Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

дълбока държава
Паразитната система на „дълбоката държава“ и нейната структура /2/
Анализ на „Строго секретно“

Въведохме термина „дълбока държава“, "глобална мафия", "глобален паразит", "елит“, „задкулисие“ като едни от първите в света в началото на 90-те години с разкритията за наркотрафика през Мена /Арканзас/, сделката Иран-Контрас /ще се върнем към тях/, тероризма на 11.09.2001 г. в Ню Йорк и Вашингтон, войните срещу Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Украйна, събитията около Ватикана през последните десетилетия и т.н.

Започнахме актуалната поредица „дълбоката държава“ в момента, когато тя атакува с фалшивата пандемия COVID-19 за установяване на световно задкулисно правителство. И въпреки провала си, продължава и сега.

В лабиринта на сенчестите връзки на "дълбоката държава" сянката е толкова дълбока, че да се твърди, че това е "самата истина" е невъзможно. Защото "паразитът" действа от векове, изсмуква "душата" на човечеството, лишава го от неговата космическа проекция.

Но именно в това е предизвикателството на започналото постепенно и неотклонно разкриване на кулисите на тази престъпна и законспирирана група и нейното влияние върху съдбата на човечеството. От векове. Което означава, че ще продължим да я попълваме в рамките на нашите възможности.

Наднационалната върхушка, „дълбока държава“, глобална мафия, „елит“ осъзнава неизбежността от катастрофата на обществото на потреблението на долара и лихвите и отдавна започна масово изтребление на човечеството с всички възможни средства.

В резултат, от няколко десетилетия държавите от защитници на своите народи бяха преобразени в унищожители на своите нации, на своите граждани, както и на гражданите на други държави. Процесът идва от Запада.

В резултат на това имаме някаква доктрина, на която е подчинено всичко – от най-примитивните технологии до създаването на космически станции. Във всичко това се инвестират ресурси и пари, икономиката работи неуморно, например за създаването на модерни оръжейни системи, само с една цел: за една нощ, по прищявка на неизвестен паразит, да се унищожи създадения продукт и в същото време да отнеме хиляди и милиони нечии животи, за да се нахрани това копеле.

Така отново стигаме до въпроса за паразитната социална система на планетата и нейната структура, т.е. социалният паразит.

***

На самия връх на йерархичната стълбица е "затвореният елит" – това са хората, които се смятат за истински владетели на Земята и вземат основните решения и закони, по които живее населението на цялата планета.

Те винаги и при всякакви обстоятелства остават в сянка, според максимата им, че това което е невидимо, не съществува. Това води до пълна липса на отговорност.

Представителите на "Затворения елит" не се делят по националност или религия, те се смятат за хора на света, че изпълняват най-висша мисия, вярвайки, че имат всички тайни знания.

Всъщност те също са измамени от Паразита, тъй като всички те са духовно "празни", въплъщението им е еднократно, те са напълно контролирани от Паразита, умовете им са замъглени, намирайки се под влиянието на най-вкусната примамка на Паразита – илюзията за притежаването на абсолютна власт.

Единствената манипулация, която Паразитът периодично извършва със "Затворения елит", е прехвърлянето на информация от един мозък към друг. Това се прави под прикритието на "прехвърляне на душата", тоест на прераждане, реинкарнация. Но това е измама, истинската цел е да се запази действащата система.

Хората от "Затворения елит" са необходими на Паразита, като носители на паразитни същности (частици на Паразита), само за да ги използват като преводачи между истинските цели на паразита и обосновката за необходимостта от изпълнение на тези цели, под формата на решения на "Затворения елит".

Тези решения, вече в по-разбираема форма, преведена за "простия човек", слизат на следващото ниво на йерархията – "Публичният елит".

"Публичният елит" са държавни глави, политици, банкери, милионери, милиардери, ръководители на корпорации и техните семейства. Появата на хора с пълен набор от духовни качества сред ръководителите на корпорации и банкерите е почти невъзможно.

Горните две категории представляват основния стълб на паразитната система. В него няма място за проява на духовни качества, няма място за съвест и съмнения. Тук са и най-надеждните окови на "Паразита" – парите.

