Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Голямата картина на войната в Украйна – неонацизмът и ционизмът срещу руския народ

В Украйна се води най-истинската и най-мащабна война след Втората световна.

Голямата картина на голямата шахматна дъска е войната на Русия срещу неонацизма и ционизма.

Плановете на този тандем бяха осуетени от президента на Русия Владимир Путин. В отговор на неговите опити за възраждане на мощта на Русия и на извеждането на Русия от колониалната зависимост от Запада, ционизмът и кукловодите от "дълбоката държава" не измислиха нищо по-добро, освен да окупират и превърнат Украйна в жалко подобие на нацистка Германия с неонацизма и жидобандеровщината, а от комика – наркоман Зеленски, да направят жалко подобие на нацисткия фюрер.

Зад събитията в Украйна и така наречения "украински проект" стои Хазарската мафия, ционизмът и съюзяването, не за пръв път, на ционизма и нацизма. Това съюзяване се появи още при Хитлер, чието тясно обкръжение беше съставено предимно от евреи.

Това са исторически факти, доказани отдавна, въпреки опитите за тяхното укриване. Тук няма никакво предубеждение.

Когато през лятото на 2022 г. избухна спорът между Русия и Израел, че Адолф Хитлер е имал еврейска кръв, всъщност бяха казани неща, известни отдавна. Но сега бяха повторени в отговор на твърденията на укрофюрера Зеленски, че в Украйна няма и не може да има нацизъм, "защото Зеленски, който е еврей, е бил избран за президент".

Напротив, може и има и то във втория, по-лош от нацизма на Хитлер и неговото съюзяване с ционизма.

Но преди да преминем към темата за Хитлер ще припомним, че идолът на украинските нацисти Бандера беше в 75% еврей и в 12,5% - поляк. Шухевич също беше еврей. Но и двамата създадоха украинския нацизъм и станаха негови водещи фигури.

Що се отнася до темата дали Адолф Хитлер е бил еврей, нещата са ясни. Да, според паспорта му, той е еврей.

Този паспорт, подпечатан във Виена през 1941 г. беше намерен сред разсекретени британски документи от Втората световна война. Паспортът е съхраняван в архивите на британското разузнаване, които са ръководили шпионски и саботажни операции в окупираните от нацистите европейски страни.

Паспортът беше публикуван за първи път на 8 февруари 2002 г. в Лондон. На корицата на паспорта има печат, удостоверяващ, че Хитлер е еврей.

Паспортът съдържа снимка на Хитлер, както и неговия подпис и визов печат, позволяващ му да се установи в Палестина. Нещо повече. В акта за раждане на Адолф Хитлер, майка му – Мария Шикелгрубер, е оставила името на баща му – Алоис Хитлер, празно, така че дълго време той е смятан за незаконен. Но има доказателства, че Хитлер е роден от Мария от някой от къщата на Ротшилд във Виена.

Че Хитлер е еврей никой никога не е опровергавал. Вместо това е избрана друга тактика – замълчаване на неоспоримите доказателства.

След като Хитлер анексира Австрия, по негова заповед еврейските гробища с надгробни плочи на предците му, архивни записи и други индикации за неговия еврейски произход са старателно унищожавани.

майка му – Мария, забременява като слугиня в къщата на Соломон Майер Ротшилд. Застаряващият Соломон е обсебен от младите неопитни госпожици и не пропуска нито една от тях, ако е наблизо. Мария се омъжва за Йохан Георг Хидлер, чешки еврей. По-късно Алоис променя майчиното си фамилно име на еврейското фамилно име Хитлер – често срещано еврейско фамилно име в Австрия.

Евреят Франкенбергер дълги години плаща издръжката на сина на Мария Шикелгрубер. Франкенбергер е фигура, чрез която парите идват от Ротшилдови.

Адолф Хитлер е роден и израснал в еврейско семейство, в еврейска среда, облича се като евреин, прилича на евреин, движи се сред евреи, приятел е с евреите и беше подкрепян от тях в началото и получи политическото си образование в негово собствено признание), като изучава и наблюдава тактиката на ционистките евреи. Евреи гласуваха за Хитлер. От чужбина той първоначално беше подкрепен от еврейските кръгове и близката до тях британска аристокрация.

