Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'22'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11
'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
До читателите и абонатите на "Строго секретно" в 194 държави
От редакцията

Скъпи приятели, през последните месеци няколко пъти ви обърнахме внимание, че, въпреки непредвидените обстоятелства, ще правим всичко възможно, за да останем на повърхността, като обаче не изключвахме вероятността актуалната ситуация да се окаже по-силна от нас.

Не работеше разпространението на печата в страната и за чужбина, лоша беше ситуацията с търговската отстъпка, засили се информационната война и т.н.

Едновременно си даваме сметка, че изчезването на "Строго секретно" от медийния пейзаж ще е и политически въпрос в международен мащаб.

Защото:

  • бяхме първото – на Изток и на Запад, печатно и интернетно издание, появило се преди повече от 25 години, на алтернативния мироглед, анализ и перспектива;
  • вече над 25 години феноменът "Строго секретно" и нашата журналистическа, публицистична и политическа дейност, се финансират само с лични средства, което ни гарантира пълна независимост;
  • през отминалите 25 години станахме един от най-важните глобални информационни и аналитични агрегати;
  • от 1996 г. "Строго секретно" е на първо място в класацията на най-политикоопределящите и най-влиятелни издания у нас създадохме основният аналитичен център на България, който стана общоевропейски и глобален, заради което атаките срещу нас не са спирали за момент.

Все пак живеем в конкретна обстановка в България, която по свобода на словото е на 114-то място в света и на последно в ЕС, което доведе до пълно деформиране и израждане на медийния пазар. Това е пиковият момент в неговото деградиране.

Това са реалности, които не могат да се пренебрегват.

Заради това:

  • от текущия брой на "Строго секретно", който е двоен /за октомври – ноември/, прекратяваме приемането на абонаменти по пощата за България и чужбина. Това се дължи на хаоса, както във вътрешните пощенски доставки, така и доставката на абонамента за чужбина със закъснение от няколко седмици, което не е по наша вина. За вече абониралите се по пощата, абонаментите ще бъдат изпълнени;
  • за всички читатели остават открити абонаментите в интернетното издание (strogosekretno.com);
  • от този брой преминаваме към двумесечно издаване на вестник "Строго секретно" /3-4 пъти годишно/, което няма да наруши неговата аналитична структура и журналистическо равнище. При промяна на ситуацията ще се върнем към началната ежемесечна периодичност.

Докато можем, ще правим всичко, което зависи от нас, за да останем в глобалната информационна война, която е историческа, глобална, космическа.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 312, Oct-Nov 2021
За войната и спокойствието
Животът е постоянна битка. Спокойствието само го сънуваме.Август и септември би трябвало да бъдат спокойни летни месеци....
    Отново за амебата и бомбата за маймуната
Замислих се какво бих могъл да ви напиша в края на 2021 г. и се сетих, че "най-доброто ново е добре забравеното старо".И...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2022, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com