Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Дълбока държава
Паразитната система на „дълбоката държава“ и нейната структура
Анализ на „Строго секретно“

Въведохме термина „дълбока държава“, "глобална мафия", "глобален паразит", "елит“, „задкулисие“ като едни от първите в света в началото на 90-те години с разкритията за наркотрафика през Мена Арканзас, сделката Иран-Контрас, тероризма на 11.09.2001 г. в Ню Йорк и Вашингтон, войните срещу Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Украйна, събитията около Ватикана през последните десетилетия и т.н.

Започнахме актуалната поредица „дълбоката държава“ в момента, когато тя атакува с фалшивата пандемия COVID-19 за установяване на световно задкулисно правителство. И, въпреки провала си, продължава и сега.

Както Сун Цзъ е казвал в „Изкуството на войната“: „Този, който знае как да атакува, врагът не знае къде да се защити, а този, който знае как да се защити, не знае къде да го атакува. Най-хубавото изкуство.“

***

Продължаваме с лабиринта на сенчестите връзки на "дълбоката държава". Разбира се, сянката е толкова дълбока, че да се твърди, че това е "самата истина" е невъзможно. Защото "паразитът" действа от векове, изсмуква "душата" на човечеството, лишава го от неговата космическа проекция.

Но именно в това е предизвикателството на започналото постепенно и неотклонно разкриване на кулисите на тази престъпна и законспирирана група и нейното влияние върху съдбата на човечеството. От векове. Което означава, че ще продължим да я попълваме в рамките на нашите възможности.

Наднационалната върхушка, „дълбока държава“, глобална мафия, „елит“ осъзнава неизбежността от катастрофата на обществото на потреблението на долара и лихвите и отдавна започна масово изтребление на човечеството с всички възможни средства.

В резултат, от няколко десетилетия държавите от защитници на своите народи бяха преобразени в унищожители на своите нации, на своите граждани, както и на гражданите на други държави. Процесът идва от Запада.

В резултат на това имаме някаква, не от нас, хората, създадена доктрина, на която е подчинено всичко – от най-примитивните технологии до създаването на космически станции. Във всичко това се инвестират ресурси и пари, икономиката работи неуморно, например за създаването на модерни оръжейни системи, само с една цел: за една нощ, по прищявка на неизвестен паразит, да се унищожи създадения продукт и в същото време да отнеме хиляди и милиони нечии животи, за да се нахрани това копеле.

Така отново стигаме до въпроса за паразитната социална система на планетата и нейната структура, т.е. социалният паразит.

***

На самия връх на йерархичната стълбица е "затвореният елит" – това са хората, които се смятат за истински владетели на Земята и вземат основните решения и закони, по които живее населението на цялата планета.

Те винаги и при всякакви обстоятелства остават в сянка, според максимата им, че това, което е невидимо, не съществува. Това води до пълна липса на отговорност.

Представителите на "Затворения елит" не се делят по националност или религия, те се смятат за хора от света – космополити, смятайки, че изпълняват най-висша мисия, вярвайки, че имат всички тайни знания.

Всъщност те също са измамени от Паразита, тъй като всички те са духовно "празни", въплъщението им е еднократно, те са напълно контролирани служи на Паразита, умовете им са замъглени, намирайки се под влиянието на най-вкусната примамка на Паразита – илюзията за притежаването на абсолютна власт.

Ето защо изглежда, че случващото се на Земята е резултат или от контрола на извънземна цивилизация, която не се интересува от условията за живот на земляните, или следствие от контрола на неадекватни хора.

На "Затворения елит" се обещават много неща, в т.ч. и прераждане на "правилното място". Но какво има за преселване, ако нямат основния продукт на Създателя – "душа". Обещават им се и най-високите титли в другите светове на Вселената. Това също е измама, тъй като Слънчевата система е била под карантина в продължение на много хиляди години и е блокирана от останалата част от Вселената от Създателя, т.е. космическия разум, така че този паразит да не се разпространи в други части на Вселената. Сега той управлява само на своя участък в малкото спрямо Вселената, триизмерното пространство на Слънчевата система.

Единствената манипулация, която Паразитът периодично извършва със "Затворения елит", е прехвърлянето на информация от един мозък към друг. Това се прави под прикритието на прехвърляне на душата, тоест на прераждане, реинкарнация. Но това е измама, истинската цел е да се запази действащата система.

