Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Китай удари със земетресение Гакона /Аляска/, а Русия – Норвегия

От вечерта на 17 юли до вечерта на 20 юли в Женчжоу, столицата на провинцията в Китай, паднаха 617,1 милиметра валежи, което съответства на средногодишната стойност от 640,8 милиметра. Това количество валежи, което падна само за три дни, се случва "само веднъж на хиляда години", съобщиха китайските медии.

Целта беше отново най-голямото водохранилище на света "Трите ждрела".

Ето защо, Джо Байдън беше толкова нетърпелив да се срещне с Путин – където и да е, и вероятно се опита да го шантажира с HAARP срещу ограничаване на строителството на Сверен поток – 2. Не стана.

Тогава Байдън привика Меркел в Белия дом и я заплаши, че ще организира природно бедствие, ако не се откаже от "Северен поток – 2". Меркел отказа да жертва интересите на Германия. Тогава, точно по време на следващата й среща с Байдън в САЩ в средата на юли, американците организираха огромно наводнение в Германия.

HAARP все още не е високопрецизно оръжие, освен това неговата работа се влияе от външни фактори, като променящото се магнитно поле на Земята, нестабилни електрически потенциали около планетата и други природни явления в атмосферата, и потопът удари и съседите на Германия – Белгия и Холандия.

И накрая, Китай. В началото на лятото заместник-помощник на президента и координатор по индотихоокеанските въпроси, член на Съвета за национална сигурност на САЩ (NSC) Кърт Кембъл и специален помощник на президента за Китай и Тайван говори на конференция за отношенията между САЩ и Китай. Заяви, че основната история на 21-ви век ще бъде написана в Азия и че за първи път САЩ преместват своя стратегически фокус, икономически интереси и военна мощ към Индо-Тихоокеанския регион, т.е. срещу развитието на Китай.

Китай отговори с атака срещу HAARP в Гакона – Аляска.

Разбира се, няма нищо сигурно, но все пак има много основания за отговора на Китай.

Какви са те?

На 29 юли 2021 г. край бреговете на Аляска се случи земетресение с магнитуд над 8 по Рихтер. Епицентърът на земетресението е на дълбочина около 30-50 километра. Такъв трус досега не беше регистриран. Обявена беше опасност от цунами, която след 12 часа може да достигне Австралия.

Крайбрежната зона в Аляска също не е най-населена. Затова веднага се появиха въпроси.

На първия въпрос отговаря и НАСА, която от 22 юли съобщи за аномална поредица от гама-изблици, които до 26 юли бяха 1-2 пъти на ден. Земетресението беше първият им резултат.

Най-вероятно там е започнал някакъв литосферен процес. Както правилно изчислиха американските геолози – през 60-те дни, отредени за наблюдение, той удари доста силно и, нещо ни подсказва, до края на септември някъде близо до Аляска отново ще удари също толкова силно. Но дали това не беше отговор на Китай, т.е. дали Китай не се насочва към Аляска с оръжие за земетресение, след като от години САЩ атакуват с HAARP именно от Аляска.

Някои източници откриха 1900-мегават лъч енергия (достатъчно енергия за снабдяване с 1,9 милиона жилища), насочени към йоносферата, излъчвана от остров Хайнан, който е най-малката и най-южната провинция на Китайската народна република (КНС). Предполага се, че там е нов гигант на Китай – оръжейна йоносферна система, след което, в 06:15 ч. по Гринуич, полуостров Аляска беше разтърсен от огромното земетресение с магнитут 8,2, което беше шестото по големина в записаната американска история.

През 2018 г. в секретен доклад се посочваше, че армията на Китай започва изграждането на собствено гигантско йоносферно оръжие, което има само няколкостотин мегавата, в сравнение с мощността на HAARP от 5,1 гигавата – но след това вероятно е било усъвършенствано и активирано.

Преди 2 месеца Русия започна бързо да разгръща мобилната междуконтинентална балистична ракета "Ярс" с термоядрени бойни глави в бойни патрули в района на Иркутск в Източен Сибир в рамките на еднакво поразително разстояние на щата Аляска, Норвегия и Гренландия (5254 км до Аляска – 5098 км до Норвегия – 5559 км до Гренландия).

В началото на август над Норвегия – вероятно в района на Трьомпсе, където е европейската система на HAARP, се появи странно синьо сияние, като от падащ метеорит.

Най-вероятно Русия блокираше работата на HAARP в Норвегия, защото веднага последва промяна на времето в Скандинавия и Северна Европа.

Но над Балканите, Гърция и Турция адската жега продължаваше.

HAARP продължаваше да работи…


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 311, Sept. 2021
Какво става над Европа
Огромната температурна аномалия и много други климатични и геофизични атаки засегнаха и Европа – потоп в Белгия и Герман...
    Болестта на климатика
За хората, които не понасят топлината, климатикът е истинско спасение. В горещите летни дни просто трябва да натиснете д...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com