Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'22'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11
'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Някъде лунният барон Мюнхаузен само цъка с език и клати глава

Всеки път, когато обещаваме да спрем да се занимаваме с лунните лъжи на НАСА, се появяват нови разобличения на измамата, които трябва да отразяваме.

Така е и този път. Разобличенията дойдоха от американец – Джек Уайт, експерт по фотоанализа, който разобличи лунната афера на НАСА от доста неочаквана техническа гледна точка, като доказва, че всички фотографии от повърхността на Луната са фалшиви, че снимките за подвизите на "Аполо"-ните и храбрите астронавти са мошеничество и са били изготвени в секретно фотостудио на Земята в рамките на секретен военен проект.

Каква е изходната база – доста проста. Масивният обем и бройки на фотографиите от повърхността на Луната са направени в ограничен период от време. Заради това те не са могли да бъдат направени.

Да се върнем към полетите.

Във всяка от шестте ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 319, June 2022
Отново за грандиозната лунна измама на САЩ /2/
Започна нова "лунна надпревара". В момента начело е Китай. И Русия се готви отново да кацне на Луната.Само САЩ, въпреки ...
    Лечебните свойства на брезата
Как да не се разболеем от остри респираторни инфекции, настинка, грип и други подобни?Сега е моментът да направите запас...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2022, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com