Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Криминалният спектакъл COVID е към своя край. Време е за урока

Всяко значимо събитие винаги има момент на раждане, време на растеж, висока точка на ефективност, период на прибиране на "реколтата", завършване, смърт или трансформация.

COVID не е за болест. Това е криминален политически спектакъл, чиято цел беше унищожаването на част от излишното, според задкулисието и "дълбоката държава" население на Земята. Сенчестите групировки доминираха в глобалното управление твърде дълго и в резултат на това загубиха способността да се саморазвиват в резонанс с хода на времето. Липсата на среда на съпротива винаги води до деградация на всяка система и на хората, които я управляват.

По време на реализацията на проекта COVID-19 останалата жива част от населението на Земята трябваше да бъде поставена под строг дигитален контрол на ниво роб, върху който се провеждат генетични експерименти за отглеждане на нужните породи за определена група глобалисти.

Но, както се казва: "На хартия беше гладко, но забравиха за окопите".

И сега нека да разгледаме етапите на спектакъла COVID, за да разберем в какъв негов етап се намираме и как да изградим нашите действия, за да спасим себе си, нашите роднини и приятели от ковид-фашизма на глобофашизма.

Всеки човек, човечеството и всички живи същества са част от постоянните промени във Вселената. Да, ние живеем в космоса и сме засегнати от всички енергии, излъчвани от космическите тела. Всичко във Вселената има своя собствена вълна. Нашият живот на Земята в сегашното въплъщение плува в океана – море от енер ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 316, March 2022
Смъртоносният бизнес с ваксините. Неудобните направо ги убиват
Операцията на "дълбоката държава" глобално ваксиниране на всеки и навсякъде срещу COVID-19 , макар и с голямо боксуване,...
    От какво все пак се разболяват хората
От една страна имаме един несъществуващ вирус, от друга – наистина болни хора с тежки белодробни и сърдечни увреждания. ...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com