Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Внимание – графен във ваксините и лекарствата

От началото на голямата пандемия много хора бяха направо изплашени от съобщенията за графен – ново нанотехнологично вещество, открито в някои ваксини.

"Необходимостта" от графен във ваксините е неразбираема, както и необходимостта от самите ваксини, която от началото оспорвахме. Още повече, че ваксините се инжектират в кръвта на хората. Въпреки това, графенът продължава да се натрапва не само във ваксините, но и във всички лекарства, в това число и в антибиотици срещу COVID-19.

Това, което е още по-изненадващо е, че молекулата на графена върху… доларовата банкнота, чийто дизайн беше разработен още в дните, когато Белият дом дори не е чувал за въглерода, да не говорим за неговите варианти, т.е. даже за графеновите наночастици.

Като цяло темата с графена се оформя като ново престъпление. Изглежда, че някой е решил да напълни хората с това лекарство до ушите, под претекста на разни ваксини и още по-някакви лекарства.

Но особено тревожно е, че цялото това чудо ще работи само до първото силно слънчево изригване, по време на което от очите на хората с графенови ваксини или лекарства ще започнат да излизат истински графенови мълнии, тъй като графенът има невероятни магнитни свойства и електропроводимост, които се влияят силно от слънчевите магнитни бури. И не само.

Очакваме един пожарникар от Банкя, който имал две дисертации – за десния маркуч и по вирусология, да вземе отношение към въпроса. Заедно с един коремен хирург, специалист по задници и COVID-19. ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 325, Jan-Feb 2023
Операция "Корона пандемия", Първата световна биовойна, продължава
Първата световна биологична война с внедряването на био и психо диверсията, наречена коронавирус, а по-късно COVID-19, к...
    Голямата част от голямата картина
Докато американците возеха клоуна Володимир Зеленски със самолет, за да го покажат под шапитото на цирка с надписа "Конг...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com