Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Биотероризъм
Смъртоносният бизнес с ваксините. Неудобните направо ги убиват
Анализ на "Строго секретно"

Операцията на "дълбоката държава" глобално ваксиниране на всеки и навсякъде срещу COVID-19 , макар и с голямо боксуване, върви напред. Движението е много неравномерно.

Рекордьор по ваксинация са Обединените арабски емирства (ОАЕ) – 76,73% напълно ваксинирани с две дози. В групата на лидерите са Израел – 72%, Канада – 71%, Холандия – 69%, Великобритания – 70%, Германия – 62%, САЩ – 61%.

Но има и много държави, в които въобще не се говори за успех на ваксинацията: Руанда – 3% Пакистан – 4,13% Република Конго – 2,89% Нигерия – 1,20%.

Има и много други страни, в които заедно живее почти половината от световното население.

Как може да се говори за постигане на целта от 80%, обявена от СЗО (процентът от световното население, което трябва да бъде ваксинирано), ако напредък в страните от Третия свят липсва?

СЗО е наясно, че страните от Третия свят няма да достигнат самостоятелно исканото ниво на ваксинация, дори само защото това изисква гигантски пари.

Цената на една доза ваксина, произведена от Запада, е средно 20-30 долара, т.е. за еднократна ваксинация на населението на страните от Третия свят от 1 милиард, само най-бедните страни, ще са необходими 20-30 милиарда долара. За пълна (двойна) ваксинация това са 40-60 милиарда долара.

Световната банка е изчислила, че всъщност страните от Третия свят се нуждаят поне от 100 милиарда долара.

Страните от богатия Запад сега обсъждат въпроса дали би било хубаво те да се "смилят" и да съберат необходимата сума, за да помогнат на бедните жители на Третия свят.

Очевидно корпорациите на Big Pharma – американските Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, Novavax; немските BioNTech и CureVac; англо-шведската AstraZeneca и други, биха били доволни от такава щедрост – все пак парите, които ще са предложени като "помощ" за страните от Третия свят, в крайна сметка ще стигнат до банковите сметки на Big Pharma. Но засега поне все не успяват да съберат необходимата "помощ".

Международният валутен фонд (МВФ) е готов да предостави заеми на страни от Третия свят за борба с "пандемията" и за масова ваксинация, но те нямат с какво да обслужват тези кредити, т.е. няма бизнес.

Освен това лидерите на много страни от Третия свят не приеха с ентусиазъм призивите на СЗО за универсална ваксинация. Тези страни имат много по-спешни задачи – преодоляване на глада, осигуряване на достъп на населението до питейна вода.

Много лидери от Третия свят правилно възприеха вакханалията около коронавируса, като престъпна игра, от която се нуждаят само Западът и Голямата фармация.

Едновременно броят на противниците на ваксинацията от страните от Третия свят значително намаля. Към края на 2021 г. само четири страни в света не бяха приели идеята за масова ваксинация срещу коронавируса. Това са Бурунди, Хаити, Танзания и Еритрея. Лидерите на три от тези държави (Бурунди, Танзания и Хаити) починаха. И смъртта им беше обвита в мистерия.

Най-вероятно бяха ликвидирани президентът на Танзания Джон Помбе Джоузеф Магуфули, президентът на Бурунди Пиер Нкурунзиза, министър-председателят на Свазиленд Амброуз Мандвуло Дламини, министър-председателят на Кот д'Ивоар – Хамед Бакайоко, президентът на Хаити – Йовенел Моис. Последният беше направо убит, останалите умряха "внезапно".

