Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'23'22'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11
'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Око към еко
Градът или селото. Назад към бъдещето
Анализ на "Строго секретно"

Основният въпрос на нашето време е за системата, в която живеем през последните 30 години. На всички е ясно, че системата е фалирала, което означава, че тя умъртвява и хората, които живеят в нея. Значи, се появява следващият въпрос за хората – как да излязат от системата, за да оцелеят.

Въпросът наистина е на живот и на смърт, както за системата – наричана либерален капитализъм, така и за хората, които живеят в него. В това число и в България.

Ако се погледне "отвисоко" ще забележим, че това е система на регионално и глобално концентриране на капиталите и хората, в определени точки, наричани мегаполиси, т.е. супер големи градове, мегаградове. Това са "гробищата" на системата и на живеещите в нея хора.

Появява се следващият въпрос – как може човек да оцелее в тях или извън тях.

Многослойни, прони ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 312, Oct-Nov 2021
Вирусът на глада се умножава
През 2020 г. 5,5 пъти повече хора са умрели от глад в света, отколкото от COVID-19, но Световната здравна организация (С...
    55 години контрареволюции: 75 години "Гладио" - Gladio /24/
След 1990 г. нашата основна хипотеза, а след това и доказана теза, за атентата срещу Йоан Павел II беше, че атака с така...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2023, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com