Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НОВО ДЕЛО
България: от идиотизъм към кретенизъм
Анализ на "Строго секретно"

За 30 години България се превърна в държава на идиоти, управлявани от кретени с основен износен продукт дебилизмът. Това е и българският принос в глобалния идиотски креативизъм.

След като беше елиминиран селският бандит от Банкя /снимка 1/ с нашето скромно участие, си помислихме, че в този мрачен пейзаж ще проникне лъч на надежда. Излъгахме се.

Продължаваме да се движим по възходящия тренд от идиотизъм, през кретенизъм към дебилизъм. България продължава да се управлява от бандити и маргинали, за които няма места в затворите и лудниците, и са трудоустройвани в държавните институции.

Такъв е и актуалният случай с въдворените в правителството някакви реемигранти, провалени даже в Канада, начело с един, както го определят почти всички медии, глупак, неудачник и начинаещ престъпник с някаква мафийка около него.

И така, лицето Кирил Петков /снимка 2/ влезе от служебното в редовното правителство, като влачи след себе си престъпление, признато даже от Конституционния съд, че не е имал българско гражданство, което пък го прави нелегитимен, и сега, заедно с всички подписи, които това лице е положило, което прави нелегитимна и самата България през посочения период.

Досега липсва и достоверна проверка с канадските власти дали К. Петков се е отказал, или е бил лишен, от канадско гражданство, и дали го няма и в момента. Ако е така, се появява въпросът дали не са му помагали разни така наречени "почетни консули", свързани с Канада, започвайки от феномена на световното банкерство, бившият емигрант в Канада, лаборантът Левон Хампарцумян /снимка 3/, който преди години бил назначен за "почетен консул" на Канада в България /което втрещило Отава/ от бившия бракоразводен адвокат Петър Стоянов /снимка 4/.

Хампарцумян беше направен шеф на приватизирането от драгалевския Иван Костов /снимка 5/.

Стоянов и Костов могат да минат и за почетни консули на малцинството в България. Всъщност, няма нищо обидно в думата "циганин". Циганин на ромски означава циганин.

Петков май има "канадска връзка" с предпоследния "почетен консул" на Канада в България Иво Прокопиев /снимка 6/, който пък има връзка с друга "почтена консулка" на нещо Цветелина Бориславова /снимка 7/, която пък има връзка с частното лице Симеон Сакскобургготски, провъзгласил се за "цар на републиката" и пробутан ни за премиер, въпреки че нямаше българско гражданство, което означава, че целият период и на неговото премиерстване е нелегитимно, което не му пречи да се провъзгласи за "почетен консул на някакви царски имоти" и да сече горите на Рила.

Ако се вземе предвид и нелегитимното пребиваване във властта на Б. Борисов, който се докопа до нея с фалшифицирани избори, означава, че целият период след 1990 г. е нелегитимен.

Заради това твърдим, че такъв политически "сифилис" не е имало в Европа от 30-те години на ХХ век и че продължаваме да даваме неоценим принос за глобалния идиотски креативизъм, който в своята съвкупност дефинира Danse Macabre на цирка България.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 319, June 2022
България е в нова национална катастрофа
След 18 години членство в НАТО България е в нова национална катастрофа.За 18 години членство в НАТО сме давали по една в...
    Предстои най-големият крах в историята. Какво идва след това
Най-доброто време за подготовка за катастрофа е преди катастрофата.Предстои най-голямата катастрофа в световната история...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com