Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Конспирация
След убийството на Даяна през 1997 г. дойде и убийството на Елизабет II през 2016 г.
Анализ на „Строго секретно“

В предишен брой се спряхме на убийството на принцеса Даяна на 31 август 1997 г. в Париж.

В този брой продължаваме поредицата за убийствата във върхушката на британската монархия, този път на самата Елизабет II, която официално почина на 8 септември 2022 г. /т.е. преди една година/ но реално напусна завинаги своите поданици още в края на 2016 г., като оттогава до септември 2022 г. беше инсталирана нейна двойничка, която също беше елиминирана, по един или друг начин.

заради това и този анализ се нуждае от повишено внимание.

Вероятно сме единственото издание в света, което проследи цялата тази мистерия и конспирация:

 • че Елизабет II почина още в края на 2016 г., или в началото на 2017 г.;
 • че на нейно място беше инсталирана двойничка, чието поддържане вече беше невъзможно и тя също беше елиминирана през 2022 г.

Кой беше в ковчега, не знаем. Едва ли това беше истинската Елизабет II не само заради невъзможността да бъдат държани тленните й останка толкова дълго в хладилник.

***

По-долу ще прочетете отново анализа ни. "Погребаха и двойничката на Елизабет II. Трагедията на Англия продължава", т.е. че целият период след смъртта на Елизабет II до днес е нелегитимен в нелигитимната Великобритания – за ЕС, Британската общност, НАТО, войната в Украйна, Черлз, Хари и т.н.

Има наистина нещо много гнило в тази монархия, Англия е обречена.

А ето и съдържанието на тогавашния ни анализ, който обяснява почти всичко, което се случва оттогава до днес в Англия. И не само там.

***

…Зад актуалните събития в Англия и света дълбоко зад кулисите продължава да стои въпросът дали кралицата Елизабет II беше мъртва от края на 2016 г. и на нейно място беше въведена двойничка /двойнички/, дали нейната смърт беше причината за Брекзит, за кризата в Британската общност, за задкулисните борби в двореца Уиндзор, за странната смърт на мъжа на Елизабет II – принц Филип, за деградацията на лидерите на Англия, стигайки до двете политкарикатури Борис Джонсън и Лиз Трас, които започнаха да плашат Русия с ядрен удар и да играят първостепенна роля във войната в Украйна. И още много други събития.

Ако истината за смъртта на Елизабет II бъде разкрита, тя ще взриви не само Великобритания, но и атлантизма и Британската общност.

Неслучайно всеки път когато този въпрос изплува на повърхността, по поръчка от Лондон започва бясна антируска кампания за отвличане на вниманието. Сред поръчковите източници е някакъв лъжлив Billingcat, на който сме се спирали в миналото, прочул се с фалшиви новини.

Но за смъртта на Елизабет II мълчат като глухонеми. Защото това беше "ядрена бомба", която ще унищожи Запада и е свързана със:

 • убийството на Даяна;
 • излизането на Англия от ЕС /Брекзит/;
 • изнамирането на някакъв Клаус Шваб, който съчини идеологичната глупост за "инклузивния и хуманен капитализъм", заедно с Ротшилд и Франциск II;
 • престъпленията на MI6 с отравянето на Литвиненко, Скрипал и прочие "Новичок";
 • все по-активната позиция, вкл. и ядрена, на Англия в конфликта в Украйна и Донбас с оръжие и наемници;
 • създаването на ядрения съюз САЩ – Англия – Австралия, срещу Китай;
 • за да стигнем до най-важното – "дълбоката държава" и Gladio в Англия. Защото именно Великобритания възроди мрежата на Gladio и Stay Behind след Втората световна война. Често се забравя, че НАТО исторически е творение на САЩ и Великобритания, а политическите решения се взимат от Вашингтон и Лондон, като останалите са просто васали.

И защото:

 • монархията в Британия е най-архаичната и деспотична форма на управление, която няма нищо общо с демокрацията;
 • в резултат на прогресивните реформи на Кромуел и Британия преди векове монархията беше разкарана и установена републиканска форма на управление, но след това "реакционните сили" възстановиха тази средновековна дивотия, още повече, че не съществува никаква династия на уиндзорите, които са самозванци и даже не са англичани;
 • Шотландия, Уелс и Ирландия не са независими държави, а са окупирани от Лондон;
 • така наречените Фолклендски острови не съществуват. Има Малвински острови, които са неотменима част от Аржентина;
 • Гибралтар е на Испания, остров Джърси – на Франция, така наречената Британска общност са фантомни болки на Лондон над народите на Канада, Австралия и Нова Зеландия.