През цялата война Ротшилдови оставаха собственици на вестниците на Хитлер.

Химическият гигант на Ротшилд – Рокфелер "Фарбен", беше гръбнакът на хитлеристката икономика, която се градеше върху капиталите на най-големите еврейски и немско-еврейски финансисти (Круп, Рокфелер, Варбург, Ротшилд), както и военно-политическата мощ на нацистка Германия.

В своето изследване Хенеке Кардел пише за многото австрийски евреи – нацисти, като самият Хитлер.

Райхсминистърът Рудолф Хес е еврей. И райхсмаршалът Херман Гьоринг, на който и трите жени бяха чистокръвни еврейки.

И федералният председател на Нацистката партия Грегор Щрасер. Ръководителят на SS Райнхард Хайдрих, д-р Йозеф Гьобелс, Алфред Розенберг, Ханс Франк, Хайнрих Химлер, райхсминистърът фон Рибентроп, фон Кьодел, Йордан и Вилхелм Хюбе, Ерих фон дем Бах-Зелински, Адолф Айхман. Този списък продължава.

Кои са еврейските банкери на Хитлер и неговите еврейски поддръжници преди 1933 г. - Ритер фон Щраус, фон Щайн, генерал фелдмаршал и държавен секретар Милх, заместник-държавен секретар Гаус, Филип фон Ленхард, Абрам Исау, професор и шеф на пресата на нацистката партия, приятелят на Хитлер, геополитикът Хаусхофер, който по-късно ще стане съветник на американския президент Рузвелт, клановете Ротшилд, Шиф, Рокфелер и др. Този списък също може да бъде продължен.

Трима души изиграха основна роля в създаването на нацисткия ционистки Израел и в унищожаването на евреите в Европа – самият Хитлер, Хайдрих – три четвърти евреин, и Адолф Айхман – 100% евреин.

Всеизвестен факт е, че американският президент Рузвелт и английският нацистки премиер Чърчил са наполовина евреи. Те знаеха за еврейския произход на Хитлер. Кланът на Буш са били наясно с еврейския произход на Хитлер.

Тяхната подкрепа за Хитлер се счита за елементарна еврейска солидарност. Водещи активисти на антиционисткото движение твърдят, че държавата Израел, създадена под идеологическото ръководство на нацистка Германия и според плановете на Хитлер – Химлер – Гьобелс – Айхман е единственият наследник на Третия райх.

Първият пълномащабен експеримент за отглеждане на "супермен", "синтетична" чиста арийска раса беше осъществен не върху германците, а върху германските евреи от фашисткото ръководство с пълното съдействие и съдействие на ционисткия елит. Заедно с Гестапо, ционистите в лицето на Sokhnut (Еврейската агенция), подбират самотни и предимно млади евреи. И по околни пътища изпращат избраните в Палестина, за да се борят с оръжие в ръце за нов ред и създаване на нова личност.

Едно от условията беше отказът от "миналия", "буржоазно-еснафски" морал и способността да се проявява, където е необходимо – жестокост и безпощадност. Официалното име за цялата тази операция беше "Операция Трансфер" и бъдещата еврейска държава трябваше да се нарича "Палестина".

Нацисткото ръководство създаде специална организация, която отговаряше за транспортирането на избраните – "Палестинското бюро", с което транспортираха най-преданите евреи в Палестина, готови да умрат за фашистките идеали.

За координиране на политически планове и военни действия срещу Великобритания, ционистките лидери поддържаха контакти с ръководството на нацистка Германия. Съвместните германско-ционистки действия бяха координирани от такива видни фигури на Третия райх, като Химлер, Айхман, адмирал Канарис и самият Хитлер.

В своите известни "10 въпроса към ционистите" някои ортодоксални евреи обвиниха ционисткото ръководство във фашизъм и в пряка отговорност за смъртта на милиони евреи. Те цитираха неопровержими факти за умишленото прекъсване от страна на ционистите (в частност от Еврейската агенция) на преговорите, инициирани от германските нацисти (Гестапо) за "евакуацията" (депортирането) на европейските евреи.

