Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Анализ - прогноза СТРОГО СЕКРЕТНО
Краят на Европа. ЕС влезе в НАТО

Кризата в Украйна разкри пълната икономическа и военна зависимост на Европа от САЩ.

Реално, с кризата в Украйна, ЕС влезе официално в НАТО и се присъедини към решението на пакта за санкции срещу Русия и доставки на оръжие за режима в Киев. Но санкциите убиват европейската икономика.

Всъщност ЕС от няколко години, след излизането на Англия – Брекзит, е една структура без основополагащ документ. Не действат договорите от Маастрихт, Лисабон и Шенген.

Всичко е в насипно състояние, с конфликти и противоречия на всички равнища, които са използвани от САЩ за въвличане на Европа във войната срещу Русия.

ЕС, създаден през 1957 г., е клонинг на военния пакт НАТО, създаден през 1947 г., за да възпира СССР и соцстраните. От самото начало западноевропейската интеграция беше американски проект в Студената война. Началото на ЕС беше поставено от един нацистки агент, френски предател и един полски ционист, чийто биографии бяха изфабрикувани от американски "аналитични групи".

Всичко, което последва след 1958 г., като икономически и политически проект под диктовката на САЩ и премина под пълната доминация на многонационалните американски корпорации.

Това се отнася и за Европарламента и Еврокомисията, които не разполагат с реална сила освен да предлагат лобизъм и законодателство в полза на наднационалните корпорации на САЩ.

Сега, в резултат на финансовия армагедон обхванал същите многонационални корпорации, колапсът и на ЕС е неизбежен. През последните 10 години той се държи ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 317, April 2022
Великата депресия № 2
Досега Голямата криза и Голямата война се движеха успоредно и се надпреварваха коя ще стигне до финала, т.е. до точката,...
    Войната за въздуха над Русия
И тази война започна. Засега самолетите не ги свалят, но не им позволяват да летят.САЩ и Европейският съюз почти едновре...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com