Но това е само малка част от голямата картина.

Англия е пример за класически социален паразит и до днес паразитира върху много свои колонии.

На целия свят говорят, че Англия е конституционна монархия и че всевластието на Елизабет е ограничено от парламента. Самата кралица пък е някакъв символ на традицията и "талисман", чийто политически правомощия са малки.

Но само официално Великобритания е "конституционна монархия" с някакви ограничения. Защото:

 • кралицата /а сега и кралят/ има право да обявява война без законодателни ограничения и без да обяснява причините;
 • кралицата има право да прати в оставка правителството;
 • кралицата има право да разпуска парламента;
 • един път в годината пред парламента тя озвучава своите искания за близкото бъдеще;
 • тя формулира политиката на държавата и на колониите, които са й подвластни.

Във вътрешните работи пълномощията на кралицата са повече:

 • тя назначава министрите, тайните съветници, членовете на изпълнителните органи и други длъжностни лица. Тя е глава на въоръжените сили, армията, флота, кралските ВВС и разузнаването;
 • прерогатив на кралицата е да обявява война, да сключва мир, да ръководи военните действия;
 • във външните работи прерогатив на кралицата е да обсъжда условията и да ратифицира договорите, съюзите и международните споразумения. Решение на парламента не е нужно;
 • кралицата акредитира и британските високи комисари и посланици и приема чуждестранните дипломати;
 • кралицата назначава и съдиите по всички видове дела. Общият закон гласи, че "кралицата не може да бърка";
 • кралицата не може да бъде съдена за криминални престъпления.

Фактически кралицата /кралят/ контролира всички сфери на властта – законодателната, изпълнителната и съдебната.

Кралицата /кралят/ управлява и англиканската църква и може да назначава епископите и архиепископите, т.е. глава е не само на светската, но и на духовната власт, което го няма даже в Саудитска Арабия.

По-голямо концентриране на властите и пълномощията няма нито един друг човек в света.

Това не е най-голямата демокрация на света. Глупости – такъв вертикал на властта, който не е подконтролен на никого, няма никъде по света. Нещо повече. Става дума за кралицата не на Великобритания, а за кралицата на света.

Замисляли ли сте се някога колко земя от тази планета принадлежи на тази жена/мъж/:

 • от 1876 г. до 1947 г. монархът на Великобритания имаше и титлата император на Индия;
 • той е монарх на 16 държави, т.е. Крал на общността. Британската империя – British Empire, е най-крупното образувание, от когато и да било от съществуващи държави в историята на човечеството с колонии на всички обитаеми континенти.

И така нататък, и така нататък.

Онези, които вярват на мита, че САЩ управляват света са наивници. Нищо подобно. САЩ също са колония на Англия – една от най-старите.

Същото се отнася и за долара, който управлява всички добивани ресурси. Къде ги добиват – в колониите на Англия, и банките на САЩ се нуждаят от лицензиране от Банката на Англия.

За никой не е новина, че политиката и икономиката на САЩ са в пълна зависимост от два клана – на Ротшилд и Рокфелер. Но парите на тези глобални кланове се съхраняват в Банката на Англия. С една дума, САЩ са военната база и финансовата колония на Англия.

Сега да се върнем към началото.

Всъщност мистерията около Елизабет II с въпросите дали кралицата е мъртва, дали е тежко болна или е поставена под домашен арест, се появиха още в края на 2016 г. Според някои слухове тя беше починала в началото на януари 2017 г. и оттогава се разиграваше една от поредните трагикомедии с укриване на смъртта ?.

Но да тръгнем подред...

...От края на 2016 г. Елизабет II не се беше показвала на публиката, а жената, която беше показана в началото на януари 2017 г. явно беше двойничка, видяна от далечна перспектива.

Последното показване на Елизабет II беше най-вероятно предварително записаното от нея традиционно коледно поздравление за 2017 г.