Но и парите не са техни. Всички пари на Земята принадлежат на "Затворения елит", следователно представителите на "Публичния елит" са тези, които управляват парите на тези, които са едно стъпало по-високо.

"Публичният елит" е разделен на две части: на "Управление" /управление на държавите, контрол на паричните потоци/ и на другата страна, както е характерно за паразитната система – "Контролният орган". Този орган включва и публични, известни хора. Тяхното присъствие се наблюдава в почти всяка държава. Независимо от строя, от смяната на властта, те непрекъснато упражняват контрол, включително контрол върху правителства, в които самите те никога не влизат, но винаги са сякаш на власт, дори и да се сменят.

Тяхната задача е да гарантират, че всичко се движи според плановете на "Затворения елит". По принцип това са дълбоко "заспали" хора, върхът на масонството. Представителите на "Публичния елит" включително и на "Контролния орган", не са наясно чии решения всъщност вземат и чии интереси представляват. Те считат "Затворения елит" за последна инстанция, която според тях има пряк контакт с Бога и е надарена с тайно знание, създадена уж от Създателя, Божествена сила.

Чрез метода за прехвърляне на информация от един мозък в друг и клонирането, което периодично се практикува в "Затворения елит", а понякога и в "Публичния елит", може да се създаде мистичен ефект.

Но има една информационна тема, от която част по част може да се направи информационен пъзел.

Този израз е обраснал вече с бурени – "Илюминати", тайна организация чиято задача е да установи "нов световен ред" на нашата планета.

Но събирането в една-единствена снимка на тази тайна структура на Паразита, поради изкривяването на информацията, е доста противоречиво.

Обикновено под "Илюминати" се разбират повече от 300 семейства, които управляват света или, с други думи, "Комитетът на 300-те". Тези семейства имат семейни връзки и проповядват в по-голямата си част вярата в рогатия бог Амон, или с други думи – сатанизъм. В ритуалите използват и човешки жертвоприношения /да, това е истина/. Представители на тези фамилии са назначени на важни държавни постове в САЩ и много европейски страни. Президентите на САЩ се кълнат в масонската библия за Илюминатите и техният бог е Амон.

Всички важни политически решения се вземат от световното правителство и президентите само след консултация с екип от масонски кабалисти, чиято цел е стриктното следване на инструкциите на библейските пророци.

Още преди години ционизмът беше признат от ООН за форма на расизъм. На Илюминатите са по-расисти даже от ционистите.

Нацизмът на Третия райх имаше своя източник в нацизма на Илюминатите. В търсенето на супер раса, раса на боговете, Хитлер и неговите поддръжници, следвайки египетски, индийски и рунически източници - осъществяваха в северната част на Европа, а в същото време репресиите на Хитлер не се отнасяха за евреите сефарди.

Тъй като финансовите и управленски възможности на Илюминатите са несравнимо по-високи, ционистите са под техен контрол. По-специално, ционистката организация на Великобритания се ръководи от Ротшилд. Илюминатите и ционистите обаче са обединени в своята човеконенавист. За да установят уж "своята" абсолютна власт на Земята, те са готови да пожертват милиарди хора.

Кои масони са сатанисти? Сатанистите са върхушката на масонерията. С нарастването на степента, масоните трябва постепенно да изоставят Бога и да се обръщат към сатанизма. Случайни хора трудно могат да получат висока степен и да научат тайните на сатанизма, защото, за да получи висока степен, масонът многократно е подложен на проверка да постига целта с оправданието на всякакви и най-мръсни средства.

Следователно един по-нормален и още повече духовен човек по принцип не може да проникне в горните етажи на масонството. Моралните закони на висшето масонство са обърнати с главата надолу.

Има и хипотеза, че действията на Илюминатите се контролират от клан от тъмни жреци, свързани с адските същности на паразита, които се хранят с енергиите на страха, страданието, болката, омразата и т.н. Тази причина обяснява продължаващите войни, революции, бунтове, тероризъм и други кървави жертвоприношения на нашата планета, които са източници на "храна" за тези въплъщения на Паразита.