Сред тях се открояваше президентът на Танзания Джон Помбе Джоузеф Магуфули. Той отказа да участва в общата психоза и да спазва "препоръките" на СЗО за борба с covid. През юни 2020 г. обяви Танзания за "свободна от covid страна", която не е затворена за чуждестранните туристи. Джон Магуфули се противопостави на използването на защитните маски, социалното дистанциране, оспори тестовете за covid, отхвърли необходимостта от универсална ваксинация на населението. Не поиска пари от МВФ и Световната банка за ваксинация, не преговаряше с Big Pharma за закупуване на ваксини. Президентът на Танзания остана непреклонен. За да успокоят жителите и да осмеят глобалната паника, танзанийски лекари, по молба на президента, тестваха животни и дори плодове. по този начин инфекцията беше "открита" при кози, пъдпъдък и папая. В началото на 2021 г. от ЕС му отпуснаха 27 милиона евро за борба с "пандемията" – за закупуване на ваксини, маски и лекарства. Магуфули взе парите, но пак отказа да ваксинира населението. Той обясни, че не вярва толкова на лекарствата, колкото на лечебните билки и традиционната медицина. Тази история завърши трагично. През февруари 2021 г. медиите съобщиха, че Джон Магуфули се е "заразил с коронавирус". И на 17 март почина внезапно с диагноза COVID-19.

Мнозина определиха смъртта му като отмъщение на Big Pharma на президента на Танзания. Някои дори я нарекоха "ритуална екзекуция". Тази версия не можеше да бъде потвърдена, но придоби зловещо звучене, ако към нея добавим и странната смърт на други лидери на страни от Третия свят.

Президентът на Бурунди Пиер Нкрунзиза почина внезапно на 8 юни 2020 г. на 55-годишна възраст.

На 13 декември 2020 г. премиерът на Свази Амброуз Мандвуло Дламини почина внезапно на 52-годишна възраст.

Хамед Бакайоко, министър-председател на Кот д'Ивоар, почина на 10 март 2021 г. на 56-годишна възраст.

На 7 юли 2021 г. на 53-годишна възраст Йовенел Моис, президент на Хаити, беше направо убит.

Веригата от тези странни смъртни случаи продължава да привлича вниманието. Лидерите, които починаха, не бяха възрастни хора. Напротив. Бяха и в добро здраве. Общото между тях е, че всички те в по-голяма или по-малка степен бяха "инакомислещи" относно "пандемията" и ваксинацията.

Епидемията от странни смъртни случаи се пренесе и сред лекарите. И особено от края на 2021 г. във връзка с внезапната смърт на световноизвестния немски химик д-р Андреас Ноак, който се усъмни в "естествения произход на вируса COVID-19".

През есента на 2020 г. полицията нахлу в къщата му, разбивайки вратата. "Вината" на лекаря беше, че на 23 ноември 2021 г. той пусна видео, в което казваше, че е открил графенов хидроксид във ваксините срещу covid.

Попадайки чрез инжекция в човешкото тяло, това вещество под формата на наночастици приема формата на бръснач. "Бръсначи" остават завинаги в човешкото тяло, унищожавайки вътрешностите му. Подозрения, че това вещество присъства в препаратите за ваксинация, немският химик доказа това чрез лабораторни изследвания. Три дни след публикуването на откритието си, Ноак умря мистериозно.

Според съпругата му той не се е оплаквал от здравословни проблеми, но на 26 ноември 2021 г. внезапно разви остра дихателна недостатъчност и умря няколко часа по-късно.

След смъртта на Ноак измина малко повече от месец и половина и през януари 2022 г. светът научи за поредната мистериозна смърт – почина италианският лекар Доменико Бискарди. Смъртта настъпила след като заяви, че планира да се обърне към европейски съдилища с доказателства за това, което е открил в така наречените ваксини. Подобно на Ноак, 50-годишният Бискарди не се оплакваше от здравето си, но се твърдеше, че е починал от сърдечен удар. Но според приятелите и колегите той, подобно на д-р Ноак, е бил убит, особено като се има предвид, че не е бил болен преди преждевременната му смърт.

Да погледнем какво става в САЩ.

