Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Досие - актуална тема
Отново за плагиатите на "Строго секретно"
От редакцията

Заради продължаващото неоторизирано използване и груби злоупотреби с авторитета и позициите на "строго секретно" и на неговия издател Красимир Иванджийски, от политици, журналисти, бизнесмени, дипломати, политически и геополитически клубове, професори, доценти и други тъпаци и т.н., предупреждаваме отново, че:

  • не сме упълномощавали никого да ни представлява по какъвто и да било въпрос в каквато и да било област;
  • единственият упълномощен източник на каквито и да било информации, коментари и позиции са само вестникът и неговият главен редактор;
  • ако злоупотребите продължават от "пиратите" ще бъде потърсена съдебна отговорност.

Когато преди 30 години започнахме да издаваме "Строго секретно", неслучайно на първата му страница сложихме мотото "Вестник, не за всеки". Тъй като отдавна сме в този бизнес, на фона на лумпенизираната медийна и политическа обстановка, бяхме убедени, че нашата информация, разработки, идеи, знания, интелект, стил, опит и равнище ще станат обект на свирепо плагиатстване на пръкналата се след 1990 г. всякаква сволоч /по Достоевски/. Така и стана.

Сега отново сме принудени да отправим последно предупреждение към тези плагиатстващи политически, научни, икономически и журналистически боклуци.

"Строго секретно" е за хилядите си читатели и абонати, но не и за тях. Той наистина не е за всеки.

През отминалите 30 години "Строго секретно" беше използван за препродажба на откраднатия от нас интелект, професионализъм и авторски права.

Вече ни писна. Оттук нататък действаме според законите – кражбата или присвояването на чужди идеи и авторски права е едно от най-големите престъпления в цивилизования свят.

Заобиколени сме от интелектуални "злокачествени говнояди", както в изисканите световни среди се наричат плагиатчетата.

Наистина трудно е да ги изредим всичките, но ще се опитаме.

Да започнем от така наречените ни парламенти, които през последните години имат месечен цикъл, но не женски, въпреки че, както неведнъж сме сочили, това са си проститутки. Тук става дума за месечното излизане на "Строго секретно", което веднага влиза за обработка в парламентите. С кражба на наши идеи бяха внесени над 200 проектозакона, като нито един от тези плагиати не спомена, че е заимствал идеята и същността от "Строго секретно".

Крадат за политиката и геополитиката, геоикономиката, енергетиката, за политическите партии, Евросъюза, НАТО, войната и мира, оръжията, разоръжаването, голямата игра, конспирацията, близкото и далечно минало и т.н.

Заради тяхното примитивно равнище не си дават сметка, че месечно, чрез така нареченото медийно разпръскване, написаното от нас стига най-малко до 1 милион българи, а чрез web-страницата ни – до читатели в 193 държави по целия свят, които веднага ни сигнализират за нарушаване на авторските ни права.

Крадат отляво, отдясно, отгоре и отдолу, от Запад и Изток, фашисти, нацисти, левичари, про и антиевропейци, русофили и русофоби, про-US и анти-US и т.н. А за това се плащат големи пари, особено в "пазарно-либералната икономика", въпреки че сме на мнение, че живеем в най-бандитската държава в Европа.

Крадат, та дрънкат. Крадат ежедневните многотиражки. Крадат каквото им попадне. Плагиатстващите социолози, политолози, професори, доценти и други народопсихари са десетки. Телевизиите също. Кабеларките са отделен, направо неповторим раздел с екземпляри, които биха били гордост за всяка лудница.

Тези смръдьовци и други фолклорни елементи забравят да кажат пред коя психиатрия е сбирката им.

През последните години се отличи някакъв пенсиониран "генерал", чиновник от бившия КГБ – Решетников /изпъден вече от България/, който с преписани от "Строго секретно" анализи, предимно за оръжията, си създаде някаква информационна кантора в Москва, смучеща пари от "Алмаз-Антей" и претендираща да е конкурент на Rand Corporation. А в България съчинил някакви структури от пловдивски масончета, медийни бизнесменчета, ямболски атакуващи циганчета и др.

Ще се спрем на този случай в бъдеще.

Развива се и неоторизираното използване или разпространение на материалите от web-страницата на "Строго секретно", която също е защитена от закона за авторско право. Но и там плагиатчета. И те крадат.

Това е закономерно. В състоянието на идеологически хаос изплуват всякакви шарлатани, които са на равнището на дилетантщината. Обикновено това се гради на игнорантската плагиатщина, което е още едно потвърждение на воинстващото мракобесие и безграмотност у нас, които стават част от масовото оглупяване на този народ.

В появилия се идеологически вакуум се лее мръсният поток на идейния хаос, на моралното и професионално разложение, на масовите интелектуални болести.

На темата за плагиатстването от "Строго секретно" ще се спрем в бъдеще с конкретни примери. Сега предупреждаваме за последен път, че следващото изреждане ще се съпровожда и от искове. Не се шегуваме.

Още повече, че "Строго секретно" е единственото издание в Европа, издавано от първия до сегашния ден само с финансовите средства на неговия издател и което никога не е просило "финансова помощ" от задкулисието и мафията, както всички останали, без изключение, медийни и други подобни измекяри.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 322, October 2022
QR: кодът към световната тирания
Как приложението за проверка на QR-кода става глобално и проправя пътя на световната тирания.В момента се разработва про...
    Информационната смрад вони силно
От началото на операцията в Украйна информационната война, която е най-важният фронт на Третата световна война, стана ощ...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com