради въздействието й върху икономиката.

Така се и случи. Тръмп не искаше да поеме отговорност за "милионите жертви", но в крайна сметка беше обвинен за всички смъртни случаи, записани като "Covid" и беше отстранен от президентството.

Но какво е особено интересно?

Веднага след като САЩ, Франция, Германия, Великобритания и други страни въведоха карантината, Фъргюсън рязко намали прогнозата си: за Великобритания – до 20 000, за САЩ – до 100-200 000.

Но злото вече беше направено.

Веднага след като нуждата от него изчезна, Фъргюсън беше уволнен с нелепи формулировки – нарушение на карантинния режим. А британските вестници освен това го ритнаха, че по това време се срещал с някаква омъжена жена. Типично по английски. Забравиха да му припишат по някакъв начин "Новичок".

По странно "съвпадение" Фъргюсън беше елиминиран тайно преди да докладва пред британския парламент за своите фалшиви прогнози. Но именно с неговите прогнози започнаха широко разпространените карантини.

По този начин тестовете за откриване на вируса, който никой го нямаше, бяха измислени от шарлатанин.

Е, глупостта на човечеството, със сигурност не е добродетел.

Кошмарните прогнози на базата на които беше пусната паниката, също бяха направени от шарлатанин.

Накрая беше обявена "пандемия" въз основа на впечатленията на третия шарлатанин, който пък е начело на СЗО.

И всичко това продължава вече втора година.

Това ще отмени ли болестта, пред която е изправен светът?

Въобще не. Но как да не обърнеш внимание на всички тези факти?

И така, вирусът е измама.

Прогнозите са измамни.

PCR-тестовете също са измамни.

Какво става?

Извършителите на измамата с Covid са закоренели мошеници и игноранти в служба на СЗО, Фондацията "Гейтс" и "Black Rock", които се финансират от СЗО.

Но и това не е всичко.

През октомври 2019 г. г. Университетът "Джон Хопкинс" с участието на Фондация "Бил и Мелинда Гейтс" и Световния икономически форум проведоха пандемични упражнения "Събитие 201", за да тестват сценария на пандемията. По-специално те обсъдиха и потискането на скептиците.

Ако всички доказателства са верни, няма причина да се съмняваме в това, че схемата работи приблизително по следния начин.

Очевидно имаме работа с изкуствен нов грипен или коронавирусен вирус, който поражда често опасни усложнения.

Това се доказва от многобройни странности в хода на заболяването, което не е изненадващо предвид дългогодишните изследвания на американските коронавируси като биологично оръжие.

Бяха използвани за създаване на паника, чрез неграмотни лекари или "вирусолози".

Мнозина все още си спомнят как в самото начало постоянно се казваше: "Симптомите на Covid са подобни на грипа, но това не е грип, а ново смъртоносно заболяване". Въпреки че още тогава беше ясно, че повечето хора се възстановяват благополучно.

За някои това "опасно заболяване" беше напълно безсимптомно. Но истерията се засилваше от медиите.

При тези условия бяха разработени катастрофални препоръки за масова хоспитализация на всички със съответните симптоми.

Никога преди всички хора с остри респираторни инфекции не са били хоспитализирани и много лекари бяха възмутени от това.

В резултат за кратко време болниците бяха пренаселени, здравната система беше парализирана и медицинската помощ беше трудно достъпна, което доведе до рязко нарастване на смъртността заради други причини.

По този начин парализата на здравната система до голяма степен беше изкуствена и всички мъртви, в които намериха Covid (а не беше трудно да се намери) се записваха като "мъртви от Covid".

В резултат на това в западните страни цялото нарастване на смъртността се дължеше на Covid, което оправдаваше по-нататъшното продължаване на драконовските мерки.

Този аргумент се основаваше изцяло на убеждението, че статистиката е вярна на Запад и е занижена в останалата част на света.

Но беше обратното. На Запад беше многократно завишена, а в останалия свят по-малко, но също завишена. Защо е завишена?

Защото, по-рано в статистиките за причините за смъртта нямаше параграф "Остра респираторна вирусна инфекция" /ОРВИ/. Умиращите преди от ОРВИ умираха от специфични хронични заболявания.

Сега се появи такава графа – ОРВИ.

Как при тези условия може да се твърди, че всички умрели "от ковид" наистина са умрели от него? Глупости. Престъпление.

Има промяна в "счетоводните правила", т.е. фалшива статистика.

Но как може да се повярва, че Covid е основната причина за смъртта, щом има промяна на счетоводните правила?

Разбира се, в никакъв случай не твърдим, че хората се разболяваха и умираха от страха си.

Но очевидно е, че искрата беше представена като пожар и сега се налага със същата упоритост идеята, че единственото спасение може да бъде ваксинацията.

Никой вече не говори за лечение.

Само ваксинация. И отново СЗО, която специално промени концепцията за колективния имунитет.

Тоест, ако хората са преболедували, това не се брои, те нямат имунитет. Броят се само ваксинирани.

На кой да се вярва?

Мошениците и измамниците, потопили планетата в кошмар, установявайки режим на пандемия.

Някой трябваше много да изплаши човечеството, за да пробутва мръсните си цели.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 310, August 2021
Китай изгражда 119 нови ракетни силози
Американски източници съобщават, че Китай е започнал изграждането на 119 силоза за междуконтинентални балистични ракети ...
    До Бил Гейтс и Антъни Фаучи се появи нов COVID-герой: Питър Дашак
Да сте чували за някой си Питър Дашак?Не сте? Е, сега ще чуете.В САЩ продължават да търсят "организаторите" на изтичанет...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2022, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com