Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'23'22'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11
'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Дълбока държава
"Дълбоката държава" – нацисткият криминален синдикат отново на сцената
Анализ на "Строго секретно"

Събитията в Украйна потвърждават, че зад кулисите им действа "дълбоката държава" в неизменния си от десетилетия образ на нацистки криминален синдикат.

Принц Донат фон Хесе и принцеса Флория фон Хесе са високопоставени нацистки командири, които, чрез армията на САЩ управляват мрежи за трафик на деца. Хесе притежават и бандата Iron Horsemen MC и наемат швейцарски Ротшилдовци.

Самюел Уолтън е луд маниак, който финансира банди и трафик на деца в Мексико със своите стотици милиарди и Waltons Arvest Bank.

Принц Макс Баварски със своята шотландска съпруга принцеса Елизабет Баварска са управители на шотландското масонство и съуправители на католическите черни монаси.

Баварските Вителсбахк управляват Goldman Sachs чрез семействата Goldman и Sachs, които са били придворни евреи от Кралство Бавария.

Принц Георгий-Фридрих фон Хохенцолерн-Пруски със съпругата си – принцеса Софи фон Изенберг, са собственици на бандата Gremium MC и мениджъри на нацистки култови групировки, както и мениджъри на Банката за международни разчети. Те финансират мрежи за трафик на кръв и терористични групи.

Холандският крал Вилем-Александър е нарцис, който си мисли, че е бог и управлява Freemaosnic Irish Loyal Order of Orange, както и Rand Corporation, която е частна компания на договор с американската армия.

Великият херцог Анри на Люксембург е актив на британската Mi6 със своята кубинска съпруга, великата херцогиня Мария Тереза от Люксембург. И те са висши мениджъри в международното банкиране чрез МВФ и Световната банка, както и чрез многобройните си частни банки, които притежават в Люксембург. Членове на люксембургското кралско семейство финансират кубинската мафия и мрежите за трафик на деца главно във Флорида.

Принц Чарлз Уелски, наследник на Елизабет II, е собственик на бандата MC Hells Angels. Принц Чарлз е собственик на различни банки и корпорации, включително Bank of England и работодател на британските Ротшилд, които финансират трафика на деца чрез италианската мафия и Hells Angels.

Уиндзорите имат арфа в герба си и са мениджъри на HAARP и други военни системи на САЩ. Те са замесени в трафика на деца.

Байдън даде 30-минутно интервю за HAARP с усмивка на лицето и странно казва: "Ние работим като дявола". Тези международни нацистки престъпници от кралски и "благородни" престъпни кръвни линии заплашват човечеството с нови фалшиви епидемии, принудителни ваксинации, войни, основани на лъжи, граждански войни и геноцид. Те атакуват с тайни общества, организирана престъпност, корпоративни измами и електронни оръжия. Те стоят зад всяка голяма война, включително Първата и Втората световна война. Стоят и зад войната в Украйна. Тези престъпници имат трилиони долари в офшорни сметки в Швейцария, Лихтенщайн и Люксембург и контролират Банката за международни разчети и правят стотици милиарди годишно чрез организирана престъпност. Тези лъжат обществото чрез медиите. Основната им тактика е да лъжат, да отправят фалшиви обвинения срещу хората, които ги разобличават, да използват арогантност.

Кралските особи и нацистките структури контролират всички религиозни организации, тайни общества и организации като йезуити, масони, розенкройцери, сциентолози, череп и кости, кабалисти, пет процента, рицари на Колумб, рицари на Малта, синдикати на организирана престъпност, включително всички мафии, наркокартели, електронни банди.

Те контролират глобалните организации като ООН, НАТО, Световната банка, МВЖ, Световния икономически форум, Световната здравна организация, CERN, морското право, Интерпол, Конференцията по разоръжаване, Червения кръст, Женевските конвенции и т.н.