Хората от "Затворения елит" са необходими на Паразита, като носители на паразитни същности (частици на Паразита), само за да ги използват като преводачи между истинските цели на паразита и обосновката за необходимостта от изпълнение на тези цели, под формата на решения на "Затворения елит".

Тези решения, вече в по-разбираема форма, преведена за "простия човек", слизат на следващото ниво на йерархията – "Публичният елит".

"Публичният елит" са държавни глави, политици, банкери, милионери, милиардери, ръководители на корпорации и техните семейства. Появата на хора с пълен набор от духовни качества сред ръководителите на корпорации и банкерите е почти невъзможно.

Горните две категории представляват основния стълб на паразитната система. В него няма място за проява на духовни качества, няма място за съвест и съмнения. Тук са и най-надеждните окови на "Паразита" – парите.

Но и парите не са техни. Всички пари на Земята принадлежат на "Затворения елит", следователно представителите на "Публичния елит" са тези, които управляват парите на тези, които са едно стъпало по-високо.

"Публичният елит" е разделен на две части: на "Управление" /управление на държавите, контрол на паричните потоци/ и на другата страна, както е характерно за паразитната система – "Контролният орган". Този орган включва и публични, известни хора. Тяхното присъствие се наблюдава в почти всяка държава. Независимо от строя, от смяната на властта, те непрекъснато упражняват контрол, включително контрол върху правителства, в които самите те никога не влизат, но винаги са сякаш на власт, дори и да се сменят.

Тяхната задача е да гарантират, че всичко се движи според плановете на "Затворения елит". Те са тези, които директно се свързват с неговите представители по затворени въпроси, получавайки инструкции от тях. Те имат "наченки на духовност", но само за да бъдат по-убедителни в изказванията си.

По принцип това са дълбоко "заспали" хора, върхът на масонството. Представителите на "Публичния елит" включително и на "Контролния орган", не са наясно чии решения всъщност вземат и чии интереси представляват. Те считат "Затворения елит" за последна инстанция, която според тях има пряк контакт с Бога и е надарена с тайно знание, създадена уж от Създателя, Божествена сила.

Чрез метода за прехвърляне на информация от един мозък в друг и клонирането, което периодично се практикува в "Затворения елит", а понякога и в "Публичния елит", може да се създаде мистичен ефект.

Резултатът от подобни манипулации е фалшификацията, която дава усещането за пряка връзка с Бога, на която, като на кука се лови "Публичния елит", вярващ в божествеността на "Затворения елит".

Действията на "Обществения елит" са видими за хората, които вече го смятат за крайна власт, като понякога се досещат, че на върха има някой друг. Но всички тези предположения умишлено се замазват с пускане на огромно количество различна противоречива информация.

Социалният паразит умело действа с Елитите – чрез промяна на съзнанието, чрез генна мутация, чрез добавяне на фалшив мистицизъм /наличието на различни тайни общества/, а някъде всичко е оправдано с разбираема материална логика.

Така или иначе за елитите Социалният паразит измисли своя собствена версия на случващото се, което завинаги ги отдели от останалото население. Версията се базира на имплантираното в тяхното съзнание мнение за тяхната изключителност, изключителността на тяхната мисия и "знанието" за тайни, които не са достъпни за обикновените смъртни.

Но има една информационна тема, от която част по част може да се направи информационен пъзел.

Този израз е обраснал вече с бурени – "илюминати", тайна организация чиято задача е да установи "нов световен ред" на нашата планета.

Но събирането в една-единствена снимка на тази тайна структура на Паразита, поради изкривяването на информацията, е доста противоречиво.

Обикновено под "илюминати" се разбират повече от 300 семейства, които управляват света или, с други думи, "Комитетът на 300-те". Тези семейства имат семейни връзки и проповядват в по-голямата си част вярата в рогатия бог Амон, или с други думи сатанизъм. В ритуалите използват и човешки жертвоприношения /да, това е истина/. Представители на тези фамилии са назначени на важни държавни постове в САЩ и много европейски страни. Президентите на САЩ се кълнат в масонската библия за илюминатите и техният бог е Амон.

