Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Този брой на "Строго секретно" е извънреден
03.2023

Този брой на "Строго секретно" е извънреден в извънредната ситуация, която едва ли би могла да бъде по-извънредна.

Всъщност това е кулминацията на работата ни през последните 12 месеца, през които преминахме към постоянен извънреден режим и обработка на информация, променяща се не с месеци, седмици или с дни, а с часове.

Такава е ситуацията през януари и февруари на започналата Трета световна война, която премина към нова фаза – прекият сблъсък на Русия със САЩ и НАТО в Украйна, и в по-широк аспект на продължаващата от 100 години война срещу нацизма.

Операцията в Украйна надмина по обхват и огнева мощ най-големите сражения на Втората световна война. В конфликта участват вече повече държави, отколкото във Втората световна война.

В такъв момент "Строго секретно" продължава да е една от малкото водещи в света "алтернативни медии", т.е. медии, които не съобщават новини, а правят реални анализи и прогнози. С което потвърдихме и максимата, че "най-добрият начин да се предвиди бъдещето е да бъде създадено", т.е. предвидихме ставащото сега още преди много години.

Оборихме и тезата, че "трудно се правят прогнози, особено когато става дума за бъдещето". Но в някои случаи нарочно предпочитахме low profile и да се движим "ниско по тревата", за да не разлайваме кучетата. Защото знаехме, че в онова, което знаем, няма да ни повярват. Днес вече всички го знаят. И това е добре.

Заради това в професионален и в личен план съм длъжен /докато мога/ да продължа да издавам "Строга секретно", даже в сегашната извънредна ситуация.

На коя страна да съм в тази война отдавна съм избрал. Ако е провал – с него не ангажирам никого, ако е успех – вероятно ще помогне на много хора.

Още не се предаваме!

Броят на „Строго секретно“ е приключен редакционно на 7 февруари.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 326, March 2023
Виждам тунел в края на тунела
Малко хора си дават сметка колко лоша в момента е реалната ситуация в света. Украйна е "детска градина" в сравнение с он...
    Специалната военна операция – една година след началото
На 24 февруари се навършва една година от началото на Специалната военна операция на Русия в Украйна.Това дава възможнос...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com