Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
България е в катастрофа. Всичко трябва да започне отначало
09.2022

Лошите новини за България идват и се повтарят със завидна и ж естока последователност.

България е първа в света по най-бързо намаляващо население.

Последното потвърждение, че България вече я няма като държава и нация, идва оттам, откъдето управляващата мафия най-малко би искала.

Предишната прогноза за "промяна на населението на европейските държави за периода 2017-2060 г." беше направена от ЦРУ, Статистическото бюро на САЩ и Департаментът за търговия на САЩ през 2019 г.

Сегашната е направена от още по-неудобен източник - Visual Capitalist, анализиращ 20-те държави с най-голям демографски срив.

България е на първо място. Досега е загубила след 1990 г. 20% от населението си, до 2050 г. ще загуби още 22%, до около 5 млн., и реално българите ще престанат да съществуват като национално-образуващ етнос.

За това предупреждаваме от 30 години - България е ликвидирана, мисията е приключена. Виновникът е мафията и нейните покровители САЩ и англосаксонският ционизъм.

Става дума за планирана операция за унищожението на страните от Източна Европа, независимо от тяхната сегашна ориентация. Защото най-унищожени са именно бившите социалистически страни - България, Румъния, Словакия, Беларус, Унгария, Полша, Украйна, Сърбия, Словения, Естония, Литва, Латвия, Молдова…

Крайно време е да се разбере за какво става дума - за война на унищожение на САЩ и Запада срещу Русия, Източна Европа и Евразия.

И отново най-жестокото потвърждение е България, която е в безпрецедентна демографска катастрофа, без шанс да я преодолее.

До 2050 г. българите ще изчезнат като нациообразуваща съставка, а оттам и държавността на България. Така си "отиваме в нощта".

Чудеса в демографията не стават. Тук са нужни десетилетия да се спре сривът, което при сегашната структура и тенденции е невъзможно.

Нещата са страшни…

България е на първо място в света по смъртност на населението с 16,6 промила още от 2015 г., като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000.

От тогава България е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света, което е дори по-страшно и от най-високата ни световна смъртност.

Съчетанието на двата показателя дава контурите на най-страшната катастрофа в историята на България - демографската.

Според официални данни населението в България към юли 2020 г. е 6,3 милиона души, но реално са 0,8 милиона по-малко, т.е. под 5,5 милиона, от които 2,1 милиона пенсионери. На този фон всякакви приказки за структурата на населението нямат смисъл.

България се оказа болният човек на Европа. Раждаемостта в България падна до равнища, които не са били регистрирани и по време на войните. Българите престанаха да раждат и да отглеждат деца.

Това е световен рекорд. България, която имаше население от 9 милиона през 1985 г., сега има по-малко, отколкото през 1945 г., те.. непосредствено след Втората световна война, която беше национална катастрофа, докарана ни от монархо-фашизма на Борис III.

По-кризисна страна не е имало в Европа през последните 90 години. Няма и да има през следващите 50 години.

Реално ситуацията на България е екстремният израз на онова, което се случва с повечето източноевропейски нации.

Защо депопулацията е така характерна именно за Източна Европа? Защото този процес е най-характерен за неоколониализма, в който тези държави попаднаха след 1990 г.

В страните от Източна Европа жизненото равнище се държи на ниско равнище, което увеличава смъртността, намалява раждаемостта, принуждава новите европейци да стават доставчик на гастарбайтери, да мият дебелите задници на западноевропейците, да стават пазачи, келнери, градинари, санитари и прочее слуги.

На второ място, в Източна Европа вече няма нищо полезно за паразитиране, освен евтината работна сила.

На трето място, процесът на депопулация е стимулиран от глобализирането, което превръща Източна Европа в демографска пустиня.

На четвърто място, тази територия се "чисти" за всеки случай, ако настъпи геофизическа или климатична катастрофа и се появи необходимост от масово преселване от Запад на Изток.

На пето място, за западните паразити е необходимо да унищожат навреме цивилизационния идеологически, икономически и религиозен конкурент. А конкурентът на умиращата Европа е само един - Евразия. Тъй като Източна Европа винаги е била естествена зона за влиянието на Евразия, съответно е необходимо депопулиране на тази територия.

