Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Биотероризъм
Две години операция COVID
След Omicron следва Omega
Анализ на "Строго секретно"

Преди 24 месеца, през декември 2019 г., започна Първата световна биологична война с внедряването на био и психо диверсията, наречена коронавирус, а по-късно COVID-19, глобална криминална конспирация с епични пропорции, чийто генезис, развитие и последици все още не са дефинирани напълно и все още са невъзможни за предвиждане.

Става дума за преднамерена и добре организирана криминална схема за съкращаване на световното население.

И сега основният въпрос е дали вирусът е генетично инженерирано биологическо оръжие или е естествена еволюция на нов вирус, тръгнал от прилепите на един пазар в многомилионния град Ухан в централен Китай.

Две години след началото на епидемията продължаваме да сме привърженици на първата версия – че става дума за Първата световна биологична война с внедряване на вирусна диверсия, най-напред в Китай, а след това и другаде, със съкращението COVID-19 /което означава Co- корона, V – вирус, D – болест – 2019 г./.

Важни в случая са таймингът на появата на вируса и мястото на появата му.

В Пентагона разработват биологическо оръжие още от 1981 г. Ако го използват за аерозолна атака, американците бяха изчислили, че за убийството на 625 000 души всеки смъртен случай ще струва на Пентагона само по 29 цента. Евтино и ефикасно.

Сигурни сме, че ако в Пентогана са правили нови изчисления, са стигнали до извода, че разходите за използването на COVID-19 за убийството на милиони хора по света ще възлизат на нула. Това е оръжието на всички оръжия без никакви разходи.

Изминалите две години потвърдиха нашата теза, която днес се приема в целия свят.

И така, въпросът за нас има отговор.

COVID-19 е биооръжие, внедрявано с операцията "корона пандемия" и съответната психоакция на страх, паника и т.н., за да се прикрие крахът, политическата, социалната и финансова система на САЩ, т.е. крахът на хилядолетието, и най-страшната криза в историята на човечеството.

За съжаление, това е само началото.

Вече се говори, че "пандемията ще продължи до 2026 г.". Или по-дълго.

COVID-19 е вид чудовище на Франкенщайн, събрано от някои части от други болести, причиняващи вируси. Атаките с биологично оръжие може да са по-лоши от атаките с химическо или ядрено оръжие, тъй като вирусите имат способността да се възпроизвеждат с експоненциални темпове и по този начин да мутират по пътя.

Коронавирусният синдром не е просто обикновен коронавирус, наречен COVID-19. Това е много по-сложен патогенен микроорганизъм и болестен процес, отколкото медицинските органи знаят.

Патогенният микроорганизъм, който е бил умишлено въоръжен в американска военна лаборатория като специфичен генофонд, е насочен към биологично оръжие, наречено COVID-19, който е биоинженериран да мутира, за да избегне правилната диагноза, COVID-19 пуска в движение уникален болестен процес, който се проявява различно при всеки пациент.

Коронавирусният синдром предизвиква изключителна мутация и морфиране на COVID-19 в напълно различен коронавирусен патоген, който след това лежи латентно в организма много след излекуването на пациента.

Между другото, коронавирусният синдром категорично не се причинява от типичен грип. COVID-19 е високо усъвършенствано биологично оръжие, което беше умишлено биоинженерирано, за да бъде изключително опортюнистично, хищно и пагубно.

За справка: смъртността варира около 3-4% (при чума – до 95%, при антракс с белодробна форма – повече от 95%, при едра шарка – 40%). Сигурно е обаче, че не всички заразени и особено носители, са били открити, т.е. смъртността вероятно с порядък е по-ниска.

ЦРУ е финансирало заедно с агенциите на Пентагона (USAID, DTRA, DARPA), различни тайни проекти във военни биологични лаборатории в Китай, Грузия, Украйна, САЩ. Франция. Те работят с 89 щама Corona Virus.

Изследвания на Corona Virus също бяха стартирани през 2015 г. от Британския институт Пирбрайт, финансиран от фондация Бил Гейтс.

Теорията за бактериологичната атака е подкрепя и от китайските учени, открили, че протеинът на вируса е оформен да скрие мутацията на определени аминокиселини, което го прави агресивен.

Различни медии се съсредоточиха върху подозрителните маневри, настъпили през 2019 г. – от американската делегация, участвала в Световните армейски игри в Ухан през октомври 2019 г., до мистериозното спиране на научноизследователската дейност във Форт Детрик и на армията на САЩ. В края на 2019 г. Военноморският отдел за медицински проучвания, наречен NAMRU 3, внезапно се премести от Египет в НАТО – базата на Sigonella NAS в Сицилия, една от основните станции на ЦРУ в Италия и Средиземноморието.

По принцип и тази епидемия не е уникална. Самият щам принадлежи към същото семейство, като SARS-CoV – вирус, който предизвика първата пандемия на SARS през 2002 – 2003 г., при която починаха около 650 души. и ако онази епидемия се зароди в Китай, то следващото огнище (вирусът MERS-CoV) беше вече в Саудитска Арабия и от 2012 г. до 2015 г. отне 431 живота.

Една от популярните теории е, че този вирус е бил разработен в американска лаборатория, след което се е осъществила контролирана доставка. Подобна операция има няколко цели.