Според някои източници в него тя беше казала наистина сензационни неща. В първия запис за БиБиСи е започнала да изрежда имената на известни политици и хора, които са виновни за "най-страшни престъпления срещу нашия народ и нашите деца". Записът е бил спрян след фразата "2017 г. ще бъде година на кръвопролитие, каквото не сме виждали от времето на Втората световна война". Екипът на БиБиСи е бил в шок и са спрели записа.

Било е записано второ приветствие. След това вече нямаше никакви публични изяви на Елизабет II.

Появиха се слухове, че тя е мъртва или е под домашен арест. Тогава кралицата не се появи за първи път от 28 години на ежегодната коледна служба, която традиционно се провежда в Сандрингхамския дворец в Норфолк, един от любимите дворци на монарха. Липсата й беше оправдана със съобщението за силна простуда на кралицата и съпругът й Филип.

Но най-интересното предстоеше.

На 9 януари 2017 г. на официалния сайт на кралското семейство (www.royal.uk) беше пуснато съобщение за смъртта на Елизабет II от сина й принц Чарлз. Но след това беше свалено. Някои медии обаче успяха да му направят скрийншот. След това изявление на Чарлз нямаше никакви други официални коментари.

Какво се казваше в сваленото съобщение: "Кралица Елизабет II умря в своя сън сутринта в резиденцията в Сандрингхамския дворец". Съобщението беше на прес-секретаря на кралицата. Принц Чарлз поиска да бъде направено следващо съобщение незабавно: "Неговата обичана майка кралица Елизабет II почина мирно в своя сън сутринта в Сандрингхамския дворец. Смъртта й дойде след кратка болест, която й попречи да присъства на традиционните й задължения около коледния период".

Някои британски издания веднага определиха слуховете за смъртта на Елизабет II като "руски мръсни трикове", други твърдяха, че не е имало такова съобщение за смъртта на кралицата в официалния сайт.

След това обаче Globe пусна пробен балон № 2 под заглавието "Кралят е мъртъв, да живее кралят", а именно, че принц Уилям ще пропусне 35-тия рожден ден на своята съпруга и че през март ще трябва да вземе решение – да избере между любимото занятие като пилот на медицинска авиация или своя дълг, т.е. правата на престолонаследник. Значи в семейството може да има конфликт на наследниците между Чарлз и Уилям.

Междувременно продължиха слуховете, че кралицата е мъртва, че нейното тайно погребение вече се е състояло и че членовете на кралското семейство ще задържат официалното изявление за смъртта, докато не приключат с тайните ритуали или пък докато не бъдат решени споровете за властта в кралското семейство, че принц Чарлз води битка за трона със сина си Уилям, който може би има намерение да прескочи баща си и да бъде коронован за крал през 2017 г.

По същото време френският посланик Жерар Аро в САЩ, явно далеч от дворцовите интриги, изрази "искрени съболезнования във връзка с кончината на Елизабет II". Но и той трябваше да оттегли съболезнованията си, защото "кралицата е жива".

Преди това в Ню Йорк и Вашингтон се появи външният министър Борис Джонсън. Британското външно министерство съобщи, че спрямо Москва „трябва да се води стратегия на бдителност, въвличане и санкции срещу Русия заради политиката й в Сирия“.

Към средата на януари 2017 г. започнаха военните провокации на Порошенко спрямо Донбас, които се превърнаха в открита агресия в началните дни на февруари 2017 г.

Като капак на всичко, неизвестно защо, последва обявяване на новия състав на така наречения Комитет на 300-те, в който на първо място беше кралица Елизабет ІІ.

Правеше впечатление, че в списъка за първи път от много години преобладават разни бивши, сегашни или бъдещи признати, непризнати или самозвани монарси, кандидат-монарси или мераклии за монарси.

Но основният въпрос е какво да се прави с останките от Британската империя, която е в плачевно състояние и с жалката структура, която остана от дома на Уиндзорите, които преди 99 години се появиха отникъде.

Наследниците на Елизабет ІІ са в пълен потрес. Чарлз е неадекватен. Даяна беше убита, защото почна да спи с мюсюлманина Доди Фаяд, нейният син Уилям се ожени за "еврейката Кейт", а вторият – Хари, най-вероятно е от флирта на Даяна с инструктора й по конна езда Хюит.

