Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Анализ - прогноза СТРОГО СЕКРЕТНО
Настъпи ли "часът на вълка"
Този път Западът няма да изненада Русия
Анализ на "Строго секретно"

Терминът "часът на вълка" отново се върна в обръщение.

Използвахме го първи за първи път преди 20 години в същия контекст, както го използваме и днес.

За какво става дума?

Малко хора знаят, че "часът на вълка" е най-опасният час от денонощието – между 4 и 5 часа сутринта.

Според медицинската статистика на този интервал се падат повечето инсулти, инфаркти и самоубийства.

Военните знаят, че при дежурствата в този интервал най-трудно се поддържа вниманието и бодростта.

Часовите на пост знаят, че между 4 – 5 часа рискуват да паднат с прерязано гърло. Врагът работи именно в този гибелен час.

И така, "часът на вълка" настъпи за цялото човечество.

САЩ и НАТО са убедени, че сега е техният "час на вълка", интервалът от време, в който могат да нападнат Русия и да я елиминират. Ако тя не е бдителна…

Раздвижиха се Байдън, Блинкен, Джонсън, Столтенберг и т.н. Тяхното разузнаване им докладва, че противникът е заспал в "часа на вълка" и, че "сега е моментът".

Но срещу тях оръжието отдавна е готово и заредено, както и леденият студ в очите на неговия собственик.

Бедна им е фантазията какво ги очаква. "Готови сме, не спим. Номерът с "часа на вълка" няма да мине както през 1941 г. Повече няма да се повтори."

Но САЩ и НАТО живеят в миналите времена. На тях им е нужна война в Украйна. Искат да въвлекат Русия във война в Украйна и в Европа, за да се спасят.

Русия отговори – нищо подобно, първият удар, ако се стигне до него, ще бъде по САЩ.

Но САЩ, като лунатици, предизвикват война в Украйна.

Ето веригата от събитията.

 • От края на октомври 2021 г. САЩ разпалват световна истерия в информационното поле.
 • В началото на ноември американците "откриха" струпване на руски войски "близо до границите на Украйна". Е, почти близо, на 350 км от границите на Украйна. Можеха да ги намерят и в Урал, и в Камчатка. Това географията, американците я нямат за нищо.
 • В края на ноември западните политици започнаха единодушно да крещят, че "Русия е на път да атакува Украйна в края на зимата". В същото време декларираха, че Западът не приема "червените линии" от Русия, преди всичко за разширяването на НАТО и за Украйна.
 • През декември руската страна обяви наличието на данни за подготовка на химическа провокация в Донбас.
 • През декември се наблюдаваше повишено внимание на западните медии, и опити на най-големите западни информационни агенции да получат акредитация в ДНР. Сред тях бяха NBC News (САЩ), Sky News (Великобритания), CBC Radio-Canada (Канада), Financial Times (Великобритания), Associated Press (САЩ).
 • В средата на януари Международният център за стратегическо разузнаване (ICSI) въведе за Украйна "червено" предпоследно равнище на опасност, което означава крайно вероятна криза или сериозен конфликт, като пътуванията до тази страна не се препоръчват. Рискът за живота се оценява от среден до висок. Според ICSI крупни стълкновения на територията на Украйна са "вероятни в течение на две седмици".
 • Според западни централи кръвопролитният конфликт в Украйна ще е от средата на януари до края на февруари.
 • В средата на януари стана известна секретната програма на ЦРУ за обучение на украинците "как да убиват руснаци". Програмата се реализира на една от базите в юга на САЩ, и в Донбас.
 • Отправна точка за кръвопролитията може да стане провокация "под чужд флаг" и да се припише на руските спецслужби. Идентифицирани са 6 бойни украински групи, подготвящи терористични актове в Луганск и Донецк. Може и да е химическа атака в Горловка.
 • На 18 януари американска армада от 22 кораба, в това число три самолетоносача, три десантни кораба и 4 подводници напуснаха Сан Диего.
 • Държавният секретар Антъни Блинкен пристига в Киев на 19 януари, за да даде окончателните заповеди за по-нататъшните им действия. В същото време той сдобри Зеленски с Порошенко, за да не нарушават операцията в такъв важен момент.
 • На 20 януари Блинкен беше в Германия, където се среща с новата германска външна министърка Аналена Бербок, съпредседател на Зелената партия и противник на "Северен поток 2". Договориха координация на взаимните действия.
 • На 20 януари Блинкен отговори, че няма да дадат писмен отговор на предложенията на Русия за взаимни гаранции за сигурността. Отговорът ще бъде в традицията на западната политика за нищо – общи фрази, обещания и никаква конкретика.
 • На 21 януари на срещата с Лавров в Женева Блинкен обеща, че до една седмица ще дадат писмен отговор.

В същото време:

 • Англия изпрати на Украйна 1200 противотанкови гранатомети.
 • Генералният секретар на НАТО призова към нарастване на въоръжаването в Европа.
 • На външното министерство на Англия беше заповядано да е готово да премине към "кризисен режим" в най-кратки срокове, заради Украйна.
 • На 4 февруари започват зимните Олимпийски игри в Пекин. В първите дни на Олимпиадата се очакват провокации на въоръжените сили на Украйна срещу ДНР и ЛНР. Ще припомним, че кървавата провокация на Грузия в Южна Осетия започна по време на летните Олимпийски игри в Китай през 2008 г., а майданът в Украйна съвпадна със закриването на Зимната олимпиада в Сочи в 2014 г.

И така, вълкът се готви за своя час. Процесът, стартиран от САЩ, вече е трудно да се спре. Инерцията на процеса е голяма.

Но часът и денят могат и да не настъпят.

Русия е готова и този път няма да допусне "часът на вълка", за което предупреждаваше много пъти.

Ще видим...


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 315, February 2022
91 милиона - в първите часове
Според последни симулации, в ядрена война на САЩ срещу Русия, базираща на актуалната позиция на войските и способностите...
    Алгоритъмът на Путин в действие
Срещите Русия – САЩ в Женева завършиха както се и очакваше.В момента в който пиша тези редове – 25 януари 2022 г., САЩ о...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com