Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Добре дошли във века на войните
04.2024

На 22 март с терористичната атака в "Крокус Сити" в Москва някой поиска да ускори максимално избухването на Третата световна война.

Това е основното в търсенето на извършителите, организаторите и поръчителите.

Извършителите са бандитите наемници на най-ниско ниво. Повечето от тях бяха заловени – някакви таджикски терористи. Но достатъчно е да погледнете картата, за да видите, че Таджикистан има дълга граница с Афганистан, която реално не съществува.

Появи се и следа, че зад терористите стои някаква организация Вилаят Хоросан /отделение на Ислямска държава, действаща в Афганистан/, която е контролирана от Англия, по-конкретно от Mi6, която, след излизането на САЩ от Афганистан започна износа на етнически афгански таджики за пушечно месо. За къде? Където си поискат – Сирия, Украйна, Балканите и преди всичко срещу Русия, срещу която през последните месеци Лондон започна да изгражда единен терористичен фронт, разбирайки че ционисткият режим в Киев е обречен. Тази следа ще анализираме в следващите броеве.

Но основният въпрос е кои са организаторите и поръчителите на тероризма в "Крокус Сити" в Москва.

Ясно е, че организаторите не са могли да бъдат задържаните уроди-бандити. Твърде добре беше подготвена и подсигурена операцията.

Бил съм в Афганистан по време на "онази война" и знам какъв "змиярник" остана там. Организаторите неслучайно са избрали платени наемници от онзи район. Защото в този змиярник в Афганистан никога нищо няма да се разбере.

Що се отнася до организаторите, откакто следя световния тероризъм съм успял да ви убедя, че те винаги са били в съчетание /в различни пропорции/ на ЦРУ, Mi6 и МОССАД.

Така е и сега с тероризма в Москва и в Украйна.

Ще ви припомня, че в схемата с Али Агджа и неговата стрелба по папата, ЦРУ и МОССАД изнамериха някакъв малоумен турчин от "сивите вълци", заковаха го като му поръчаха едно убийство /на Ипекчи/, след това го изкараха от затвора и пуснаха по света, като по пътя го въоръжаваха, докато стигна до площад "Свети Петър". Но беше толкова калпав, че не успя да убие Йоан Павел II, който, според поръчителите, трябваше да бъде убит. Заради това последваха свободните съчинения на ЦРУ с българската следа, КГБ и т.н.

Така е и сега, налице са организаторите – ЦРУ, Mi6, МОССАД и вероятно украинското ГРУ, като над тях са поръчителите, глобалният ционизъм, т.е. глобалната еврейска мафия, което означава, че кризата ще продължава дотогава, докато не ни погълне напълно.

САЩ, Англия и Израел разпалиха войната на ционизма срещу Русия в Украйна. През октомври 2023 г. Израел започна войната срещу Газа с най-големия геноцид в историята на района. Досега е убил над 200 000 палестинци, което трябва да бъде прикрито. Нетаняху оправдава неговата агресия срещу Газа с руската операция в Украйна и отправи открити заплахи срещу Русия заради нейната подкрепа за Хамас, съдържащи и ядрени елементи. Израел изтласква Англия и Франция на челно място в Украйна, които също са ядрени държави.

Така че няма да сбъркам като напиша, че поръчителите и на тероризма в Москва са САЩ, Англия и Израел.

По-точно става дума за неоконсерваторите в САЩ, шапката на съвременния глобален ционизъм. Те са над изпълнителите ЦРУ, Mi6 и МОССАД още от времето на Буш-старши, Буш – младши, Клинтън, Обама, Тръмп и сега Байдън. Всички са от една "конюшня", контролирани от Израел.

През този период започна съюзяването на евреите от Израел и Англия с евреите в Белия дом, Пентагона, Съвета за национална сигурност, Държавния департамент. За да стигне до тероризма на ЦРУ и МОССАД на 11 септември 2001 г. в Ню Йорк, който се контролираше от вицепрезидента Дик Чейни. По същото време хората от израелското посолство в САЩ имаха пълен достъп, без записване, до офиса на заместник-секретаря по отбраната Пол Вулфовиц. Даг Фейт внасяше информацията директно на Чейни, чиито шеф на "кадрите" беше "Скутер" Либи. Разбира се, всичките бяха евреи.

Екипът се повтори и при Обама, и при Тръмп, и сега при Байдън с русофобката Виктория Нуланд и глобалиста Джордж Сорос, които извършиха преврата в Киев през 2014 г. и започнаха войната в Украйна, която беше кулминацията на 30-годишния проект на американските неоконсерватори за Украйна и Европа.

Администрацията на Байдън е пълна със същите неоконсерватори, които разпалиха войните срещу Югославия /1999 г./, Афганистан /2001 г./, Ирак /2003 г./, Сирия /2011 г./, Либия /2011 г./, сега в Украйна /2014 г./.

Което поставя и основният въпрос, доколкото еврейска е войната срещу Русия. В 99 процента!

Това е голямата картина – кои са поръчителите и организаторите. Другото са подробности, които ще анализираме в бъдеще – какви бяха тези афганистански наемници, стреляли на месо срещу хиляди московчани, който им осигури логистиката, защо тероризма в "Крокус Сити" съвпадна с навлизането на французи и англичани на територията на Украйна, защо терористите атакуваха в Москва точно на 22 март, т.е. на еврейския Пурим, когато евреите честват разпъването /именно разпъването/ на Христос, защо САЩ веднага започнаха замитането на следите и т.н.

Това е голямата картина на историческата война на англосаксонския ционизъм срещу Русия, която не е от вчера, едва ли ще завърши утре.

И ще се засилва все повече с навлизането на войната в Украйна в End of Game и в Европа и света – в Mittel Spiel.

По-точно "добре дошли в ХХI век, векът на всички войни".


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 337, April 2024
Кремъл: „Русия е във война“
Само няколко часа преди терористичната атака вечерта на 22 март 2024 г. срещу Крокус Сити в Красногорск, до Москва, гово...
    И този брой на "Строго секретно" е извънреден
И този брой на "Строго секретно" е извънреден в извънредната ситуация, която едва ли би могла да бъде по-извънредна.Став...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com