Елизабет ІІ, която самата не беше от особено чиста кралска кръв от Маунтбатън, т.е. от немското семейство Батенберг, все пак държеше на този въпрос твърдо.

Появиха се и други въпроси, като например, че Елизабет ІІ е все пак православна внучка на руския император Николай ІІ, /т.е. на Джордж V/. Ще споменем, че според някои източници домовете на кралските семейства на Уиндзорите и на Романови бяха оформени в своя статут чак на 10 октомври 1917 г., три дни след октомврийския болшевишки преврат, и че Николай ІІ май не е бил убит, а е извозен до Лондон, където е станал... Джордж V.

САЩ са бивша и настояща колония на британската корона и неофициално на клана Романови, която формално е била закрепена през 1913 г. със създаването на Федералната резервна система на САЩ, която пък в 88 процента е принадлежала на Русия по документи.

Около „руския трон“ се разиграват странни и комични събития. Само през 2016 г. в Русия три пъти се опитваха да поставят на трона Маша Хохенцолерн, която е дъщеря на обергрупенфюрера от SS на Хитлер В. Кирилович.

Но "играта" е много по-голяма – за парите на света. Защо? Защото Федералната резервна система на САЩ, създадена от клана Ротшилд, според някои източници, принадлежи в 88,8 на сто от императора на Руската империя Николай II и срокът за арендата на неговия дял завърши през декември 2013 г.

Горе-долу по същото време започнаха да издирват кандидати за руски "царе и царици", като наред с Елизабет II се появиха споменатата Маша Хохенцолерн, която би трябвало поне за половин час да стане "царица", за да се оформи на нея делът във ФРС, принадлежащ на Николай II, като Маша след това трябва да го "преоформи" на клана Ротшилд, който пък застана зад идеята за връщането на монархиите в Европа.

Самата Елизабет II предяви някакви претенции към руския престол още през 2016 г., но не успя да доживее до нужната дата.

Междувременно Чарлз получи почетната длъжност глава на британската общност и на Great Reset, наред с Ротшилд, Франциск и Шваб.

Вървеше и сюжетът с постепенното въвеждане на двойничка на Елизабет II с много режисирани фотоснимки – дълги палта, кърпи на главата, ракурси, за да не се виждат съотношенията очи, нос, уши, ръце, крака и т.н.

Последваха странни смъртни случаи на близки на кралицата хора или на задкулисните битки в двореца кой да е наследник.

След това, на 18 август 2018 г. от Лондон беше съобщено, че лекарят на кралица Елизабет II, 67-годишен хомеопат Питър Фишер, е бил смъртно ранен при сблъсък с камион в района на Хай Холбърн и е починал на място. Отстранен беше човекът, който знаеше всичко за Елизабет II и евентуално за нейната двойничка.

За онези, които следяха слуховете за „живота и смъртта“ на Елизабет ІІ, в това число и ние, това можеше да означава няколко неща:

 • на първо място, че лекарят Фишер е проговорил, че кралицата е починала още преди 2 години и е бил убит, както убийството му вероятно няма нищо общо с камиона, чийто шофьор е бил освободен веднага след инцидента;
 • на второ място, беше отстранен човекът, чиято задача дълго време е била да укрива нейната смърт и да се прави, че лекува двойничката на кралицата и т.н.

Ще припомним, че през 2015 г. 55-годишната Мойра Джемил, която беше директор на кралския фонд за работата с кралските дворци, също беше убита в сблъсък с камион на моста Ламбет, когато отиваше с колело на работа в двореца Сейнт Джеймс.

Или, както се казва, налице беше тенденция хора от близкото обкръжение на Елизабет ІІ да умират „колоездачно“, заедно с въпроса дали кралицата е все още жива и дали не се разиграва поредният театър.

На 12 септември 2018 г. последва нов инцидент, може би най-близкия човек на кралицата. В замъка Балморал кралицата едва избегна нещастието, но заради нея пострада гувернантката Мери Морисън, която все пак е имала късмет, че е останала жива. Какво се е случило?

Според съобщението, на 12 септември 2018 г. Елизабет ІІ, вече на 92 години, се е качвала по стълбите на своя замък към балната зала, където е била организирана вечеринка за войници, охраняващи шотландската кралска резиденция.

