Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НЛО и тайните на Вселената
"Хилядолетният сокол" има връзка с Космоса
Документация "Строго секретно"

От момента в който този странен обект беше открит през 2010 г. от водолазите на дъното на Балтийско море, се появиха редица въпроси.

Първият беше, че са открили катастрофирал извънземен кораб. Ако е така, със сигурност ставаше дума за по-голяма сензация от прословутата катастрофа на летящата чиния с извънземните в Розуел (САЩ).

Откритието в Балтийско море беше направено през месец юни 2010 г. от шведските водолази, търсещи подводни съкровища, Денис Асберг и Питър Линдберг. Според скандинавски източници двамата са претърсвали морското дъно в един район на Балтийско море, използвайки сонар. Изведнъж уредът е отчел обект – кръгла формация с диаметър 60 метра.

Обектът се издига около 3 метра над морското дъно и е надупчен като гъба. В центъра на обекта има отвор с формата на яйце. Отворът е заобиколен от странна скална формация, която не може да бъде обяснена. Камъните са покрити с нещо, което прилича на сажди.

На пръв поглед обектът прилича на космически кораб на Хан Соло Millennium Falcon от "Звездни войни".

Шведските водолази откриха на дъното на морето и дълга 300 метра издълбана писта, водеща към обекта, което предполага, че той е имал спирателен път преди да заседне под водата.

Точните координати на обекта не бяха съобщени, но беше потвърдено, че той е някъде на дъното на морето в залива Ботния, между Швеция и Финландия.

През 2018 г. океанолозите се доближиха максимално до разкриването на мистериозната аномалия, но тогава властите се намесиха, като обяви ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 316, March 2022
Епидемията от високо кръвно
Кръвното налягане е по-голяма опасност от преждевременна смърт от пушенето или високото равнище на холестерола. По целия...
    Произходът на етиопските монолити в Аксум
Монолитите в Аксум – Етиопия, са едно от чудесата на древността.Как и защо са построени все още не е установено. Най-вер...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com