Умишленото нарушаване на конкретния план за евакуация (спасяване) на европейски евреи беше извършено от ционистите през 1941 – 1942 г. и през 1944 г.

Около 1942 г. хитлеристкото ръководство реши, че вече е изпратило всички евреи, "подходящи за Палестина" от Германия. От този момент нататък то беше готово в рамките на определени "бартерни сделки" да освободи определен брой евреи, но само при условие, че не отидат в Палестина. Срещите между ционисткия елит и ръководството на фашистка Германия поставят за основна цел координирането на съвместните действия срещу Великобритания и развитието на военно-икономическото сътрудничество. На ниско ниво има стотици или дори хиляди такива контакти. Всички еврейски организации, с изключение на ционистките, са забранени на територията на Третия райх. Що се отнася до отношението към ционистите, хитлеристкото ръководство издава широко известната директива, призоваваща местните власти и различните нива на имперските бюрократични структури да им помагат по всякакъв възможен начин. Хитлер вижда ционистите като верни съюзници. Особено близки отношения се развиват между ционистките организации и Гестапо.

Автомобилите на Гестапо имаха двуглав орел от едната страна и ционистки символи от другата.

Фашистките власти поддържат широки контакти с ционистките организации в Германия през втората половина на 1930-те и първата половина на 1940-те под формата на планирани срещи, главно пътувания на ционистки делегации до Берлин. Имаше факти, че "Файфел Полкс", Хаим Вайцман, Ицхак Шамир и други лидери и видни фигури на световното ционистко движение са били агенти на фашистка Германия".

Създадена през 1942 г. в Палестина под ръководството на Яир (Щерн), еврейската терористична организация LEHI (Lohamei Herut Yisrael – Борци за свободата на Израел) се обърна към нацистите с предложение да съдейства на германската армия при прогонването на британците от Палестина.

През 1920 г. Ротшилдови помогнаха на Хаим Вайцман, който по-късно от 1948 г. до 1952 г. беше и първият президент на Израел, да стане световният "Цар на евреите". От 1920 г. Вайцман оглави Световната ционистка организация и Еврейската агенция за Палестина. След като Хитлер дойде на власт, Вайцман сключи споразумение с него "За прехвърлянето от Германия в Палестина под трудова форма на държавата на германските евреи, които напуснаха там". Това споразумение осуети икономическия бойкот на Германия от страните по света срещу 126 милиона долара. Световната ционистка организация Вайцман изпрати през 1937 г. в Германия своя заместник Фейфел Полкес, по покана на ръководството на Гестапо (СД) в Берлин, в лицето на еврея Адолф Айхман. Колаборацията между Айхман и Полкес се ръководеше от еврея Хайдрих. Отделът по икономика и администрация работеше за превръщането на лагерите в големи индустриални комплекси. Циркуляр от 15 август 1940 г. показва, че детайлите на германския план за изготвени от Айхман, тъй като е подписан от неговия помощник Данекер. Меморандум от Лутер, министър-секретар на Министерството на външните работи през август 1942 г., показва, че той е имал преговори от юли до декември 1940 г. с френското правителство. Фюрерът решава да евакуира евреите на Изток и подробностите за тази евакуация са решени месец по-рано на конференцията във Вензее (езеро близо до Берлин). На 7 март 1942 г., по-малко от месец след меморандума в Министерството на външните работи, Гьобелс, като "окончателно решение на еврейския въпрос", одобрява плана за концентриране на евреите на Изток.

В по-късната кореспонденция на Гьобелс също се говори за депортиране на изток (в Полша), като се набляга на необходимостта от принудителен труд. След въвеждането на политиката на депортиране на Изток, използването на евреи като работна сила става основна част от тази операция. Ясно е, че терминът "окончателно решение" е се отнася както за Мадагаскар, така и за източните територии и че означава само депортиране. Планът "Мадагаскар" на Гоьобелс беше само "разсейване" и "прикритие" за постоянен износ на евреи в Палестина, преминаващи през немски концентрационни лагери в Полша, който започна през 1933 г. До 1937 г. еврейското население на Палестина достигна 400 хиляди. Тогава Палестина беше под юрисдикцията на Великобритания и арабите бяха систематично унищожавани от английската армия и еврейските отряди, а евреите бяха "тихо" преместени по местата им на пребиваване.

