Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Сега и "Маймунската шарка" идва по план

Като първи в света, още преди 5 години предупредихме, че COVID-19 е биооръжие, произведено в биолаборатория на САЩ.

Не ни беше трудно да предупредим, защото следим тематиката за биооръжието още от времето на внедряването от американците на биооръжието СПИН в Африка от средата на 80-те години.

Познахме и биолабораториите на САЩ – в районите около Русия, в това число и в Украйна. Откриването им в подземията на "Азовстал" в Мариупол потвърждава военното престъпление на САЩ, което в близко време заедно с неговите изпълнители ще влезе в специален трибунал след операцията в Украйна.

Сега, вече не като първи в света, ви предупреждаваме, че така наречената "маймунска шарка" е поредна терористична атака с помощта на патоген, създаден в биолабораториите на САЩ, планирана на ученията в Мюнхен през 2021 г. "Укрепване на глобалните системи за предотвратяване и реагиране на биологични заплахи с високи последствия".

От това дълго заглавие верни са само две думи – "биологични заплахи".

Тренировката за въвеждането на "маймунската шарка" беше на Мюнхенската конференция, по сигурността през 2021 г. Тогава сценаристите разиграха вариант, че маймунската шарка ще се появи в Манхатън, Ню Йорк през май 2022 г. Как познаха бе? Появи се точно на 19 май!

И как така същото беше с COVID-19? Най-напред се правят някакви учения от някакви хора и фондации за борба с биозаплахите, а след това, изведнъж, тези атаки се случват по същия начин, по който са били разигравани по-рано от същите хора, които се борят срещу тях.

И сега "шарката" се развива строго по графика от 2021 г.

Накрая ще посочим, че според последни данни ръстът на смъртността при децата след ваксиниране срещу COVID-19 се увеличава с 5100 процента в сравнение с неваксинираните деца.

И че ваксините срещу COVID-19 унищожават трайно естествената имунна система на всеки човек.

Докога ще стоим безучастни и ще чакаме да бъдем изтребени от тези психопати?


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 319, June 2022
Тази операция ще бъде много дълга
Както вече писах, тактическите задачи на военните операции обикновено се определят в месечен, тримесечен или шестмесечен...
    Дали и кога Финландия и Швеция ще влязат в НАТО
В средата на май Швеция и Финландия дадоха заявка за влизане в НАТО. Новата желязна завеса ще премине от Баренцово до Че...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com