Илюминатите имплантират своите агенти на ръководни позиции във всички социални структури в религията, науката, политиката и изкуството в продължение на много векове. Тези агенти задвижват и налагат в обществото маса планирани илюзии, предназначени да изпращат мислите на хората да се лутат в кръгове във фалшиви теории и представи, които държат умовете в съмнение, безпорядък и объркване – неспособни да се концентрират и адекватно да възприемат реалността.

Тази деструктивна атака на задкулисни структури използва по-специално медиите, всички видове електронни средства и дори храна, за да наруши способността на хората да възприемат адекватно заобикалящата реалност.

Кризисни ситуации, войни, негативни емоции на стрес, болка, депресия и страх – всичко това в по-голямата си част е изкуствено създадено, само за да накара колективната енергия на хората да вибрира с намалена честота.

И виждаме целия този букет днес в Украйна, където напълно обезумели носители на същността на Паразита влязоха в смъртна битка с противопаразитна ваксина, наречена Създател.

И така, кой ще спечели тази неравна битка – Създателят или Паразитът?

Паразитът активира лявото полукълбо на мозъка чрез бясна атака от западните медии, която насърчава хората да се дистанцират един от друг, да изпитват раздразнение, враждебност и агресия, които намаляват честотата на вибрациите на тяхната жизнена енергия.

Такава "тежка" енергия, кондензирана от нискочестотна вибрация, преминава по границата на видимата "груба" материя на веществото и невидимата "фина" материя на звука – което позволява лесното прихващане и асимилиране на тази енерго-материя на по-опитни паразитни същества, заселили се в "елитите".

По този начин умишлено се предизвикват конфликти, изблици на агресия и кланета в света на хората, за да използва нискочестотната енергия, излъчвана от хората за своите собствени цели.

Организмът на всяко живо същество постоянно работи, освобождавайки енергия с различни честоти. Част от тази енергия се използва в ядрата на нашите клетки, насочвайки произведената от тях енергия за възстановяване на умиращите клетки и не само умиращите, но и за увеличаване на броя им за растежа на тялото. Всичко това се контролира от вградената ДНК-програма, която позволява на мозъка ни да осъзнае загубите на тази енергия – колко, къде и защо. По този начин нашето съзнание е многоизмерно пространство, състоящо се от поличестотни полета от вибрираща енергия, събрани заедно от абсолютната централна същност на нашата душа.

Всяко енергийно поле във физическото тяло се материализира под формата на специфични участъци от генетичния код на нашето ДНК. Ако някое от енергийните полета на нашата душа е несъзнателно и разпръснато, тъй като е твърде далеч от централната същност (душата), чакрите и генетичните кодове на макромолекулите, съответстващи на тези вибрационни честоти, се изключват от съзнанието или не работят напълно.

Именно този фактор на липса на съзнание се използва от различни същности на Социалния паразит в междупространствата и от вампирски лидери в света на хората, под чийто контрол човечеството съществува от древни времена.

Тоест, ако образно си представим полетата на нашите енергии под формата на плодородни земи, тогава тези земи, които ние самите не засеем (енергиите, които не осъзнаваме), се окупират от неканени същества от други измерения и събират реколтата от нашата енергия, използвайки я за своите цели.

Те са водени от диво, жестоко желание за притежание, контрол и власт над други души. Те вземат началната истина, която познават добре от древни източници и която крият, и пренаписват всичко по такъв начин, че да оставят вратички за възникване на много противоречия между хората, които ще следват тези фалшиви учения и измислени религии.

Целият смисъл на тази тайна дейност на Илюминатите /дълбоката държава/ е примитивен и абсурдно прост – съзнателно създаване и упорито култивиране на всякакви несъответствия от всички религии, науки, политически партии, секти и всякакви обществени организации, за да скарват и разделят хората, и след това за дълго и систематично да контролират всички поради провокираната борба помежду им.

Така се е случвало в далечното минало и се повтаря сега, с помощта на страх, масово насилие, конфронтацията на енергии, фрагментацията н интегралното съзнание, отдалечаване от същността и от източника на живота – Единния Създател, космически разум.

На рубежа на епохи и цивилизации, интегралната структура на нашата ДНК, която контролира целия ни живот във физическото измерение, е разрушена. Когато ДНК е разглобена на части, хората се превръщат в несъзнателни същества, биороботи с ограничен набор от емоции и с 5 – 6 програми в главите си.