С нея е била и гувернантката й Мери Морисън, която се е спънала и е паднала по стълбите, като за малко не е повлекла със себе си и кралицата.

Произшествието е шокирало кралицата. Морисън, която е била откарана в болница, се е отървала само със счупен глезен. Мери Морисън – на 81 години, е с Елизабет ІІ от 1960 г., т.е. 58 години е нейният най-близък човек. Тя съпровождаше постоянно кралицата и знае всичко за нея, заради което, при особени обстоятелства може да стане излишна, защото знае „твърде много“.

Около Елизабет ІІ наистина ставаше опасно за най-близките й сътрудници, свързани с кралицата или с нейното обкръжение, което знае много за нея.

С една дума, смъртта на Елизабет II ще повлече към пропастта половината свят – буквално и преносно. На първо място ще бъде унищожена лъжата, върху която се държеше Британската империя 100 години и която днес наброява 2 милиарда души – мощна международна организация, която без кралицата ще "осиротее".

Заради това кралицата продължаваше да е "жива", но временно "недееспособна", като от време-навреме подписваше някакви документи.

И така, преди новата 2020 г. "кралицата" не посети принц Филип, когото бяха пратили в болницата.

Съобщиха, че "принц Филип, херцог на Единбург, беше приет в болницата "Крал Едуард VII" в Лондон, като "предпазна мярка".

Ще припомним, че 98-годишният херцог се оттегли от обществения живот през август 2017 г.

И предишната Коледа Филип пропусна традиционното пътуване до църквата, въпреки че беше в добро здраве.

Но странното, за пореден, път беше, че и в 2020 г. херцогът на Единбург не беше посетен в болницата "Крал Едуард VII" от кралица Елизабет II и други висши членове на кралското семейство, включително синовете и дъщерите му. Новината, наред със снимката на Чарлз, Уилям и Джордж, предизвика възмущение сред британската общественост.

Преди новата 2020 г. Хари и Меган офейкаха в Канада, защото в близкото обкръжение на кралицата ставаше опасно за техния живот. Последва и интервюто на Меган с Опра – за всеки случай.

На 1 декември 2020 г. "внезапно, но спокойно" почина кръстницата на принц Хари, близка приятелка на Елизабет II – лейди Селия Вестей.

На 20 март 2021 г. тържественото честване на рождения ден на Елизабет II беше отменено. Трябваше да навърши 92 години.

Преди това – на 2 март, Филип отново го изпратиха в болница за "лечение на сърцето". Показаха седнал в колата жив труп. Ясно беше, че го готвят за "оттегляне", което беше съобщено на 9 април 2021 г.

На 14 април, само четири дни след смъртта на принц "Филип", "Елизабет II" се върна към кралските си задължения и участваше в оттеглянето на Уилям Пийл от поста лорд-шамбелан при кралския двор.

72-годишният Пийл подаде оставка на 1 април, вероятно предпочете да се оттегли преди "внезапно, но спокойно" да го споходи смъртта.

И в началото на последните събития – на 27 март 2021 г., беше съобщено за смъртта /убийството/ на най-богатия човек на Великобритания и приятел на принц Чарлз – сър Ричард Сутън.

И отново се постави въпроса дали Елизабет II е жива и дали от 2017 г. пред човечеството не се разиграва една голяма мистификация и измама, укриваща смъртта на Елизабет II, на чието място беше инсталирана нейна двойничка.

Написахме това на 6-ти септември 2022 г.

***

На 8 септември 2022 г. стана известно, че е "починала кралицата на Великобритания Елизабет II".

Най-големият й син, принц Чарлз, стана новият монарх, с титлата Карл III.

Смъртта на Елизабет II не беше изненада, тя вече беше на 96 години.

Но някои от обстоятелствата на погребалната церемония, която събра всички монарси и президенти на света се отличаваше със странна символика.

Новината са смъртта на кралицата се появи в медиите на 09.09.2022 г. и мнозина решиха, че това е датата на смъртта и веднага я свързаха с кода 666 (9, 9, 222=6).

