Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Дълбока държава
Странните обстоятелства около погребението на "Елизабет II"
Анализ на "Строго секретно"

На 8 септември 2022 г. стана известно, че е починала кралицата на Великобритания Елизабет II. Най-големият й син, принц Чарлз, стана новият монарх, с титлата Чарлз III.

Смъртта на Елизабет II не беше изненада, тя вече беше на 96 години.

Но някои от обстоятелствата преди, по време и след нейното "заминаване" изглеждат много странни. и погребалната церемония, която събра всички монарси и президенти на света се отличаваше със странна символика.

Новината са смъртта на кралицата се появи в медиите на 09.09.2022 г. и мнозина решиха, че това е датата на смъртта и веднага я свързаха с кода 666 (9, 9, 222=6).

Но истинската дата беше 08.09.2022 г. Датата 08.09.2022 г. обаче е не по-малко символична в този смисъл. Сумата от цифрите на тази дата е 23 – един от най-важните кодове на системата. Този номер се нарича Satanic Challenge Code, защото, когато разделим 2 на 3, получаваме 0,666.

Някой може да възрази, че човек не избира датата на смъртта. Това е вярно, но можеше да се съобщи за смъртта по всяко време.

Смъртта на съпруга на Елизабет II – принц Филип, беше съобщена на 9 април 2021 г. Той почина на 99 години на 99-тия ден от годината. Да, случва се.

Но според някои съобщения, в това число и наши, Елизабет II беше отдавна мъртва и при всички случаи вместо нея показваха двойници и холограми.

По време на церемонията по прощаването, погребението, ковчегът винаги беше затворен, така че никой не можеше да каже, че Елизабет е била в него, или нейна двойница, или восъчна кукла, или въобще празен.

Възниква въпросът защо точно на 8 септември Бъкингамският дворец обяви смъртта на кралицата, а не по-рано, в края на 2016 г., когато тя почина, и продължи с измамата.

Може да има няколко причини за това:

Първо, на фона на събитията от последните седмици в Англия и света, във Великобритания хората започнаха да недоволстват от промените, които настъпват в обичайния им живот. Отпътуването на монарха в този случай служи като разсейване, превключвайки вниманието на хората към друга цел. Хората стояха на опашки в продължение на много часове, само за да видят затворения ковчег с "кралицата".

Второ, смъртта на монарха особено в Англия има свещено значение. Това е символ за определен преход – краят на една епоха и началото на друга. Възможно е в близко бъдеще светът да се промени драматично.

В каква посока ще се промени светът може да се съди по парада в чест на провъзгласяването на принца на Уелс за крал Чарлз III. Стана на 13 септември. Кралски полк от 26 души маршируваше, а това шествие беше водено от… кашмирски козел. От древни времена козелът е символ на самия Дявол. Козелът може да се види на статуята на Бахомет, която е основният символ на сатанистите.

Погребението на Елизабет II се състоя на 19 септември 2022 г., който е 23-ият ден в лунния календар в зодията Рак. Така отново виждаме числото 23, което съдържа числото на звяра 666.

Освен това тази дата съдържа числото на звяра и по друг начин.

Погребението на кралицата започна в Уестминстърското абатство в 11:00 ч. и беше посетено от владетели и монарси от цял свят, имаше "повече от 500". Прословутата "група от 500". Те започнаха да се събират в абатството няколко часа преди началото. Но, гледайки лицата на присъстващите, можеше да се види, че върху тях изобщо нямаше тъга и скръб, те говореха оживено, усмихнати и дори смеещи се. Сред тях беше и Байдън с усмивка на уста.

Подобно поведение можеше да означава, че причината, поради която всички са се събрали, беше само претекст.

Всички присъстващи обаче бяха облечени в черно, но и тук символиката се проявяваше с пълна сила: например, много дами, особено роднините, носеха широкополи шапки, давайки препратка към култа към Сатурн. А на първия ред имаше мъж с черна превръзка на окото – още един от основните символи на култа към Сатаната.

Най-впечатляващото нещо беше шахматният под – най-важният символ на култа, той обикновено се поставя в масонските ложи, а фактът, че подът в главния храм на страната е направен по този начин, навежда на някои мисли. И, когато камерата показваше (по някаква причина) изглед на залата отгоре, ясно се виждаше обърнатия християнски кръст.

В 11 часа ковчегът с тялото на кралицата беше отнесен в абатството. Интересното е, че платформата беше теглена от моряци, държащи се на огромни вериги, сякаш бяха приковани към ковчег. Инсталирането на ковчега на подиума беше придружено от пеенето на църковния хор, повечето от които по някаква причина бяха деца…

Всички духовници бяха облечени в червено-бяло-черни одежди – любимите цветове на илюминатите.

След това ковчегът беше изнесен от църквата и изпратен на последното му пътуване през Лондон.

За да се сбогуват с Елизабет II, много хора заеха места и прекараха нощта на бариерите през деня, мнозина загубиха съзнание от преумора. След преминаването на кортежа повече от час хората нямаха възможност да се разотидат и на места започна паника.

До 16 часа ковчегът отново беше отнесен в Уестминстърското абатство, където церемонията продължи.

Към края лорд-шамбеланът, застанал до ковчега, счупи служебната си палка, което уж трябва да символизира края на царуването на Елизабет. Всъщност този ритуал се отнася до пасажите от Евангелието на счупената тръстика. В този случай бастунът е напълно счупен, което означава, че грехът е победил човека.

Преди ковчегът да бъде спуснат в гробницата, архиепископът каза следните думи: "Всички, които следват примера на кралицата и са вдъхновени от вярата в Бога, могат да кажат с нея: "Ще се срещнем отново". И това звучеше достатъчно зловещо…

След това ковчегът плавно се спусна под земята и погребалната церемония като че ли приключи.

След 3 часа обаче ковчезите на Елизабет и съпруга й бяха извадени от гробниците в абатството и отнесени в замъка Уиндзор, където бяха погребани в мемориалната гробница на крал Джордж IV. Това е станало без присъствието на гости и камери.

Всъщност погребението, което хората наблюдаваха, беше спектакъл, след който ковчегът отново беше изнесен.

Може само да се гадае какви ритуали са съпътствали истинското погребение на кралица Елизабет II, кога и къде. И кой е бил в ковчега тогава, на 19 септември или след това. Или въобще?


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 323, Nov. 2022
Швейцария вече няма неутрален статут. Край на охолния живот /2/
Две "земетресения" като от "ядрен взрив" удариха неутрална Швейцария.Първото беше в Базел – щаб-квартирата на банката на...
    Символите на глобалните сатанисти. Малко текст, много илюстрации /2/
Символите на глобалните сатанисти. Малко текст. Много илюстрации.Те са навсякъде пред всички нас. Изкусно маскирани. По...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com