През последните няколко седмици редица "несъгласни" лекари починаха при мистериозни обстоятелства. Някои от тях даже са имали скорошни срещи с федерални агенти и бюрокрация.

Поредицата от мистериозни смъртни случаи започна, когато д-р Джеф Брадстрийт беше намерен с огнестрелна рана в гърдите. Полицията твърдеше, че огнестрелната рана е самонанесена и че смъртта е самоубийство, но семейството на Брадстрийт подозира, че е бил убит.

Друга смърт дойде когато д-р Рус Хедендал – от района на Маями, беше намерен мъртъв в колата си без обяснение как се е случило. За да станат нещата още по-подозрителни, и двамата лекари са имали сблъсъци с федералните поради техните нестандартни лечения, за които е известно, че помагат на хората. Само седмица преди смъртта му офисът на Брадстрийт е бил нападнат от FDA.

Д-р Тереза Сивърс, друг естествен лекар от Флорида, също почина при мистериозни обстоятелства.

Тя също е специализирала традиционни здравни лечения. Твърди се, че е била убита от неизвестен нападател в луксозен квартал, в който има много малко престъпления.

От Health Nut News разкриха 106 лекари, които са стигнали до своя ненавременен край за период след 2016 г. Но смъртната епидемия сред най-добрите световни антивирусни микробиолози започна по-рано . До 2005 г. 40 от тях бяха мъртви. Днес са над 100. Много бяха убити, останалите загинаха при много подозрителни обстоятелства. Известно е, че всички те работеха върху изследователски проекти, свързани с биологични оръжия и вирусни пандемии. И знаеха твърде много.

Но как са ликвидирани? Появи се терминът "пушка за сърдечен удар". Това оръжие е разработено по поръчка на ЦРУ, които го използват като не оставят следи след себе си.

Да ви върнем към нашата публикация "Как се правят убийствените инфаркти" още от април 2012 г...

... Н 1 март 2012 г. беше съобщено, че американският разследващ журналист Ендрю Брайтбарт е починал неочаквано предишния ден в Лос Анджелис на 43 години. Брайтбарт се е разхождал след полунощ до дома си в Брентууд, Калифорния, и е колапсирал. Дошлата линейка го е откарала в UCLA, където е констатирана смъртта му. Диагнозата – инфаркт.

Но дали инфарктът беше естествен или изкуствен" Защото няколко дни преди смъртта си Брайтбарт съобщи, че разполага с видеоматериали за студентските години на президента Барак Обама. Вероятно ставаше дума за периода, когато Обама е учил в Оксидентъл колеж в Калифорния и след това в две училища на източното крайбрежие на САЩ.

В началото се предполагаше, че Брайтбарт е стигнал до информация, оспорваща легитимността на Обама, че е бил роден в САЩ и фалшифицирането на неговото свидетелство за раждане или че е получавал помощи като чуждестранен студент, което означава, че не е роден в САЩ и не може да стане президент. След това се оказа, че материалите на починалия Брайтбарт не са били толкова опасни.

Но така или иначе, въпросът беше дали смъртта му не беше от поредицата от странни смъртни случаи на учени, журналисти, бизнесмени или политици, убивани, когато станат заплаха за върхушката на САЩ, т.е. за "дълбоката държава". Причините за внезапната им смърт са различни, но преобладава инфарктът.

Преди да отговорим на горните въпроси трябва да знаем какво е сърдечната атака, тоест инфарктът. Според справочниците на водещите световни медицински академии, артерията може да бъде блокирана от съсирена кръв (състояние, известно като thrombosis), ако вътрешните й стени вече са стеснени. Тогава тромбът може да спре кръвоснабдяването на част от сърцето и да предизвика инфаркт.

Но преди нормално човек да има такава атака, той най-напред трябва да има болест на коронарната артерия. Това означава, че трябва да има състоянието , наречено Angina. Това е именно болката, която се появява, когато някоя от мускулните стени на сърцето е временно лишена от кислород.