Всички важни политически решения се вземат от световното правителство и президентите само след консултация с екип от масонски кабалисти, чиято цел е стриктното следване на инструкциите на библейските пророци.

Родословието на държавния персонал в САЩ се следи от мормонската църква. Децата от тези семейства обикновено учат в специални училища, където посещават курсове по окултизъм и магия. Книгите за Хари Потър са също проект на илюминатите.

Още преди години ционизмът беше признат от ООН за форма на расизъм. На илюминатите са по-расисти даже от ционистите. Смятат се за носители на синя кръв, кръвта на боговете. За тях и евреите са слуги, а всички останали народи са животни, добитък, чийто брой трябва да се намали.

Нацизмът на Третия райх имаше своя източник в нацизма на илюминатите. В търсенето на супер раса, раса на боговете, Хитлер и неговите поддръжници, следвайки египетски, индийски и рунически източници - осъществяваха в северната част на Европа, а в същото време репресиите на Хитлер не се отнасяха за евреите сефарди.

Тъй като финансовите и управленски възможности на илюминатите са несравнимо по-високи, ционистите са под техен контрол. По-специално, ционистката организация на Великобритания се ръководи от Ротшилд. Илюминатите и ционистите обаче са обединени в своята човеконенавист. За да установят уж "своята" абсолютна власт на Земята, те са готови да пожертват милиарди хора.

Кои масони са сатанисти? Сатанистите са върхушката на масонерията. С нарастването на степента, масоните трябва постепенно да изоставят Бога и да се обръщат към сатанизма. Случайни хора трудно могат да получат висока степен и да научат тайните на сатанизма, защото, за да получи висока степен, масонът многократно е подложен на проверка да постига целта с оправданието на всякакви и най-мръсни средства.

Следователно един по-нормален и още повече духовен човек по принцип не може да проникне в горните етажи на масонството. Моралните закони на висшето масонство са обърнати с главата надолу. Има и хипотеза, че действията на илюминатите се контролират от клан от тъмни жреци, свързани с адските същности на паразита, които се хранят с енергиите на страха, страданието, болката, омразата и т.н. Тази причина обяснява продължаващите войни, революции, бунтове, тероризъм и други кървави жертвоприношения на нашата планета, които са източници на "храна" за тези въплъщения на Паразита.

Илюминатите имплантират своите агенти на ръководни позиции във всички социални структури в религията, науката, политиката и изкуството в продължение на много векове. Тези агенти задвижват и налагат в обществото маса планирани илюзии, предназначени да изпращат мислите на хората да се лутат в кръгове във фалшиви теории и представи, които държат умовете в съмнение, безпорядък и объркване – неспособни да се концентрират и адекватно да възприемат реалността.

Тази деструктивна атака на задкулисни структури използва по-специално медиите, всички видове електронни средства и дори храна, за да наруши способността на хората да възприемат адекватно заобикалящата реалност.

Кризисни ситуации, войни, негативни емоции на стрес, болка, депресия и страх – всичко това в по-голямата си част е изкуствено създадено, само за да накара колективната енергия на хората да вибрира с намалена честота. И виждаме целия този букет днес в Украйна, където напълно обезумели носители на същността на Паразита влязоха в смъртна битка с противопаразитна ваксина, наречена Създател.

И така, кой ще спечели тази неравна битка – Създателят или Паразитът?

Паразитът активира лявото полукълбо на мозъка чрез бясна атака от западните медии, която насърчава хората да се дистанцират един от друг, да изпитват раздразнение, враждебност и агресия, които намаляват честотата на вибрациите на тяхната жизнена енергия.

Такава "тежка" енергия, кондензирана от нискочестотна вибрация, преминава по границата на видимата "груба" материя на веществото и невидимата "фина" материя на звука – което позволява лесното прихващане и асимилиране на тази енерго-материя на по-опитни паразитни същества, заселили се в "елитите".

По този начин тандемът от нематериални същества и илюминати, който е същността на тайните окултни общества, умишлено предизвиква конфликти, изблици на агресия и кланета в света на хората, за да използва нискочестотната енергия, излъчвана от хората за своите собствени цели.

