Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'22'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11
'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

BULGARIAN BUSINESS CLUB
Звучи зловещо, но все пак се подгответе
Анализ на "Строго секретно"

Ситуацията в Украйна става страшна. Реалните проблеми идват бързо. Даже Лондон призова всички европейски страни да "намерят алтернативи на руския газ".

Европа няма запаси от природен газ и трябва да го купува другаде, за да захранва своите електроцентрали и да се отоплява през зимата. Ако войната избухне в Украйна и НАТО се намеси в нея, Русия вероятно ще спре доставките на природен газ за Европа. Лондон може би знае, че войната идва и че доставките на газ ще бъдат прекратени.

Всъщност, ако правителствата на ЕС и САЩ имаха някаква почтеност, щяха да застанат на страната на Русия, защото Украйна не е спазила никой от ангажиментите си по споразумението от Минск и се управлява от нацисти.

Но защо ЕС и САЩ започват конфликт с Русия?

Отговорът е, че САЩ и ЕС са разорени и се нуждаят от война, за да скрият предстоящия икономически колапс. Въобразяват си, че войната ще ги спаси?

Или ЕС и САЩ знаят, че идват милиони смъртни случаи от ваксините срещу COVID-19 и се нуждаят от отклонение на огромния протест, който идва. Кръвни съсиреци, инсулти, инфаркти, миокардит и перикардит, т.е. онези неща, които започват да удрят и децата, които са получили ваксини и сега трябва да бъдат прикрити с "големите новини" за голямата война.

Каквато и да е мотивацията, Западът затъва в бурята, създадена от него самия.

Русия сега е много по-силна и е морално правилната по въпроса за мира и войната. Русия ще надделее, ако избухне битка.

Може би именно от това се нуждае светът в момента – да се даде на арогантните и корумпирани западни правителства такъв урок, че да се насочи светът към по-добър курс към бъдещето.

Ситуацията е такава, че хората в Европа трябва да предприемат незабавни стъпки, за да се подготвят за войната – прекъсвания на електричеството, прекъсвания на комуникациите, прекъсвания на горивото, прекъсване на веригата за доставка на храни.

Какво трябва да имате:

1. Пари в брой /кеш/: Изтеглете си парите от банките. Ако избухне война, комуникационните линии ще се разпадат бързо. Това означава, че кредитните/дебитните карти няма да работят. Най-важни ще са парите в брой. Не да плащаме сметките, а за да оцелеем. Когато войната удари "вентилатора", парите в брой ще бъдат цар. Не портфейла, пълен с пластмасови карти, които не работят. Или някакви криптовалути, които, като спрат компютрите ще изчезнат завинаги. За по-имотните златото и среброто също ще вършат работа.

2. Неприкосновен запас от храна, вода и запаси от жизнено важни лекарства. Купете допълнителен фризер, ако трябва.

3. Аварийно генериране на електричество – малък електрически генератор, захранван с бензин или газ/пропан, за да поддържате вашия хладилник/фризер, печка или две лампи в къщата. /Генераторите трябва да работят само извън къщата./

4. Гориво за генератора. Ако токът спре, бензиностанциите няма да могат да помпат бензин или да презареждат бутилките с пропан. Съхранявайте малко допълнително гориво извън къщата на сигурно място.

5. Оборудване за аварийни комуникации. Любителски радиа на батерии, за да слушате новините. Фенерчета и ако имате преносими късовълнови радиостанции.

6. Комплект за първа помощ. Повечето хора във войните умират от кървящи рани. Трябва да спрете кървенето. Снабдете се с комплект за първа помощ. И много марля. Няма да има никаква "Бърза помощ".

7. Аварийно отопление. Най-добре е газова печка с допълнителни бутилки. Никога не използвайте бензин за отопление, той ще експлодира. Ако имате камина или печка на дърва, вземете няколко кубика дърва за тях. Сега.

8. План за евакуация. Имайте няколко плана да евакуирате семейството си. С план как да стигнете до там и с гориво, за да направите пътуването. Карта, не вашият GPS, а реална карта, която ще показва маршрута.

9. Дръжте колата си пълна с гориво. Проверете маслото, антифриза, налягането в гумите. Бензиностанциите няма да работят, опашките ще са километрични. Със заредено гориво ще можете да скочите в колата и да отпътувате.

Не чакайте. Вземете тези неща сега. Ако чакате избухване на военните действия, другите ще хукнат да търсят същите неща.

Пазете вашите доставки и планове в тайна. съседите, ако знаят, че имате неща, които са им нужни, няма да бъдат толкова приятелски настроени. Не казвайте какво имате и не обяснявайте, че се подготвяте. Стойте тихо.

И се молете всичко това да се размине.

Всичко е във вашите ръце и индивидуална подготовка с индивидуални средства.

Шегите свършиха.

Войната не е сцена от филмите, а на реалното обозримо бъдеще. Някои считат, че вече е започнала.

Значи не става дума за "всеки случай", а за неизбежна необходимост.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 314, January 2022
Зимата дойде, газът го няма
След обявените от САЩ нови санкции срещу "Северен поток – 2" и съобщението на новото правителство в Германия, че сертифи...
    Царят на идиотите
...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2022, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com