Първо, това е икономическа война срещу Китай и Русия. И второ, това е възможност за започване на Първата биологична война.

Това е и отговорът на основния въпрос: “Cui bono?” Или по-точно "Кой би трябвало да спечели?“, защото вирусът – бумеранг се върна в САЩ с разпространението на COVID-19 и с краха на борсата в Ню Йорк.

Човечеството беше изправено пред така наречения "черен лебед“, който нулира финансовите пазари. Само за няколко дни бяха "заличени“ над 25 трилиона долара с оправданието на вирусен "форс мажор“.

Следователно, истинските извършители на тази световна терористична биооперация лесно могат да бъдат идентифицирани чрез наблюдение на последиците и резултатите, които стават все по-очевидни с всеки изминал месец и до днес.

Някои от тези последици са изброени по-долу.

Факт: COVID-19 е изключително сложен патогенен микроорганизъм, който причинява изключително заразен болестен процес.

Факт: Този биоинженериран коронавирус се трансформира в много по-мощно биологично оръжие, когато се пусна в среда, в която населението е ваксинирано с грипни ваксини и е в непрекъснатото индустриално замърсяване с компрометирани дихателни системи.

Факт: Този специфичен щам на коронавирус е създаден в технологично усъвършенствана лаборатория за биоинженеринг и е проектиран не само да убива масово, но и да поддържа глобална пандемия.

Факт: Коронавирусното биооръжие би могло да бъде лансирано и успешно покрито само от изключително мощна група държави, корпоративни организации и транснационални институции, които защитават отчаяно глобалния Нов световен ред.

Факт: Тази биотерористична атака може да се превърне в събитие на ниво "пълно изчезване“ и вече има огромно въздействие върху световната икономика.

Комбинацията от тези цели може да бъде постигната само с организиран заговор, чрез който координираните действия на биотероризма ще имат дълбоки последици за цялата планета.

Заради това през последните месеци се появиха и други мотиви:

 • опити за налагане на "световно правителство“;
 • програми за принудителна ваксинация в световен мащаб с коронавирусните ваксини;
 • отвличане на вниманието на човечеството от глобалната корупция и престъпност;
 • изграждане на благоприятна среда за горещата фаза на Третата световна война;
 • създаване на претекст за контролиран срив на глобалната икономическа и финансова система;
 • осъществяване на геноцид, както и на глобално обезлюдяване до ниво "пълно изчезване“;
 • страх и хаос в планетарната цивилизация, за да се въведе драконовски контрол върху масите;
 • разширяване на правомощията на Световната здравна организация за въвеждане на глобална медицинска тирания;
 • принуждаване на Китай и Русия да спазват американските икономически и търговски ултиматуми;
 • създаване на международно безкасово общество с една световна валута чрез единна дигитална криптовалута;
 • инфектиране на световното население с коронавирус, така че бъдещите огнища могат да бъдат предизвикани чрез ваксини, химикали и т.н.;
 • предизвикване на събитието "черен лебед“, което ще катастрофира фондовия пазар и икономиката на САЩ;
 • изграждане на глобален интернет, като решение за бъдещи пандемии.

Налице е планирана пандемия /план-демия/ с психооперация за глобална паника, зад която се внедрява биооръжие.

Нека сме наясно – 24 месеца след началото на COVID-19 ние все още не знаем какво не знаем.

През последните 50 години сме отразявали десетки подобни пандемии в различни части на света. И тази не е изключение. Тъй като световните медии са собственост и се контролират от ЦРУ не може да се вярва на нито един техен репортаж.

От декември 2019 г. всеки западен пропаганден център е ехокамера на коронавирусна дезинформация, лъжлива информация и фалшива информация. Това е така, защото в основата на ставащото е колосална операция и глобална психологическа операция (известна също като псиоп).

Следователно на практика е невъзможно да се разбере кое е вярно, а кое не е за коронавируса и за възникналата пандемия.

Цялата планетарна цивилизация е подложена на безпрецедентна глобална психооперация с наистина епични размери операция корона пандемия, по-скоро план-демия.

Всеки ден, когато тази план-демия се разгръща, основните елемнти на внимателно скрития заговор стават по-ясни:

 • биотероризъм;
 • химически опашки;
 • ваксини срещу грип;
 • геноцид;
 • обезлюдяване;
 • събитие на ниво изчезване;
 • икономически саботаж;
 • финансов тероризъм;
 • медицинско извънредно положение;
 • край на свободата и словото;
 • интернет цензура;
 • принудителни ваксинации;
 • нов световен ред;
 • глобална контролна матрица;
 • световно правителство...

Бързата еволюция на тази пландемия е такава, че всеки ден показва различна част от зловещия сюжет.

Истинският сюжет за Новия световен ред е да затвори планетата чрез Глобална матрица. Този много зловещ сценарий е написан за много по-страшно шоу. Битката за планетата навлезе в нов, още по-опасен, а възможно и заключителен етап…


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 314, Jan-Feb 2022
На война, като на война. Аритметиката е проста
И така, все пак война?Какво се случи? Русия каза на САЩ и НАТО "Стоп, дотук, хайде обратно!"Тези думи бяха представени о...
    Битката "долар-злато" в последен етап
Битката "долар – злато" е в своя последен етап. А с това и "Изток – Запад".САЩ хвърлиха трилиони кухи и свежо напечатани...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com