Организмът на всяко живо същество постоянно работи, освобождавайки енергия с различни честоти. Част от тази енергия се използва в ядрата на нашите клетки, насочвайки произведената от тях енергия за възстановяване на умиращите клетки и не само умиращите, но и за увеличаване на броя им за растежа на тялото. Всичко това се контролира от вградената ДНК-програма, която позволява на мозъка ни да осъзнае загубите на тази енергия – колко, къде и защо. По този начин нашето съзнание е многоизмерно пространство, състоящо се от поличестотни полета от вибрираща енергия, събрани заедно от абсолютната централна същност на нашата душа.

Всяко енергийно поле във физическото тяло се материализира под формата на специфични участъци от генетичния код на нашето ДНК. Ако някое от енергийните полета на нашата душа е несъзнателно и разпръснато, тъй като е твърде далеч от централната същност (душата/, чакрите и генетичните кодове на макромолекулите, съответстващи на тези вибрационни честоти се изключват от съзнанието или не работят напълно.

Именно този фактор на липса на съзнание се използва от различни същности на Социалния паразит в междупространствата и от вампирски лидери в света на хората, под чийто контрол човечеството съществува от древни времена.

Тоест, ако образно си представим полетата на нашите енергии под формата на плодородни земи, тогава тези земи, които ние самите не засеем /енергиите, които не осъзнаваме/, се окупират от неканени същества от други измерения и събират реколтата от нашата енергия, използвайки я за своите цели.

Те идват в спящото ни съзнание от паралелни пространства с празни ръце и си тръгват, натоварени с богатството на нашата жизнена сила, която ние самите не използваме. Тъй като тези енергийни паразити са "боговете", на които служат всички тайни общества в човешкия свят, илюминатите умишлено поддържат контрола, разделяйки човечеството с противоречия и фрагментирайки човешкото съзнание, за да хранят своите древни богове с нашата несъзнателна енергия.

Те са водени от диво, жестоко желание за притежание, контрол и власт над други души. Те вземат началната истина, която познават добре от древни източници и която крият, и пренаписват всичко по такъв начин, че да оставят вратички за възникване на много противоречия между хората, които ще следват тези фалшиви учения и измислени религии.

Всички тези откъслечни истини, които те изкуствено създават, са предварително помрачени от семената на раздора, зародишите на безброй спорове и безкрайни конфликти на хората, които ги следват.

Целият смисъл на тази тайна дейност на илюминатите /дълбоката държава/ е примитивен и абсурдно прост – съзнателно създаване и упорито култивиране на всякакви несъответствия от всички религии, науки, политически партии, секти и всякакви обществени организации, за да скарват и разделят хората, и след това за дълго и систематично да контролират всички поради провокираната борба помежду им.

Всички наши болести, страдания, ранна старост и смърт са причинени от това изкуствено разделение на душите ни, отдалечаването ни от първоначалната ни природа, създавайки дисбаланс на разединени енергии, липса на комуникация между различни области на съзнанието и стагнацията на нашата жизнена сила, която се експлоатира от всякакви богове.

В по-голямата си част всичко това е умишлено измислено и породено от тотално непознаване на истината, злонамерено прикриване и недостъпност на древните знания за законите на Вселената, монополизирани от тъмния елит. Ако се запитате откъде идва цялата сила и мощ на демоничните властови структури на малцинството от нашето общество, отговорът ще бъде само един – от невежеството и безсилието на мнозинството от останалите хора.

Така се е случвало в далечното минало и се повтаря сега, с помощта на страх, масово насилие, конфронтацията на енергии, фрагментацията н интегралното съзнание, отдалечаване от същността и от източника на живота – Единния Създател, космическият разум.

На рубежа на епохи и цивилизации, интегралната структура на нашата ДНК, която контролира целия ни живот във физическото измерение, е разрушена. Когато ДНК е разглобена на части, хората се превръщат в несъзнателни същества, биороботи с ограничен набор от емоции и с пет-шест програми в главите си.

Наистина, все още е трудно да се нарекат съвременните хора напълно живи, защото те живеят и действат според нечия чужда външна програма, без да осъзнават и да ръководят самите себе си.

За да се излезе от контрола на всички вампирски общества, които се специализират в разделянето на хората помежду им и отделянето на всеки човек от същността на душата му, е необходимо глобално повишаване на съзнанието на човечеството, принуждавайки масовата енергия да вибрира на по-висока честота.

