Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'22'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11
'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Биотероризъм
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
COVID-19 е био оръжие
Третият вирус е ваксината
10.2021

Стига лъжи! COVID-19 е био оръжие, произведено в базата в Северна Каролина /САЩ/.

Следим пандемията още от първите й дни, които бяха много преди измислиците за Ухан /Китай/.

Следим я, всъщност още от средата на 80-те години, когато в Африка трябваше да "разработвам" биооръжието СПИН/HIV, наред с ядрената програма на апартейда на ЮАР с ционисткия Израел.

Може да се каже, че съм доайенът на все още живите анализатори на различните биооръжия на САЩ, оттогава до днес.

Всъщност бях принуден да стана такъв в изпълнение на журналистическите ми задължения, което съвсем не ме радваше. Но какво да се прави?

От години разработвах сценария с биооръжието СПИН, което премина през различните SARS-вируси, MERS-синдроми, свински и птичи вируси, еболи и т.н., за да стигна до сегашния COVID-19.

Всички те имат подобен генезис и обща база, а именно на биооръжие и с база в Северна Каролина /САЩ/, разхвърляна по стотици други лаборатории по света, една от които беше и Ухан /Китай/, от ЦРУ и Новия световен дневен ред до равнище ELE-Extinction Level Event, "Събитие на равнище тотално унищожение на човечеството".

И още, от анализите ни от декември 2019 г., а и от по-рано започнаха опитите на някои центрове да ме сплашват, както неведнъж в миналото. Не им помогна /поне засега/ и техния точков удар с COVID-19 срещу мен. Това беше сериозна грешка. Нищо не може да ни мобилизира повече от опити за сплашване.

Що се отнася до COVID-19, вече 2 години обясняваме, а и доказваме с наша и чужда информация, до която имаме достъп, че COVID-19 е биооръжие, внедрявано на равнище ELE – Събитие на равнище тотално унищожение.

Това, което светът преживява от края на 2019 г. и в бъдеще, е създадено от човека изкуствено събитие на ниво унищожение чрез продължаваща поредица от биотерористични опера ции и геноцидна конспирация от държави – участници, корпоративни структури, неправителствени организации, тайни общества и терористични организации като НАТО.

Това, което създателите на Covid Plandemic задействаха, е необратимо събитие на ниво изчезване (ELE), което си проправя пътя през цялата планетарна цивилизация.

Поради безбройните вектори на разпространение на биооръжието COVID-19, както и многобройните методи за разпространението му, контролът върху тази изцяло изкуствена пандемия е продукт на лабораториите за биологично оръжие с военна степен.

Едно от най-страшните оръжия, създадени когато и да било, е извън контрол. Създадено беше страшно оръжие, което още не се разбира.

Има само един изход от този геноцид с COVID-19. Това е истината.

Те идват за вас както никога досега в историята.

Акулите вече обикалят във вирусния залив. Те миришат за кръв във водата. Вашата кръв – това е успехът на тяхната операция с новия Delta Variant и затварянето на света.

И нещо много важно. И много просто. Откога избухването на вирусен грип се случва в средата на лятото, особено през сегашното горещо лято в Европа и света? Никога. Но не и за тях. Което означава, че дълбоката държава прилежно е измислила всеки аспект на новата "зловеща вълна".

И ето научните и статистическите доказателства от официални правителствени данни, които доказват – нарастването на COVID-19 през лятото на 2021 г. е причинено от високите нива на ваксиниране срещу Covid. Ваксините срещу Covid не са "безопасни и ефективни".

Те са нараняващи и често смъртоносни. Следователно вие самите увековечавате разказа на Новия световен ред, който подкрепя "геноцида чрез Covid-инжекциите".

Имате само един изход от тази огромна бъркотия.

Трябва да започнете да разбирате и обяснявате суровата радиоактивна истина за Covid и за Дълбоката държава. Трябва да се определите – или сте с тях, или срещу тях.

Коя е критичната точка?

Има три.

Номер 1: Можем да успеем в тази епична война срещу цялото човечество, като използваме оръжието на истината.

Номер 2: Вашата смелост и твърдост са необходими, както никога досега, но те трябва да бъдат поставени в услуга на благосъстоянието на всички.