Най-унищожената страна е България.

От 30 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Държавата престана да бъде партньор - корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот.

Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност - първи, по сива икономика - първи, по скъпи кредити в ЕС - първи, по спад на трудова заетост - първи, по скъпа енергия - първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления.

Начело на правителството, след един дебелогъз, крадлив и нагъл селски бандит дойдоха наркомани и провалени емигранти, не по-малко крадливи.

Насаденият ни режим след 1990 г. е антибългарски, геноциден, антинароден, антинационален, арогантен, просташки и бандитски в политиката, икономиката, образованието, отбраната, науката, здравеопазването, културата, спорта, медиите. Навсякъде.

Само за 30 години един древен народ и държава бяха превърнати от тях в черната дупка на Европа и в дрипата на европейската цивилизация.

България стигна до задънената улица на своето историческо развитие по всички параметри.

Властта и обществото са пропити от корупция, държавният апарат не изпълнява никакви социални и национални функции. Всичко е злокачествено болно и е огромна лъжа.

Извършено бе преразпределение на националното богатство в мащаб, който е безпрецедентен в Европа.

Приватизацията беше разграбване на създаденото от няколко поколения българи национално богатство. След 1989 г. се извършва систематично разграбване и унищожение на страната, отслабване на българската държавност, обедняване на огромна част от българите и стремително задълбочаваща се социална диференциация.

Спадът в икономиката и жизнения стандарт е само елемент на тоталната криза и катастрофа.

Негативните процеси достигнаха критична граница, след която стават необратими.

Мащабът на кризата доведе България до положението на една от най-бедните, зависими и уязвими европейски страни.

Но в общоприетата формулировка "България е в нова национална катастрофа" има противоречие, защото се оказа, че България не е преминала през етапа на националното изграждане.

Това е много важно, за да се разбере случващото се.

Ще поясним.

Под нация разбираме съвкупност от хора, които доброволно следват определени духовни ценности и произтичащите от тях норми на поведение. Нацията се строи на базата на по-простото национално обединение - народът. Когато народът е в процес на по-висшето национално строителство, той въвлича в своя състав другите разнородни елементи със своите духовни ценности и норми на поведение, своя език и култура.

Така, след завършване на преходния период на националното изграждане, главен инструмент на националното строителство стават социалните институти - училищата, университети, театрите, музеите, печатът, книгоиздаването, радиото и телевизията. С тяхна помощ се разпространяват и поддържат единните национални духовни ценности.

След 1990 г., България в новите условия не можа да се изкачи от равнището на народонаселение до равнището на "национална държава". Заради това не може да се говори за "национална катастрофа", тъй като не беше формирана българската нация в новите условия.

България все още не може да мине етапа на националното изграждане. И може да се окаже една нереализирана нация, като държавата, от защитник на народа беше преобразувана в унищожител на своите граждани. Жестока истина за случващото се с територията насред Балканите.

Но какво е България?

Днес България е колония на САЩ, която вече не представлява никакъв интерес за никого и е оставена на самоунищожение.

Това променя изцяло фундаменталната постановка на въпроса "какво да се прави" и означава само едно нещо - ако не искаме да изчезнем, трябва да отсечем клона, на който ни бесят.

Единственото спасение на България - като държава и нация, е единствената все още възможна класическа антиколониална и национално-освободителна борба, съобразена с новите условия.

Това се отнася и за цялата планета. Голямата картина е, че 99 на сто от хората по света са срещу 1 процент паразитираща мафия и местните й лакеи. Ако те ни победят, историята на човека, като биологичен вид, ще стигне до своя край в небивала катастрофа.

Онези, които все още си мислят, че ще могат да избягат или да се скрият от тази битка, грешат.

Всичко трябва да започне отначало. Пътят ще бъде много, много дълъг.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 321, Sept. 2022
Тази цивилизация ще е последна
Цивилизациите на Земята са се появявали, издигали, цъфтели, западали и колапсирали.Възходът и смъртта на цивилизациите и...
    Страшната истина за COVID-ваксините
Ето го, краят на света. Същността е, че това което се нарича "съсиреци", изобщо не е съсирване. Ваксината mRNA причинява...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com