Нормално коронарните артерии, които снабдяват с кръв сърцето, могат да се справят с нарасналото изискване за кислород, но това води до болест, наричана високо кръвно налягане.

Angina обикновено се появява при физическо натоварване или емоционален стрес. Това означава, че човек с болест на коронарните артерии, ще изпитва болки, когато върши някаква по-тежка физическа работа или има силни емоции. Тогава сърдечният мускул се нуждае от повече кислород, отколкото стеснените артерии могат да доставят. Значи, преди нормален човек да има сърдечна атака, трябва да има и видими признаци за високо кръвно налягане или ангина. Това е естественият инфаркт.

Какво е изкуственият инфаркт. Ако човекът няма предварителни симптоми за високо кръвно налягане или ангина, тогава сърдечната атака вероятно е изкуствен инфаркт.

Кой може да предизвика в жертвата на улицата, офиса, колата или другаде такава атака? Отговорът е – това може да е само операция на някоя от спецслужбите.

Коя може да е тази служба? Според американски източници, още през 50-те години Офисът за стратегически операции – OSS (предшественикът на днешното ЦРУ) е разработвал методи за предизвикване на смърт, тоест сърдечна атака или рак за ликвидиране на хора, така че да изглежда, че смъртта е настъпила от естествена причина. Десетки такива смъртни случаи ставаха през годините на Студената война.

От разкритите по-късно документи стана ясно, че за тези изкуствени методи (рак или инфаркт) в началото се използваха различни химикали. За да се избегне откриването им след това в аутопсията, се подбираха специални препарати. Това ограничаваше все пак тяхното приложение.През 60-те години САЩ успешно развиха радиочестотните оръжия и започнаха с тях, а не с химикали, да предизвикват инфаркти в "набелязаните обект", защото този начин беше напълно неоткриваем, за разлика от химикалите.

Но и при химикалите, предизвиканата смърт не оставя почти никакви следи, даже за специалистите.

Така например през последните няколко години в различни части на света починаха при странни обстоятелства, над 100 водещи микробиолози от различни националности.

Закономерно се появява въпросът, дали това не бяха убийства на избрани хора.

Най-лесният начин да бъде убит някой и да не се оставят следи от престъплението е да се предизвика инфаркт чрез химични субстанции, които в организма се разпадат от естествените процеси, ставащи в човешкото тяло.

Следните два химикала могат да бъдат използвани за предизвикване във всеки човек на сърдечен инфаркт, като не оставят никакви следи от престъплението.

Калиев хлорид (Potassium Chloride) присъства в много лекарства, като Clor-Con, Clor-Con 7, Clor-Con 10, Clor-Con 25 и други. В тялото субстанцията се разпада на двата си основни елемента – хлор и калий. И двата присъстват в човешкия организъм и няма да предизвикат подозрението на патолога по време на аутопсията. Субстанцията се разпада на калий и хлор, от които хлорът, заедно с естествено присъстващия в тялото натрий, образуват натриев хлорид, т.е. обикновена сол. Причината за инфаркта не може да бъде открита, а само леко повишено ниво на NCl. Твърде много калий в тялото причинява тахикардия – ускорено биене на сърцето, което води до инфаркт.

Калциевият глюконат (Calcium Gluconate) се намира в 10-процентния венозен хипертоничен разтвор, което означава, че концентрацията е по-висока от онази, която е нормална за тялото. Процесът е известен като осмоза. Хипертоничният разтвор премахва водата и гликозата от клетките и ги замества с Calcium Gluconate.

Калцият и глюкозата са депозирани в организма, за да бъдат използвани като гориво. Глюкозата изгаря, но калцият остава в тялото.

Calcium Gluconate измества хлора и го замества с калций, като по този начин създава електролитичен дебаланс. Трите елемента са натрий, калций и хлор. Това нарушава нормалното сърцебиене, което може да стане и твърде бързо или твърде бавно, предизвиквайки инфаркт.