Наистина, все още е трудно да се нарекат съвременните хора напълно живи, защото те живеят и действат според нечия чужда външна програма, без да осъзнават и да ръководят самите себе си.

За да се излезе от контрола на всички вампирски общества, които се специализират в разделянето на хората помежду им и отделянето на всеки човек от същността на душата му, е необходимо глобално повишаване на съзнанието на човечеството, принуждавайки масовата енергия да вибрира на по-висока честота.

Колкото по-висока е честотата на вибрациите, толкова по-близо е енергията до същността на душата. Тогава всички части на съзнанието, движейки се заедно с енергията, се приближават до единствения първоначален център на самите себе си.

"Главните богове" ще бъдат принудени да се трансформират, да повишат честотата си или да си отидат. В този случай Илюминатите ще останат без собственици и цялата пирамида на насилствената власт на тайните общества бързо ще се разпадне.

Предусещайки тази ужасна (за тях) развръзка, Илюминатите непрекъснато следят и потискат в обществото всякакви най-малки тенденции към междурелигиозно и надполитическо обединение на хората.

Те планомерно възпрепятстват, като насочват всички опити за обединение във фалшива посока под контрола на фалшиви нови водачи на контролираните от тях религиозни и политически секти, използвайки измами, манипулации, провокации и тотални лъжи.

Но всичко това само допълнително доказва безнадеждността на тяхното положение и безполезността на нарастването на тираничния контрол, защото обикновените хора са милиони пъти повече от тъмния елит.

Масите от хора са програмирани от интензивен поток от информация и са толкова смазани от стреса, че почти непрекъснато възприемат всичко около себе си като фонов шум и филмови картини, а не като ръководство за необходимата промяна и самоусъвършенстване.

Изострянето на тази глобална хипнотична илюзия е причинено от факта, че всички древни слоеве от различни енергии и кармични фиксации, които преди са спали в многослойните етажи на нашето многоизмерно съзнание, сега са се събудили и излезли навън.

Има едно нещо, което трябва да разберем относно световните лидери, които стоят на върховете на официалната религия, политическа власт или шефовете на най-големите корпорации – те не са на страната на своя народ. Те служат на своите демонични "богове", осигурявайки елитното си съществуване, като осигуряват храна за Паразита. Те просто ни използват, за да хранят древните си богове, както са го правили в старите времена, без да разбират нищо и действайки по заповеди. Ние служим като батерии до момента, когато ще сме изхвърлени на сметището. Дотогава сме до известна степен защитени, защото доставяме на боговете-тирани достатъчно количество от нашата жизнена сила.

Под предлога за установяване на Новия световен ред, Илюминатите искаха да обединят всички религии и социални системи под ръководството на един такъв бог, един-единствен дух на мрака, Луцифер или Грифон, което се нарича еднополюсен свят.

***

Така стигаме до така наречената "Харта на Илюминатите" (Таен завет на Илюминатите!.

На 25 март 2004 г. американският писател Едуард Грифин получи по електронна поща копие от документ, озаглавен "Тайният завет" – завещание, разкриващо голяма конспирация за доминиране на света. Документът няма нищо общо с така наречените "Протоколи на ционистките мъдреци", въпреки че си приличат.

Авторът е анонимен, а оригиналният текст от 21 юни 2002 г. е от невалиден адрес на електронна поща.

Съдейки по настоящата ситуация в света, която предвещава поредна световна касапница, няма причина да се съмняваме в автентичността на този документ.

И така, следва буквалният превод на "Тайното завещание на Илюминатите".

"Това ще бъде илюзия, толкова голяма, толкова обширна, че няма да се поддава на възприятие.

Тези, които ще видят това, ще бъдат смятани за луди.

Ще създадем междинни организации за прикритие, така че връзката между нас да не се вижда.

За да поддържаме илюзията, ще се държим така, сякаш не сме свързани един с друг.

Постепенно ще постигнем целта си, стъпка по стъпка, така че да не будим никакво подозрение.

Това също ще им попречи да видят промените, докато се случват.

Винаги ще стоим над относителното поле на техния опит, тъй като знаем тайните на реалността такава, каквато е в действителност.

Винаги ще работим заедно и ще останем свързани с кръв и тайна.