Тези престъпници са проникнали във всяка публична институция в света чрез педофилия, финансиране на престъпността, подкупи, тайни организации и мафиотски тактики. Тези милиарди сътрудници и поддръжници на тяхната програма са масови трафиканти, масови убийци и военнопрестъпници, които непрекъснато извършват престъпления срещу човечеството от времето на Хитлер, когато създадоха.

Принц Отавино Медичи деи Тоскана е висш авторитет в нацизма и ционизма в херметичния Орден на Златната роза, в международното и централното банкиране, събирането на данъци, а също така е главен собственик на корсиканската мафия. Медичите притежават най-голямата банка в Европа от векове. Кралицата на Франция Мария Медичи имаше две дъщери, едната беше кралица на Испания, а другата – кралица на Англия, Шотландия и Ирландия. Медичите се специализират в криминално банкиране, краби на данъци и химическа война, като проникват в медицинската индустрия и тровят хората с токсични лекарства и фармацевтични продукти.

Принц Дучо Корсини е основен собственик на корсиканската мафия. Принц Дучо е надзорник на частното швейцарско банкиране и на операцията за трафик на хора в Гщаад, Швейцария. Дучо също наблюдава и агенцията на САЩ за борба с наркотиците DEA.

Люсиен Конейн от Мериленд беше документиран сътрудник на корсиканската мафия, работеше за OSS, ЦРУ, а по-късно и DEA. Корсиканската мафия е със седалище в Балтимор /Мериленд/ и контролира голяма мрежа за трафик на хероин и опиум от Турция, Близкия Изток и Афганистан до пристанищата на Източното крайбрежие.

Нанси Пелоси от Балтимор е кавалер на Големия кръст на италианския орден за заслуги и агент на Корсини. Корсиканската мафия внася контрабандно хероина и опиума за престъпния крал Лукезе. Корсини притежаваха и банки във Флоренция и Лондон.

Принц Чарлз Бонапарт е собственик на корсиканската мафия и топ мениджър на различни френски милиардери и ционисти. Бонапарт създадоха ФБР чрез Чарлз Бонапарт, бивш главен прокурор на САЩ. Те са членове на престъпния синдикат Гамбино. Чарлз Бонапарт, създателят на ФБР, е роден в Балтимор. Бонапарт основа модерното ционистко движение, когато император Наполеон Бонапарт обяви, че всички евреи трябва да се заселят в Йерусалим.

Семейството на френско-еврейския милиардер Драйфус се състои от много членове които бяха рицари на Почетния легион. Кланът е на "стойност" около 30 милиарда долара и са членове на рицарите на Почетния легион.

Бернхард Арно струва $80-100 милиарда, той е агент на Бонапарт, Медичи и Корсини, а също финансира организираната престъпност като корсиканската мафия и Мильо или френските банди. Арно също е рицар на Почетния легион она Бонапарт и рицар на Британската империя. Арно пере престъпните печалби чрез своите 80 милиарда долара.

Франсоа-Анри Пино с холивудската съпруга Салма Хайек е на стойност над 30 милиарда, той е агент на Медичи и Строци, а компанията му Group Artemis финансира мрежи за трафик на деца.

Виктор Сасун е еврейски бизнесмен от Сингапур, който се занимава с пране на пари и трафик на деца. Сингапур е център на трафика на деца от Изток на Запад. Сасуните са с ционистко-еврейски произход, притежаващи недвижими имоти и банки в Хонконг и Индия.

Принц Лоренцо де Медичи е надзорник на Херметичния орден на Златната зора и на банковото дело в Португалия, Швейцария и Италия. Федералната резервна банка на Ню Йорк е архитектурно проектирана като Palazzo Medici Riccardi въ в Флоренция. Федералната резервна банка на Ню Йорк имаше няколко президенти – йезуити. Джулия Луис-Драйфус е вещица от високо ниво в Холивуд, семейството й е на "стойност" милиарди долари и се управлява от Медичите.

