Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

И ВСЕ ПАК НИ ЧЕТАТ
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
И този брой на „Строго секретно“ е извънреден
07.2023

И този брой на "Строго секретно" е извънреден. И двоен, тоест за месеците юли и август.В момента не мога да ви гарантирам броят за септември заради извънредната ситуация, която е Третата световна война, в чийто епицентър се намираме поне от две години.

Това е голямата картина, която ще става все по-лоша.

Истината е не само тревожна, тя е трагична. Намираме се в епицентъра на най-голямото престъпление в историята на човечеството. Слизащата от световната сцена "дълбока държава" се опитва да постигне тотален контрол над човечеството, над най-елементарните човешки права и свободи, чрез преднамерено убийство на милиони и милиарди хора.

Това го планират отдавна. Над "вируса" работеха от 20 години. С него нарушиха всички производствени, снабдителни и хранителни вериги на планетата.

Войната в Украйна е малка част от тази картина, като всяка следваща спирала разкрива невидим досега елемент от кризата на кризите и безпътицата на човечеството.

Свирепа е и войната за информацията. Тук е голямата разлика между нас и останалите "медии". Те пробутват и повтарят съчинена другаде информация. А ние произвеждаме информация. Това може да се постигне само на основата на истината, фактите и опита. Заради това "Строго секретно" стана световен медиен феномен, сред океана на фалшивата информация.

Базирането върху истината гърците са наричали "филалетия". По-просто казано, това се проявява, когато човек не спира там където спират другите. Казват му "там не трябва", а той пита "защо не трябва, кой е забранил". Намекват му, че за някои въпроси и истини бияти "даже по-лошо", а той"защо не мога да пи-там". и въпреки всичкопродължава да вървипо тази пътека. Това ефилалетията.

Благодарение на нея все още продължавам да работя като един от последните истински международни журналисти, икономически, геополитически и военни анализатори и т.н. Не се продадохме, нито ни купиха. Истина е, че струваме повече от другите печатни медии. Но над 30 години ви даваме истинска стойност за вашите пари и се радваме, когато ни пишат, че "качеството на вашия вестник е без конкуренция и аналог другаде".

И тъй като сме филалетици, т.е. говорим истината, за съжаление не мога да ви обещая дали ще се "срещнем" през септември. Трудно да се правят прогнози, особено когато става дума за бъдещето. Но има и друга версия ако искаш да предвидиш бъдещето, най-добре е да го създадеш сам. Което ви пожелавам през страшното лято на 2023 г. Гледайте да оцелеете, за да се срещнем през септември.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 330, Jul-Aug 2023
Загубени в превода на „метеж“ и „Хрен им“
Какво беше това?Изненадите винаги идват от най-малко очакваната посока. Заради това се наричат изненади. Познахте. Въпро...
    Продоволствената война - BlackRock вече притежава активите на Украйна
Бурята в почти всички страни от ЕС, в това число и България, заради вноса на нездравословно или заразено зърно от Украйн...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com