Смъртта ще сполети този, който говори.

Ние ще запазим живота им кратък и умовете им слаби, като се преструваме, че правим обратното.

Ние ще използваме нашите научни и технически знания по изискан начин, така че те никога да не видят какво се случва.

Ще използваме меки метали, ускорители на стареенето и успокоителни в храната, водата и въздуха.

Накъдето и да се обърнат ще бъдат обвити в отрова.

Меките метали ще ги лишат от ума им.

Ще обещаем чрез нашите многобройни посреднически организации да намерим лекарство, но ще им дадем още отрова.

Отровите ще проникнат през кожата и устата, те ще унищожат техните умове и репродуктивни системи.

Благодарение на всичко това децата им ще се раждат мъртви, а ние ще скрием тази информация.

Отровите ще присъстват във всичко, което ги заобикаля/ в това което пият, ядат, дишат и носят.

Трябва да сме умели в разпръскването на отрови, защото те могат да бъдат проницателни.

Чрез забавни картинки и музика ще ги научим, че отровите са полезни.

Тези, които ни гледат с уважение, ще помогнат. Ще ги привлечем да рекламират нашите отрови.

Те ще видят нашите продукти във филмите и ще свикнат с тях и никога няма да разберат истинското им въздействие.

Когато родят, ние ще инжектираме отрова в кръвта на децата им и ще ги убедим, че това ще им помогне.

Ще започнем на ранен етап, докато умовете им са млади, ще ориентираме децата им към това, което децата обичат най-много – сладкишите.

Когато зъбите им се развалят, ще им сложим метални, които ще убият ума им и ще им откраднат бъдещето.

Като повлияем на способността им да учат, ние ще създадем лекарства, които ще ги разболеят и ще причинят други заболявания, за които ще създадем още повече лекарства.

Ще ги направим покорни и слаби пред нашата мощ.

Те ще станат депресирани, бавни и дебели; и когато дойдат при нас за помощ, ще им дадем още отрова.

Ние ще съсредоточим вниманието им върху парите и материалните притежания, така че те никога да не могат да се свържат с вътрешното им "Аз".

Ще ги разсейваме с изневяра, удоволствия и игри, а те никога не могат да бъдат едно цяло.

Техните умове ще ни принадлежат и те ще правят това, което кажем.

Ако откажат, ние ще намерим начини да въведем в живота им технологии, които въздействат на психиката.

Страхът ще бъде нашето оръжие.

Ние ще създадем техните правителства, както и опозицията.

Ще притежаваме и двете страни.

Винаги ще крием целта си, но ще изпълняваме плана си.

Те ще работят за нас и ние ще просперираме чрез тяхната работа.

Нашите семейства никога няма да се смесят с техните семейства.

Кръвта ни винаги трябва да е чиста, защото това е пътят.

Ще ги накараме да се избият един друг, когато трябва.

Няма да им позволим да се обединят във вяра и религия.

Ние ще контролираме всеки аспект от живота им и ще им казваме какво да мислят и как.

Ще ги насочваме доброжелателно и внимателно, така че да си мислят, че ръководят сами.

Ще разпалваме вражди между тях с помощта на нашите групировки.

Когато светлината светне сред тях, ние ще изгасим с подигравка или смърт, както ни отговаря.

Ще ги накараме да си разбиват сърцата си и да убиват собствените си деца.

Омразата и гневът ще бъдат наши приятели и съюзници в постигането на това.

Ненавистта напълно ще ги заслепи и те никога няма да разберат че чрез техните конфликти ние ставаме техни владетели.

Тяхното занимание ще бъде да се убиват един друг.

Ще се къпят в собствената си кръв и ще убиват съседите си, докато ни е удобно.

Ние ще спечелим много от това, защото те няма да ни видят, тъй като не могат да ни видят.

Ние ще продължим да просперираме чрез техните войни и тяхната гибел.

Ще повтаряме това отново и отново, докато крайната ни цел бъде постигната.

Ще продължим да ги принуждаваме да живеят в страх и гняв, каквито и да са гледките и звуците.

Ще използваме всички налични средства, за да постигнем това.

Те ще създадат тези средства със собствен труд.

Ще ги накараме да мразят себе си и съседите си.