Въздушната емболия (Air Embolism) е третият напълно неоткриваем начин за убийството на някой чрез инфаркт. Директното инжектиране на 60 милилитра въздух със спринцовка, в която и да било вена, напълва сърдечните камери с въздух и причинява инфаркт. Тази сърдечна атака е известна като безпулсова електрическа активност P.E.A. и е друга форма на сърдечен инфаркт. Тук проблемът е белегът от инжекцията върху кожата, но това може да бъде избегнато.

Тези три метода за убийство са известни както на лекарите, така и на професионалните килъри, които нямат никакви проблеми с доставката на съответните химикали или на персонал, готов да направи една или две инжекции на жертвата.

Ще припомним, че на 25 ноември 2009 г. внезапно почина Марк Питмън, известен американски репортер, който беше един от онези, които предвидиха финансовата криза в САЩ и разобличиха аферите на Федералната резервна система. Диагнозата за смъртта на Питмън беше инфаркт. Но веднага се появиха и предположения, че Питмън е бил убит от ЦРУ с предизвикан инфаркт.

Преди това подобни въпроси се появяваха след смъртта на известните журналисти Шерман Школник, Орлин Граббе, Дани Касорало (б.р. – с които дълги години поддържахме професионални връзки в създаването на така наречените глобални алтернативни медии).

Около смъртта на Питмън се заговори и за предизвикване на инфаркти с директно енергийно дистанционно насочване. Не остават никакви следи и никой не може да разбере дали смъртта е настъпила по насилствен начин или от плазмено или електромагнитно оръжие.

Военните от години атакуват нервната система с лъчи или плазмени импулси. Известно е, че оръжието, което дистанционно предизвиква инфаркти, достига до клетъчните мембрани и нарушава нормалното функциониране на органите на тялото чрез разрушителен информационен трансфер в тях.

Така например сърцето е уязвимо на външно електромагнитно въздействие. Смъртоносното оръжие взаимодейства с електрическия потенциал, който поддържа двете камери на сърцето в синхрон, произвежда фибрилация и внезапна смърт.

Инфаркт може да бъде предизвикан и от микроскопична отровна стреличка, която води до инфаркт. За нея се говори още от 1975 г. Стрелата, която е секретно оръжие на ЦРУ, може да проникне през дрехите и да остави само малка червена точка на тялото. При проникването й, жертвата може да усети ужилване като от комар или абсолютно нищо. Отровата на стрелата не оставя никакви следи в тялото на жертвата. Тя влиза в кръвоносната система и предизвиква инфаркт. Смъртта настъпва моментално и аутопсията не може да открие по никакъв начин, че инфарктът не е бил от естествена причина.

Споменахме и за предизвикваните по изкуствен начин ракове.

Защо не? Щом може при животните да бъде предизвикан от инжектирани ракови вируси и бактерии, значи е възможно и при хората.

Такива опити са започнали още през 1931 г., но широко приложение намериха в американската лаборатория за биологично оръжие във Форт Детрик (щата Мериленд). Оттам изпълзяха и вирусите на СПИН, HIV, птичият грип, свинският (А-H1N1), Панама, Юта, Нилският и сега на COVID и др.

След 80-те години вече не беше никакъв проблем да бъде заразен здрав човек с рак, като неоткриваем метод за убийства. Само много опитни патолози, които знаят какво точно трябва да търсят при аутопсията, могат да различат убийство чрез изкуствена сърдечна атака, или рак, предизвикан от вируси, химикали и т.н.

В тайните генетични лаборатории се работи над вируса, който трябва да убие само една определена личност. Достатъчно е да се знае нейната ДНК. Съвършеният атентат ще изглежда като болест, не може да бъде открит даже след факта.

