Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Геофизика
Ла Палма: започва ли вулканична зима /3/
Геофизически анализ на "Строго секретно"

На 11 септември 2021 г. започна нов етап на геофизическата война на планетата, който може да завърши с вулканична зима.

Активирана беше нова основна точка на геофизическия Армагедон, на остров Ла Палма в Атлантическия океан.

На 11 септември започна рояк от земетресения около вулканичния остров Ла Палма в Канарските острови на Испания. Паниката беше вече тръгнала.

На 19 септември започна изригване.

Фактът, че тези земетресения са започнали на малка дълбочина беше доказателство, че подземната магма си пробива път през скалата към повърхността.

Ла Палма е вулканичен остров и неговата горна част ще се свлече в океана и ще предизвика цунами, която ще удари западния бряг на Европа и Източното крайбрежие на САЩ.

Остров Ла Палма е част от Канарските острови край северозападното крайбрежие на Африка. Островът е образуван от изригвания на вулкана Cumbre Vieja. Последното му голямо изригване беше преди повече от 50 години и е въпрос на време преди отново да се отприщи звярът в него.

В продължение на десетилетия цялата югозападна част от острова е ерозирана и нестабилна от вулканични изригвания и може да се откъсне и да се плъзне в атлантическия океан. Ако това се случи, в океана ще се стоварят 500 кубични километра мръсотия и скали, които ще предизвикат вълна от цунами в целия Атлантически океан.

Появява се мега цунами, висока 1000 м, тръгва към бреговете на Западна Европа и към Съединените щати.

Ла Палма е на осем часа от източния бряг на САЩ със самолет. Вълнат ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 314, Jan-Feb 2022
Кой е Клаус Шваб
Нека се запознаем малко по-отблизо с шефа на "световното правителство", който пусна "голямото нулиране" и "рестартиранет...
    Виманика Шастра: във всяка легенда има истина
Дали Виманика Шастра - 7000-годишен текст на санскрит - е инструкция за създаване на апарати, способни да правят междузв...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com