Бащата на актьора Арнолд Шварценегер, евреинът Густав беше началник на австрийската полиция и доброволно се присъедини към нацистката партия през март 1938 г., още преди Австрия да бъде "анексирана" от Германия, а през 1940 г. той става член на Sturmabteilung – нацистки щурмови отряди, от които 20 еврейски войници и офицери са наградени с най-високото военно отличие на Третия райх – Рицарския кръст.

Нацистката преса публикува снимка на синеок рус с каска, с надпис: "Идеалният немски войник", а този "арийски идеал" е боецът от Вермахта Вернер Голдберг /с баща еврей/.

Бившият германски канцлер Хелмут Шмид, офицер от Луфтвафе и внук на еврей, свидетелства: "Само в моята въздушна част имаше 15-20 като мен".

През януари 1944 г. кадровият отдел на Вермахта изготви таен списък от 77 офицери и генерали, "смесени с еврейската раса или женени за еврейки". Всичките 77 са с лични свидетелства на Хитлер за "германска кръв" и сред изброените – 33 полковници, 5 генерал-майони, 8 генерал-лейтенанти, 2 фелдмаршала Милх и Левински /Манщайн/. Райнхард Хайдрих, ръководител на RSHA, който контролира Гестапо, криминалната полиция, разузнаването и контраразузнаването, на 16-годишна възраст се присъединява към Freikorps, за да разсее слуховете за дядо еврей. В средата на 1925 г. Хайдрих е кадет на Берлинския учебен кораб, където капитан е бъдещият адмирал, шефът на Абвера, евреят Канарис. След това, присъединявайки се към Хитлер, Хайдрих се издига нагоре по нацистката стълбица и е най-младият СС обергрупфюрер /чин равен на генерал-майр от армията/.

***

Масата еврейски персонал, избягал от 3-тия райх от SS, SD, Abwehr Wehrmacht, незабавно отиде да работи в ЦРУ, Mi-5q BND, Mi-6, специалните служби на различни латински страни, главно в Аржентина и Бразилия.

Израелското разузнаване започна да се създава през 1945 г., дори преди ООН официално да признае моноетническия еврейски анклав в Палестина, през 1948 г. – евреи от специалните служби на Хитлер: от генерал-лейтенант Райнхард Гелен и SS оберщурмбанфюрер Ото Скорцени. В структурата на Абвера беше създаден щабът "Вали" за управление на разузнавателната дейност на съветско-германския фронт и за борба с партизаните и създаване на въстаническо движение в тила на СССР – специален щаб "Прусия", начело на който е назначен евреят Борис Алексеевич Смисловски, по искане на Кавалера на Малтийския орден, SS-обергрупенфюрер, евреят Владимир Кирилович, Хохенцолерн, приятел на Хитлер, който се подготвяше да бъде назначен "крал" в СССР, в случай на победа на Трети райх. В "Абвера" началник на еврея Смисловски беше еврея Райнхард Гелен.

Работейки в Мосад и ЦРУ, всички агенти на Смисловски работеха срещу СССР. През 1949 г. беше създаден военният блок НАТО и всички евреи от 3-ти Райх се присъединиха към пакта Адолф Хойзингер, еврей, началник-щаб на Хитлер, 1961-1964 г., председател на Военния…


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 330, Jul-Aug 2023
Какво се крие зад „украинския проект“ – нещата не са много сложни
Политическите ционисти от над 20 години осъществяват свой "украински проект", а именно да се построи на територията на У...
    Новите ултиматуми на "дълбоката държава" срещу човечеството
На поредните срещи на върхушката на "дълбоката държава" в Лисабон и Бали през май не беше обърнато особено внимание. А с...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com