Роналд Кеслер е автор на книгата In the President’s Secret Service /"В тайната служба на президента"/. Той твърдеше, че морските пехотинци, охраняващи президента на САЩ, най-старателно събират бельото и всички предмети, до които той се допира. След това се стерилизират или унищожават. Става дума неговият генетичен материал да не попадне във вражески ръце. Защото само от една клетка на президента може да се изработи вирус, който ще атакува и унищожи само него.

Официално американските тайни служби отказват коментари на тази тема. Но, ако се вярва на различни изтичания, през 2010 г. държавният секретар Хилъри Клинтън е инструктирала американските посолства дискретно да събират ДНК-проби на ръководителите на съответните държави и на висшите чиновници в ООН. Ясно е, че САЩ и тук искат да имат стратегическо превъзходство и да притежават биологичната характеристика на световните лидери, особено на онези, които не са им много приятни.

Досега бяха регистрирани няколко опита за използване на биогенетично оръжие. Става дума за някои латиноамерикански президенти.

Ще припомним, че преди 10 години в течение само на 18 месеца четирима леви лидери на Латинска Америка бяха диагностицирани с рак. Това бяха Фернандо Луго, Лула да Силва, Уго Чавес и Кристина Фернандес де Киршнер. Президентите на Парагвай, Бразилия, Венецуела и Аржентина почти едновременно и много подозрително се оказаха болни от рак.

Чавес веднага предупреди, че болестта е новото оръжие на САЩ, "за да елиминират нежеланите лидери".

На 5 март 2013 г. Чавес почина. Почина след дълга борба с рака и след четири последователни операции, които не издържа. Но още приживе се появиха предположенията, че това беше убийство.

Самият Чавес, чиято битка с рака продължи две години, няколко пъти заяви, че е заразен с рак от САЩ и Израел, и че това е станало по време на неговата визита в ООН в Ню Йорк на 25 септември 2009 г. През декември 2011 г. Чавес обвини САЩ, че заразяват неудобните за тях лидери в Латинска Америка с рак. В основни латиноамерикански страни ракова епидемия удари бивши и настоящи президенти, които бяха и са активни опозиционери на политиката на САЩ в района и всичките изведнъж се оказаха онкологично болни.

Чавес беше най-големият враг на американската олигархия. Той агитираше за регионална интеграция и създаване на организация като Съюза на южноамериканските нации (UNASUR), Боливарският съюз на народите на Америка (ALBA) и Общността на латиноамериканските и карибски държави (CELAC). Чавес стана идол за милиони по света, особено в Третия свят, който с надежда наблюдаваше революцията във Венецуела. Враговете му искаха да го отстранят с опита за преврат през април 2001 г., организиран от службите на САЩ. Икономическият саботаж, който унищожи почти напълно нефтената индустрия на Венецуела, продължи месеци, но накрая се провали. Година и половина след това от Колумбия във Венецуела бяха изпратени наемници, за да го убият, но те бяха неутрализирани. През следващите години опитите за физическо елиминиране на Чавес не престанаха, както и плановете за дестабилизиране на неговото правителство.

Според информации от секретни източници на САЩ Чавес и неговото правителство бяха в списъка на шестте основни цели на американското разузнаване след 2007 г. Белият дом създаде и изпрати специална шпионска мисия във Венецуела, която докладваше директно на Националния директор на разузнаването – над ЦРУ и още други 15 разузнавателни агенции в САЩ. Тази мисия беше напълно нелегална, но разполагаше с големи възможности и ресурси.

Чавес почина от рак, който беше много странен. Според сегашния президент на Венецуела Николаос Мадуро, неговият рак беше без име и безкрайно агресивен. Той беше и органоспецифичен. В семейството на Чавес нямаш други случаи на заболяване от рак, нямаше и генетична предразположеност.

В речта си през 2009 г. в ООН Чавес заяви: "Империалистите виждат навсякъде екстремисти. Но ние не сме екстремисти. Светът се събужда. Хората въстават."