Кланът Драйфус притежава Louis-Dreyfus Group, международна корабна, селскостопанска, комуникационна и банкова компания, занимаваща се с химически оръжия и трафик на хора. Семейство Драйфус също работи с RAND Corporation за създаване на оръжия с изкуствен интелект. Семейство Драйфус притежава частна банка в Швейцария, наречена Dreyfus and Sons с Пиер Драйфус като вицепрезидент, която е глобена със стотици милиони долари за укриване на данъци и пране на пари.

Принц Лоренцо Медичи-Торнакинчи-Фоскари с принцеса Елизабета Медичи-Торнакинчи-Фоскари са съсобственици на гей мафията в модната индустрия и топ мениджъри на Херметичния орден на Златната зора. Семейство Гучи е от Флоренция и са агенти на Медиците. Техният семеен клон Фоскари са венецианци, работят с венецианската мафия, която е тясно свързана с модата и Холивуд. Медичите са главните архитекти на херметизма и алхимията.

Нацистите са сатанисти, поради което лидерът на сатанинския култ Майкъл Акино, който основа храма на Сет, пътува до Германия, изпълнява сатанински ритуали в замъка Вевелсберг и изучава връзките между нацистите и окултизма.

По време на Втората световна война най-малко 4 принца от къщата на Хесен са били членове на нацистката армия.

Принц Донат е главният собственик на мотоциклетната банда Iron Riders. Хест е старогерманска дума за кон.

Кланът Opel са милиардери и агенти на Къщата на Хесен с тяхната автомобилна компания, базирана в Хесен. Домът на Хесен е първоначалният работодател на Ротшилд. Ротшилд финансира войните и от двете страни, а хесенските наемници след това водят войните и от двете страни.

Кланът Хесен е съосновател и на Commerzbank.

Макс Варбург е собственик на MM Warburg Bank, той е водещ ционист – нацист, който финансира енергийните оръжия.

Варбург и Хесен са съоснователи на Commerzbank и участват в създаването на Федералния резерв на САЩ.

Еврейските Варбурги директно финансираха Адолф Хитлер чрез Макс Варбург, който служеше в генералния съвет на Райхсбанк при Хитлер.

По време на Втората световна война имаше еврейски нацисти /като Джордж Сорос/. Те се наричаха Мишлинги. Адолф Хитлер също назначава евреи нацисти в Генералния съвет на Райхсбанк. Най-малко 100 000 евреи бяха нацисти – Мишлинги.

Граф Андреас фон Харденберг с графиня Иза фон Харденберг, немски банкер, работил за Commerzbank Berliner bank, е бил старши съветник на JP Morgan Chase. Граф Андреас фон Харденберг е рицар на протестантския пруски орден на Свети Йоан, оглавяван от принц Оскар Хохенцолерн-Пруски.

Кланът Буш причиниха смъртта на повече от милион души в Ирак и на стотици хиляди хора в Афганистан. Семейство Буш бяха главните архитекти на събитията от 11 септември 2001 г., терористичната атака срещу американците, включваща кражба на американско злато, биохимична атака. Буш поддържа съюз с испанското кралско семейство на Бурбон.

Майката на Лора Буш беше Хокинс. Семейство Хокинс е съсобственик на мексиканските наркокартели. Буш и техните картели пренасят наркотици и деца през границата на Тексас.

Йоахим Олеариус е изпълнителен директор на банката MM Warburg в Германия. MM Warburg е мощна германска банка, занимаваща се с пране на пари, финансиране на престъпни дейности и по-специално финансиране на паравоенни групировки.

Семейство Варбург също е съсобственик на Warburg Pincus и на швейцарската банка UBS, която първоначално е била част от SG Warburg & Co.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 320, Jul-Aug 2022
Някакво ново движение в ядрото на Земята
Докато вулканичните изригвания и земетресенията са мигновени напомняния, че вътрешността на Земята не е спокойна, дълбок...
    Какъв свят ни готвят хомосексуалистът Шваб и любовникът му Харари
Възрастният хомосексуалист Клаус Шваб, основател на Световния икономически форум, с младия си любовник /любовница/ Ювал ...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2023, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com