Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Този брой на "Строго секретно" е двоен
07.2022

Този брой на "Строго секретно" е двоен – за месеците юли и август. Компенсираме с повече страници.

През последния период няколко пъти предупреждавах, че трябва да преодоляваме трудности, които могат да доведат до промяна на периодичността на вестника. Това се дължеше на ситуацията с разпространителската мрежа и с ограниченията заради COVID-19.

Живеем и в конкретна обстановка в България, която по свобода на словото е на 114-то място в света. Медийният пазар е в огромна криза и в пиков момент на неговото деградиране, като всички вестници – без изключение – ако излязат на светло със "спонсорите" и парите, ще фалират за един ден.

Но, както предупреждавах и преди, време е да си взема time-out, да си поема въздух и почина, да се огледам какво става наоколо.

Още повече, че издаваният от мен вестник е без прецедент или аналог в Европа и продължава да излиза само благодарение на школата и "треньорите" от други времена.

По-просто казано никой друг в Европа не би могъл да направи това, което направих през тези 30 години. Няма нужда от излишна скромност.

От две години преминахме към извънреден режим и обработка на информацията в ситуация, която се променя не с месеци или с дни, а с часове.

Всъщност от 30 години работим в извънреден режим, който, колкото и да сме опитни, води до кумулативно натрупване и необходимост от грижи за собственото здраве, повече време за семейството, приятелите, близките, туризъм, спорт, плуване, четене.

В личен план разбрах, че онова срещу което съм се борил през 50-те години на журналистическата ми дейност – а именно неофашизмът на англоамериканската ционистка империя продължава да е жив и че ставащото сега показва, че Втората световна война още не е завършила.

А това означава, че съм длъжен да продължа да издавам "Строго секретно", единствената светлина в задръстения тунел на българската "журналистика".

Заради това след този time-out се надявам да се върнем със заредени "батерии" за следващата фаза на тази война – денацификацията на ЕС, НАТО и САЩ.

И запомнете – няма нищо по-ценно от обективната умна и проверена информация.

Още не се предаваме.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 320, Jul-Aug 2022
За конниците на Апокалипсиса
Все повече хора разбират, че зад пъзела на войната в Украйна се крие нещо много по-голямо и страшно – Третата световна в...
    "Лондон ще бъде бомбардиран първи."
"Лондон ще бъде бомбардиран първи." Руският депутат Андрей Гурульов каза, че "Лондон ще бъде първият град, който ще бъде...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com