Чавес дефинира и съвременните САЩ: "Империята се страхува от истината, тя се страхува от свободния глас. Тя ни нарича екстремисти, но те са екстремисти".

Заради това Чавес беше поставен на първо място в "ударния списък" на ЦРУ. Болестта му със сигурност не беше случайна.

В началото подробностите за болестта на Чавес се държаха в тайна. След спешна визита в Куба през 2011 г. той съобщи, че са му открили тумор в областта на таза. След това беше опериран и от медицински източници започна да прониква информацията, че пациентът е безнадежден. След поредната химиотерапия отслабналият политик направи сензационно изявление: "Би било удивително, ако САЩ не са разработили секретна технология за заразяване с рак."

След смъртта на Чавес вицепрезидентът Николас Мадуро заяви, че няма никакви съмнения, че болестта на президента е следствие на заговор на негови врагове.

Персонализираното генетично оръжие е най-трудната за откриване опасност.

Благодарение на прогреса в генетичното инженерство и изследванията, всяка жива клетка може да бъде превърната в неврони, клетки на сърдечния мускул и т.н. И съвременните методи за лечение на раковете могат да бъдат използвани за тези цели. Персонализираната терапия, разработена да атакува специфични ракови клетки на пациента, вече се използва в клиничните експерименти. Синтетичната биология, която е симбиоза между молекулярната биология и инженерната, в близко време ще доведе до намаляване на разходите за тези терапии. Но какво ще се случи, когато тези микробиологични спецификати ще бъдат така проектирани, че вместо раковите клетки да ударят здравите. Ако заатакуват клетките на ретината, ще доведат до ослепяване. Унищожаването на структурата на хипокарма в мозъка ще доведе до пълна загуба на памет. А стомахът? Неговото разрушаване ще доведе до смърт само за няколко месеца.

Използването на такова биооръжие е почти невъзможно за откриване. Вирусите лесно се разпръскват във въздуха. Могат да бъдат укрити във флакон за парфюм. Бързо напръскване в непосредствена близост до набелязаната жертва ще е достатъчно за съвършения атентат. ако вирусите са така проектирани, че да се задействат само при стиковка с ДНК на президента, никой друг няма да се разболее. И дълго време след това никой няма да подозира, че смъртта му е настъпила в резултат на ДНК-атентат.

Това съвършено оръжие може да бъде така проектирано, че да започне да действа и да извърши унищожения след няколко месеца и даже години след атаката в зависимост от целта, която са си поставили организаторите на атентата.

Известно е, че съществуват вируси, увеличаващи риска от ракови заболявания. Могат да бъдат отгледани и нови, които атакуват мозъка, причиняващи шизофрения или Алцхаймер. Изкуственото предизвикване на отделяне на кортизол или допамин може да доведе до крайна параноя. Вирус, водещ до увеличено отделяне на окситоцин, може да лиши лидерите от възможността да преговарят.

Когато това оръжие стане по-достъпно, тогава ще бъде използвано много по-често от сегашните биологични оръжия за масово унищожение. Всеки политик, бизнесмен или просто известна личност, може да стане жертва на биологична атака с умишлено предизвикване на болест. Даже ако нейният резултат не е смъртоносен, тези атаки не могат да бъдат открити. Диагнозата ще бъде "естествена смърт".

Едва ли е необходимо да се връщаме към началото на анализа за смъртоносния бизнес с ваксините и защо неудобните направо ги убиват.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 316, March 2022
Пентагонът обяви DEFCON-2 и се скри в бункерите в Чейен
На 6 декември 2021 г. DEFCON (Скалата за готовност на въоръжените сили на САЩ) беше преместена на ниво 3.Какво означаваш...
    Криминалният спектакъл COVID е към своя край. Време е за урока
Всяко значимо събитие винаги има момент на раждане, време на растеж, висока точка на ефективност, период на прибиране на...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com