Номер 3: И ако наистина искате да сте от правилната страна на историята.

Няколко съвета. Просто не можете да се конкурирате с извършителите на престъплението Covid на тяхното бойно поле. Те ще ви изядат и ще ви изплюят по-бързо, отколкото можете да мигнете. Което означава, че трябва да създадете ново бойно поле – на истината, справедливостта и честността. Вашите стремежи могат да бъдат жертвани, но помислете за страхотните жертви, направени от тези, които умишлено бяха убити както от биооръжието COVID-19, така и с въоръжените ваксини Covid.

Винаги съм държал на очевидната истина, че COVID-19 е преди всичко сложно биооръжие, че COVID-19 представлява усъвършенствана форма на оръжейно биоинженерство, което сега създава нови страховити варианти като Delta Lambda. От самото начало на тази изцяло изкуствена пандемия създателите на Covid методично ликвидират всеки който им е неудобен като обвиняват за това COVID-19.

Трябва да се знае, че и болниците са превърнати във фабрики за смърт. Лекарите не предоставят никакви алтернативни лечения, а осигуряват преждевременна смърт, като използват вредни протоколи, за които е доказано, че причиняват гериартричен геноцид.

Нека бъда ясен – към днешна дата, откакто "пландемията" започна през януари 2020 г., милиони хора по света бяха убити от биооръжието COVID-19.

По същия начин милиони ще бъдат убити от ваксините срещу Covid.

По същия начин много незнайни души ще умрат в различни здравни заведения от ръцете на "здравни специалисти".

По същия начин над 100 милиона души загинаха по време на пандемията от испанския грип през 1918 г.

Всичко беше планирано по този начин. Всъщност тази геноцидна престъпна конспирация е от 1918 г. и е образец за пандемията Covid 2020/2021.

Кой наистина го е направил и защо?

Системата го направи. Прословутата зверска система, която се е превърнала в пълноценна фабрика за смърт.

Тази война срещу COVID-19 никога няма да свърши.

"Човек жъне това, което сее. Този, който сее, за да угоди на своята грешна природа, от тази природа ще пожъне унищожение; този, който сее, за да угоди на Духа, ще пожъне вечен живот."

В досегашната каскада от статии след 2019 г. се опитах да обясня как олигарсите милиардери и техните лакейски проститутки в правителствата, медиите, академичните среди, корпорациите, военно-индустриалния комплекс, болничната индустрия и банките са използвали тази пандемия за по-нататъшно консолидиране и разширяване на тяхното богатство, власт и контрол над уплашеното, умишлено невежо примирено население.

Но въпреки кампанията на страха, на налагането на тези опасни генни терапии, прикрити като ваксини, организирани от корумпираната политическа класа, медицинската индустрия, купените медии от Big Tech – корпорациите, страхливите университети и фалшивите новини, повече от 70% от населението на света се съпротивлява на този тираничен медицински апартейд.

Съпротивата идва от алтернативни медийни източници – алтмедии, независими експерти и хора, търсещи истината.

Предстои революция и онези, които са хванати в собствения си транс, ще бъдат шокирани от внезапността и екстремното насилие на съпротивата срещу глобалния елит.

Тези глобални социопати си вярват, че могат да диктуват и контролират действията на седем милиарда човешки същества. Този грип има 99,7% оцеляване и има смъртност по-малка от годишния грип за тези под 21 години.

Истината е, че случаите достигнаха своя връх в началото на януари. По чудо, почти без ваксинирани, дневните случаи спаднаха с 60% през следващия месец. До началото на март, само с 10% национални ваксинации, дневните случаи спаднаха с още 40%, което беше спад със 75% спрямо пика на януари. Ваксината няма абсолютно нищо общо с този спад. До началото на лятото пандемията беше загубила своята сила, но връщането към нормалното беше немислимо за елита.

Техният генерален план изисква ваксинация на всички. Парите говорят. Неконституционното изискване служителите и студентите да си инжектират с химическа смес за да запазят работата си или да получат образование, е правно, морално и медицински неетично и нарушава Нюрнбергския кодекс.