Винаги ще крием от тях свещената истина за това, че всички ние сме единни.

Това те никога не трябва да знаят. Те никога не трябва да знаят, че цветът е илюзия.

Винаги трябва да мислят, че не са равни.

Постепенно, стъпка по стъпка, ще вървим към нашата цел.

Ще завземем техните земи, ресурси и богатства, за да упражним пълен контрол над тях.

Ще ги излъжем, като приемем закони, които отнемат и малкото им свобода.

Ние ще създадем парична система, която завинаги ще ги лиши от свободата им и ще държи тях и децата им в дългове.

Когато всички те ни прокълнат, ние ще ги обвиняваме в престъпления и ще представим друга лъжа на света, защото ние ще притежаваме всички медии.

Ще използваме нашите медии, за да манипулираме потока от информация и техните чувства в наша полза.

Когато въстанат срещу нас, ние ще ги смачкаме като насекоми, тъй като са по-малки от тях.

Те ще бъдат безпомощни да направят каквото и да било, защото няма да имат оръжия.

Ще вербуваме някои от тях, за да изпълним собствените си планове.

Ние ще им обещаем вечен живот, но те никога няма да получат вечен живот, защото не са от нас.

Вербуваните ще бъдат наречени "посветени" и ще бъдат индоктринирани във вярата във фалшиви ритуали за преминаване към по-висшите сфери.

Членовете на тези групи ще мислят, че са едно с нас, без да знаят истината.

Те никога не трябва да знаят истината, защото ще се обърнат срещу нас.

Земните блага и високите титли ще бъдат техните награди за труда им, но те никога няма да станат безсмъртни и да се присъединят към нас.

Светлината никога няма да се спусне върху тях и те никога няма да пътуват до звездите.

Те никога няма да достигнат по-високите сфери, тъй като убийството на себеподобните им ще им попречи да преминат в сферата на просветлението. Това те никога няма да разберат.

истината ще бъде скрита в лицата им, толкова близо, че няма да могат да се фокусират върху нея, докато не стане твърде късно.

Да, илюзията за свобода ще ги зарадва толкова много, че никога няма да разберат, че са наши роби.

Когато всичко е на мястото си, реалността, която създаваме за тях, ще ги притежава.

Тази реалност ще бъде техният затвор.

Те ще живеят в самоизмама.

Когато целта ни бъде постигната, ще започне нова ера на господство.

Техните умове ще бъдат вързани от вярвания, които сме установили от незапомнени времена.

Но ако някога разберат, че са като нас, тогава ще загинем.

Те никога и никога не трябва да знаят това.

Ако някога открият, че заедно могат да ни победят, ще предприемат действия.

Те никога не трябва да знаят какво сме направили, защото ако разберат, няма да има къде да избягаме, ще бъде твърде очевидно кои сме щом булото падне.

Нашите действия ще разобличат нашата същност и ще ни преследват и никой няма да ни даде подслон.

Това е таен завет, чрез който ще живеем остатъка от настоящия и бъдещия си живот, тъй като тази реалност ще съществува вечно.

Този завет е подпечатан с кръв, нашата кръв.

Никой и никога не трябва да знае за съществуването на този завет.

Забранено е на никой никога да пише или говори за това. Защото ако се случи обратното, генерираното съзнание ще стовари върху нас и ние ще бъдем хвърлени в дълбините, откъдето сме дошли, и ще останем там до края на времето."

Дали това е написано от Илюминатите през 2004 г.? Едва ли. Най-вероятно е написано много по-рано преди векове, но е актуално и огледално на ставащото около всеки от нас и цялото човечество.

Има пасажи, съвпадащи с "ционистките мъдреци", има и нови, и присъстващи в нашето ежедневие.

Едно нещо е сигурно – войната на "дълбоката държава" срещу човечеството продължава, независимо дали има "стари и нови, явни и тайни завети…"


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 327, April 2023
Ядрената война върви отдавна.
Ядрената война отново е най-важната заплаха пред човечеството и е на дневен ред заради конфликта в Украйна.Но, ядрената ...
    Нашите прародители /3/
Доказателствата, че на Земята преди векове е имало страшна ядрена катастрофа са много. На първо място трябваше да се нам...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com