Високочестотните енергии са твърде духовни и толкова нефиксирани, че е невъзможно да се прихванат, невъзможно е да се паразитира върху тях, тъй като те са лични.

Колкото по-висока е честотата на вибрациите, толкова по-близо е енергията до същността на душата. Тогава всички части на съзнанието, движейки се заедно с енергията, се приближават до единствения първоначален център на самите себе си.

Така сублимацията на енергиите и сливането на душите възниква естествено, когато хората се обединяват, намирайки нещо общо наоколо и в себе си, вместо безкрайните различия. Следователно, ако хората навсякъде се обединят, повдигайки съзнанието, концентрирайки енергия и преминавайки към по-висока честота, независимо от религиозни конфесии, политически партии, социален статус и умствени конструкции, източникът на енергия за паразитните богове под формата на нискочестотни енергии бързо ще изчезне.

"Главните богове" ще бъдат принудени да се трансформират, да повишат честотата си или да си отидат. В този случай илюминатите ще останат без собственици и цялата пирамида на насилствената власт на тайните общества бързо ще се разпадне.

Освен че никакви структури не могат насила да контролират големи групи от спонтанно обединени хора, тези групи могат да се обединят срещу самите контрольори и манипулатори. И това е истинският кошмар за тях.

Предусещайки тази ужасна /за тях/ развръзка, илюминатите непрекъснато следят и потискат в обществото всякакви най-малки тенденции към междурелигиозно и надполитическо обединение на хората.

Те планомерно възпрепятстват, като насочват всички опити за обединение във фалшива посока под контрола на фалшиви нови водачи на контролираните от тях религиозни и политически секти, използвайки измами, манипулации, провокации и тотални лъжи.

Но всичко това само допълнително доказва безнадеждността на тяхното положение и безполезността на нарастването на тираничния контрол, защото обикновените хора са милиони пъти повече от тъмния елит.

Масите от хора са програмирани от интензивен поток от информация и са толкова смазани от стреса, че почти непрекъснато възприемат всичко около себе си като фонов шум и филмови картини, а не като ръководство за необходимата промяна и самоусъвършенстване.

Изострянето на тази глобална хипнотична илюзия е причинено от факта, че всички древни слоеве от различни енергии и кармични фиксации, които преди са спали в многослойните етажи на нашето многоизмерно съзнание, сега са се събудили и излезли навън.

В тази връзка обикновеното битово съзнание и насилствените структури, които го контролират, се страхуват, стремейки се към самосъхранение и си поставят самохипнотизираща защитна бариера. В същото време разнообразието от мощни енергии и влиянието на различни видове съзнание ни дава изключителна възможност рязко да излезем от всички обичайни и удобни граници на ограниченията и бързо да променим себе си.

Има едно нещо, което трябва да разберем относно световните лидери, които стоят на върховете на официалната религия, политическа власт или шефовете на най-големите корпорации – те не са на страната на своя народ. Те служат на своите демонични "богове", осигурявайки елитното си съществуване, като осигуряват храна за Паразита. Те просто ни използват, за да хранят древните си "богове", както са го правили в старите времена, без да разбират нищо и действайки по заповеди. Ние служим като батерии до момента, когато ще сме изхвърлени на сметището. Дотогава сме до известна степен защитени, защото доставяме на боговете-тирани достатъчно количество от нашата жизнена сила.

Под предлога за установяване на Новия световен ред, илюминатите искаха да обединят всички религии и социални системи под ръководството на един такъв бог, един-единствен дух на мрака, Луцифер или Грифон, което се нарича еднополюсен свят.

Но истинската цел на човечеството е многополюсен, трансцендентен духовен свят.

Това е съзнателно обединение във вътрешния свят на всички души, свързваща светлината на всяка душа със светлината на Създателя на Вселената.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 326, March 2023
Spare /Резервен/-бомба или бумеранг.
Книгата Spare /Резервен/ на принц Хари, както и поредицата от неговите интервюта, разкриващи конфликтите в кралското сем...
    Има ли ускоряване на времето с около 30 процента и на какво се дължи
Понятието време е едно от най-мистериозните в съвременната наука. Преди Големия взрив преди 13,7 милиарда години, чиято ...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com