Те измислиха новия вариант – Делта, и пуснаха днешния Менгеле, масовия убиец Антъни Фаучи, да лъже, замъглява и вдъхва страх на своите слабоумни поклонници. Ден след ден Фаучи и Бил Гейтс се появяват в мрежите за фалшиви новини, популяризирайки новия вариант на COVID-19. Толкова ли са дяволски или глупави? Естественият имунитет чрез инфекция е 20 пъти по-ефективен от ваксините.

С огромен скок в PCR тестовете те успяха да генерират увеличение на случаите, но с 50% по-малко хоспитализации и смъртни случаи, отколкото когато случаите бяха на същото ниво през януари. Сега случаите достигнаха своя връх, който Индия и Великобритания преживяха през юни/юли. Това обяснява отчаяния характер на техните действия, тъй като прозорецът на възможностите им се затваря. Милиони хора започват да се противопоставят.

Това стана след пълна дезинформация от медийните проститутки от Big Pharma относно ивермектина като опасно лекарство за крави и коне. Въпреки че е безопасно, животоспасяващо лекарство, използвано от хората в продължение на десетилетия и спечелило Нобелова награда за медицина за неговия изобретател през 2015 г., то трябваше да бъде дискредитирано, за да може влакът на ваксината да се движи.

Ваксините не ви предпазват от заразяване с COVID. Те не ви предпазват от разпространение на COVID. Те не намаляват вирусното натоварване, ако получите COVID. Те не пречат да бъдете хоспитализирани от COVID. Те дори не гарантират, че няма да умрете от COVID.

Тази война срещу COVID не се различава от предишната война с бедността, война с наркотиците и войната с тероризма. Всичко, което правят, е да дадат на правителствата повече власт над живота ни, да ограничат свободите ни, да ни лишат от свободите и да се укрият със спечелените долари.

Както предвижда Оруел, тези войни никога не са предназначени да бъдат спечелени, както и Big Pharma никога не е искала да излекува никаква болест. "Войната не е предназначена за победа; тя е предназначена да бъде непрекъснато. Йерархичното общество е възможно само въз основа на бедността и невежеството. Войната се води от управляващата група срещу нейните собствени поданици и нейната цел не е победата над Евразия или Източна Азия, а да запази самата структура на обществото непокътната." – Оруел, 1984 г.

Тази война с Covid никога няма да свърши. Има безброй гръцки букви, след като издоят сухата Делта.

Наближаваме точка, от която няма връщане. Ако не се съпротивляваме сега, може би никога няма да получим друг шанс.

Този измислен глобален здравен страх за сравнително несмъртоносен вирус е използван за унищожаване на съществуващата икономическа система и замяната му със създадената от ФРС цифрова валута с универсален основен доход за плебса, задължително био наблюдение от Big Tech-а, базирано на желанието да правите това, което ви се казва от олигарсите, които дърпат лостовете. Вие няма да притежавате нищо, ще треперите от страх, подчинявайки се, за да бъдете щастливи.

Но ако останем в неудобната линия на истината, тази масова измама, изградена върху пясъчна основа с приближаването на урагана ще се срине. Защото една неустойчива система не може да се поддържа.

Голямото нулиране на Клаус Сиваб, дълбоката държава и Ватикана е реално. Те искат да разкъсат обществото, за да го превърнат обратно в джунгла, където малцината властват над множеството.

Още не съм сигурен как тези ваксини се вписват в по-широкия план, но когато социопат като Гейтс, който от десетилетия настоява за глобален контрол върху населението е и водещ поддръжник и финансист на тези ваксини, трябва да се притесняваме. Ще видим. Останете на линия.

Това може да се превърне във внезапна низходяща спирала и имплозия на системата и обществото. Ако е така, тази имплозия ще удари системата фатално и ще я унищожи окончателно.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 312, Oct-Nov 2021
Взривиха Ла Палма, наред е Нов Мадрид
На 11 септември 2021 г. започна нов етап на геофизическата война на планетата.Активирани бяха две основни точки на геофи...
    "Посейдон" влиза на въоръжение
Продължаваме да се движим в най-важната тематика на последните години – оръжейната, особено на най-новите оръжия на Руси...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2022, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com