Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Кремъл: „Русия е във война“
Това е краят на ЕС и НАТО
04.2024

Само няколко часа преди терористичната атака вечерта на 22 март 2024 г. срещу Крокус Сити в Красногорск, до Москва, говорителят на Кремъл озвучи сегашния момент с думите "Русия е във война"… "Ние се намираме в състояние на война. Да, това започна като Специална военна операция, но когато се образува тази компания там, когато колективният Запад стана участник в това на страната на Украйна, за нас това вече стана война".

Тези думи означават едно нещо – че юридически това е Специална военна операция, тъй като никой никому не е обявявал война официално, но de facto това е именно война и Русия ще отговори на започналата конвенционална интервенция на НАТО като нанася удари срещу противниците според международните закони за тези конфликти. На този фон трябва да се разглежда и терористичната атака срещу театъра в Красногорск. Тя трябва да провокира Русия към ответни действия, които да оправдаят нахлуването на войска на НАТО в Украйна.

В тази ситуация, боеве, които вече легално са определени от държавата като война вместо специална операция, принуждават държавните институции, начело с президента, да отговорят съответно на участието на Запада в конфликта, което засилва риска от рязка ескалация.

Това се съобщава на Франция, Англия, Полша и Балтийските държави, които вече са започнали конвенционална интервенция да преосмислят своите планове. Или…

Именно в това "или" сме в момента.

От началото на март НАТО и англосаксонският ционизъм започнаха изграждането на втори фронт срещу Русия в Черно море и на територията на Украйна. Ескалацията беше възложена от Тел Авив на президента на Франция Емануел Макрон и на премиера на Англия Риши Сунак.

Тел Авив свърза и двете войни – в Близкия изток и в Украйна, по линията Израел, Кипър, Гърция, България, Румъния, Украйна, Полша, Германия, Франция и Англия.

Включването на Франция и Англия е отдавна планирано и е изключително опасно. Защо? Франция е единствената континентална сила в Европа със собствени ядрени сили още от времето на ген. Де Гол.

Англия реши да пренесе "ядрения бутон" на САЩ на своя територия.

Появиха се и въпроси къде всъщност се намира "ядреният куфар" /кодове/ на САЩ и не са ли в Израел /виж стр. 16-17/.

Израел, който е ядрена сила преди 3 седмици нанесе нов ядрен удар по Йемен и обсъжда опцията "Соломон" срещу Палестина, т.е. нанасяне на ядрен удар.

В Украйна, в района на Харков, вероятно беше извършен подземен ядрен опит, който беше представен като "земетресение".

В Германия, в американската база Рамщайн има ядрени бомби В-61. Самата ФРГ продължава да е окупирана от САЩ, Франция и Англия държава, без юридическа и геополитическа субективност. Заради това в Дума се обсъжда суспендирането от Русия на договора за Германия "2+4" от 1991 г. /виж стр. 14-15/.

Полша е в изключително сложна геополитическа кондиция, заобиколена от Изток – в Украйна, и от Запад – в Германия и Франция, от своя исторически враг, ционизмът.

От Тел Авив вече излизат ядрени заплахи срещу Русия, които се пренесоха и в ООН.

Логиката е такава, че трябва да се очаква ядрена провокация /или атака/ срещу Русия.

Срещу Макрон и Чарлз III бяха приложени любимите трикове на МОССАД. Макрон е засипван с нови компромати със сексуално естество. Този път не става дума само за неговия хомосексуализъм и слабостта му към африкански момчета, но се оказа, че така наречената му жена на възрастта на баба му – Бриджит Макрон, всъщност е мъж с името Жан Мишел Тронге.

Неясна е и ситуацията около кралското семейство в Англия.

Чарлз III "умря и възкръсна" в един ден, но и така не е ясно дали е жив или мъртъв. Уелската принцеса Кейт Мидълтън, жената на престолонаследника принц Уилям, най-вероятно е била отровена с турбо-рак, въведен в mRNA-ваксина срещу COVID-19.

Натискът върху Париж и Лондон не е случаен.Mi6 е новият контрольор на наркоциониста Зеленски. Лондон пое командването на военните процеси в Украйна. Целта е максимално да се разклати ситуацията и да се принуди Русия да премине някаква крайна черта.

Заплахата за Лондон е не по-малко екзистенционална. Лондон е като плъх, затиснат в ъгъла.

На Франция, Полша и страните от Балтика е възложена задачата да разположат в Украйна сили за "небойни задачи". Но истинските намерения са да се подготвят сухопътни войски за скок на Изток в случай на крах на Киев, и ако фронтът рухне, и Русия започне да се движи на Запад като съкрушава всичко по пътя.

Франция ще "защитава" черноморското крайбрежие на Украйна и преди всичко Одеса.

Рязко се активира и НАТО в Черно море, където бяха нанесени удари по кораби на руския Черноморски флот и по Крим, и Севастопол.

В Румъния започна разширяването на една от най-големите бази на НАТО в Европа – авиобазата "Махаил Когьлничано" край Констанца, само на 50 км от България. Базата ще е център на командване и контрол на силите на НАТО в Югоизточна Европа, в това число и в България, и трамплин за пакта в черноморския регион.

Това съвпадна с публикуването за първи път на загубите на НАТО – военни и наемници, в украинския конфликт. Досега са убити 234 офицери от НАТО, предимно британски и американски. общо 13 387 наемници са се присъединили към нацистката хунта в Киев, като досега от тях са убити 5962. Повечето от тях идват от Полша, САЩ, Канада и Грузия, 1497 поляци – от 2960 участващи, 561 грузинци – от общо 1042, 491 американци – от 1113, 4222 канадци – от 1005, 360 британци – от 822, 349 румънци – от 784, 147 французи – от 356, и 88 германци – от 235.

Но жертвите са много повече, ако се вземат предвид ударите с ракети и дронове с голям обсег, нанесени от руската армия дълбоко в територията на Украйна.

Това означава, че вторият фронт срещу Русия отдавна е открит. Войната е в голям формат "Русия – НАТО", който ще се разширява и вече е официална.

Ако Франция или Полша се намесят в конфликта стават легитимни цели за руските ракети и никакъв 5-ти член на НАТО няма да ги спаси, защото НАТО няма да издържи и 5 минути и ще се разпадне.

И в Тел Авив Нетаняху няма да оцелее в бункера, в който се е заврял.

За САЩ – също всичко е ясно. Изтрезняването им ще бъде жестоко, поражението е без прецедент.

Западът заложи всичко на поражението на Русия. Русия отговори, че войната е на живот и смърт.

На 21 март Сергей Шойгу обяви създаването на две нови общо-войскови армии, 14 дивизии и 16 бригади.

Това означава, че въоръжените сили на Русия вече са по-големи от армиите на Германия, Великобритания, Франция, Полша, Латвия, Литва, Естония, Чехия, Хърватия, Финландия и Швеция, взети заедно.

А това означава само едно нещо – Русия вече е спечелила войната срещу НАТО. Следва завеса над Европа, поне за един век…


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 337, April 2024
Къде е ядреното куфарче /кодове/ на САЩ/
От началото на 2024 г. дълбоко зад кулисите на света се разиграва един от най-опасните епизоди на започналата Трета свет...
    Добре дошли във века на войните
На 22 март с терористичната атака в "Крокус Сити" в Москва някой поиска да ускори максимално избухването на Третата свет...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com