Но истинската дата беше 08.09.2022 г. Датата 08.09.2022 г. обаче е не по-малко символична в този смисъл. Сумата от цифрите на тази дата е 23 – един от най-важните кодове на системата. Този номер се нарича Satanic Challenge Code, защото, когато разделим 2 на 3, получаваме 0,666.

Някой може да възрази, че човек не избира датата на смъртта. Това е вярно, но можеше да се съобщи за смъртта по всяко време.

Смъртта на съпруга на Елизабет II – принц Филип, беше съобщена на 9 април 2021 г. Той почина на 99 години на 99-тия ден от годината. Да, случва се.

По време на церемонията по прощаването и погребението, ковчегът винаги беше затворен, така че никой не можеше да каже, че Елизабет е била в него, или нейна двойничка, или восъчна кукла, или въобще празен.

Погребението на Елизабет II се състоя на 19 септември 2022 г., който е 23-ият ден в лунния календар в зодията Рак. Така отново виждаме числото 23, което съдържа числото на звяра 666.

Освен това тази дата съдържа числото на звяра и по друг начин.

Погребението на кралицата започна в Уестминстърското абатство в 11:00 ч. и беше посетено от владетели и монарси от цял свят, имаше и прословутата "група от 500". Те започнаха да се събират в абатството няколко часа преди началото. Но, гледайки лицата на присъстващите, можеше да се види, че върху тях изобщо нямаше тъга и скръб, те говореха оживено, усмихнати и дори смеещи се. Сред тях беше и Байдън с усмивка на уста.

Подобно поведение можеше да означава, че причината, поради която всички са се събрали, беше само претекст.

Всички присъстващи обаче бяха облечени в черно, но и тук символиката се проявяваше с пълна сила: например, много дами, особено роднините, носеха широкополи шапки, давайки препратка към култа към Сатурн. А на първия ред имаше мъж с черна превръзка на окото – още един от основните символи на култа към Сатаната.

Най-впечатляващото нещо беше шахматният под – най-важният символ на култа, той обикновено се поставя в масонските ложи, а фактът, че подът в главния храм на страната е направен по този начин, навежда на някои мисли. И, когато камерата показваше (по някаква причина) изглед на залата отгоре, ясно се виждаше обърнатия християнски кръст.

В 11 часа ковчегът с тялото на кралицата беше отнесен в абатството. Интересното е, че платформата беше теглена от моряци, държащи се на огромни вериги, сякаш бяха приковани към ковчег. Инсталирането на ковчега на подиума беше придружено от пеенето на църковния хор, повечето от които по някаква причина бяха деца…

Всички духовници бяха облечени в червено-бяло-черни одежди – любимите цветове на илюминатите.

След това ковчегът беше изнесен от църквата и изпратен на последното му пътуване през Лондон.

До 16 часа ковчегът отново беше отнесен в Уестминстърското абатство, където церемонията продължи.

Към края лорд-шамбеланът, застанал до ковчега, счупи служебната си палка, което уж трябва да символизира края на царуването на Елизабет. Всъщност този ритуал се отнася до пасажите от Евангелието на счупената тръстика. В този случай бастунът е напълно счупен, което означава, че грехът е победил човека.

Преди ковчегът да бъде спуснат в гробницата, архиепископът каза следните думи: "Всички, които следват примера на кралицата и са вдъхновени от вярата в Бога, могат да кажат с нея: "Ще се срещнем отново". И това звучеше достатъчно зловещо.

След 3 часа обаче ковчезите на Елизабет и съпруга й бяха извадени от гробниците в абатството и отнесени в замъка Уиндзор, където бяха погребани в мемориалната гробница на крал Джордж IV. Това е станало без присъствието на гости и камери.

Може само да се гадае какви ритуали са съпътствали истинското погребение на кралица Елизабет II, кога и къде. И кой е бил в ковчега тогава, на 19 септември или след това. И въобще?


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 334, Dec. 2023
Главната причина на войната на Израел и САЩ срещу Палестина. И още няколко причини
Какво се крие зад поредната агресия на Израел срещу Газа, Палестина, Ливан, Сирия, Ирак и Иран?Крие се глобален тероризъ...
    Отново за Ануннаките и тунелите под Газа
Информациите за ожесточената война между еврейските военни и бойците на Хамас в мрежата от тунели под Ивицата Газа или п...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com