Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'23'22'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11
'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Ценоразписът на Израел за Fake-новините

От началото на операцията в Украйна глобалната информационна война достигна безпрецедентни параметри – лъжи, измами, клевети и т.н., съчинявани от тролове.

Думата troll означава "човек, който прави преднамерено обидни или провокативни постове on line". Сега през тях минава най-голямата мръсотия в интернет. И платена.

Зад троловете са Израел и МОССАД, които плащат на свои интернет-лъжци, за да съчиняват и разпространяват фалшиви новини или да насочват интернет-разговорите в исканата от Израел и американските ционистки медии посока.

Тук показваме в оригинал колко Израел и МОССАД плащат на тези тролове за фалшивите новини в разбивка на дневни тарифи, принос, заангажираност, месечни бонуси, сценарии и т.н. Сумите съвсем не са малки.

Както виждате това е цяла професия. Най-мръсната.

На върха на пирамидата е най-голямата помийна информационна яма в Интернет, така наречената Wikipedia, която също е прикритие на Израел и МОССАД.

В началото тя имаше някакъв "собственик", който обаче офейка, за да се спаси от делата за милиони срещу него, за клевети и лъжи. Сега Wikipedia е "без собственик" и е "достъпна за всеки", но остава под контрола на МОССАД и негови платени драскачи.

По-голяма мръсотия и смрад в световната информация не е имало.

Имайте предвид това когато ви обясняват, като на идиоти, какво са фалшивите новини.

Интернет е поле на най-мръсната информационна война в историята на човечеството.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 318, May 2022
COVID-19 не е изчезнал. Напротив
Докато събитията в света се развиват по най-лошия сценарий, коронавирусът продължава да мутира и да се разпространява по...
    Газовият трилър ще втрещи всички
Европейският газов трилър ще втрещи всички, като последствията за Германия ще са най-тежки.Въвеждането на нови енергийни...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2023, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com