Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Тази антидържава трябва да бъде унищожена. Заедно с господаря й - мафията
04.2024

От 35 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Наистина лесно се живее когато главата е празна и е незаразена от умствена дейност. Но страшно става, когато от умствената болест е поразен целият народ. Към днешна дата, народите, страдащи от масов идиотизъм не са много. Жалкото е, че един от тях живее на територията на България.

Влязохме и в световната статистика, като пример за най-изостаналата държава в Европа с най-ниски доходи, най-ниско заплащане и най-ниско жизнено равнище.

В ЕС България е най-корумпираната антидържава на мафията.

Мафията е най-големият престъпник в България – откровени криминалисти, политуроди, олигофрени, маргинали – преди и сега, които откраднаха всичко изработено от нас за 70 години и превърнаха страната в гангстерска джунгла, която е заобикаляна отдалече даже от джихадистите от Афганистан.

България беше превърната от тези дебили в Джурасик парк на Европа.

Мафията е покровителствана от господарите си на Запад, които я инсталираха на власт, за да превърнат България в труп, тъй като за нея в техния нов ред няма място.

Докъде ни докараха тези имбецили? България е на последно място в ЕС по всичко. Изпреварват ни всички, по всичко, с много и все повече.

България отдавна е в кома. Имунната й система е на нулево равнище.

Дебилизирането е пълно.

България е бедна и в безпътица. Мафията унищожи държавността. България е безпомощна пред шепа примитиви. Криминално-мафиотският рак пусна метастази навсякъде. След 1990 г. в страната беше въведено извънредно положение и окупация на вътрешни и външни бандити.

Може да се каже, че през 2024 г. се навършват 35 години от установяването в България на властта на бандитите.

От тяхна гледна точка, те имат само един изход – да ни превърнат в тълпа от идиоти, говеда, които работят за господарите и не умеят да разсъждават.

Какво получиха българите и България през тези 35 години? Нищо, освен едно нещо. При тази "демокрация" загубихме практически всичко – вътрешна социална стабилност, основни фондове, външнополитическо влияние, челна наука, съвременна високоразвита промишленост и т.н.

Държавата престана да бъде партньор – корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове.

За да стигнем до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот, тъй като животът им беше откраднат.

Така завърши българският вариант на "либералната демокрация" и на нейно място избухна криминалният феодален капитализъм на бандитите, братовчедите, дебилите, олигофрените. Онези, които не успяха да се "справят", намериха своето "призвание" в политиката. Неслучайно героите на избухващите всеки ден скандали са еднодневни политици, пълни некадърници, които са решили да направят кариера в политиката.

Ако тъпотията болеше, над цяла България щеше да се носи един огромен стон, чиито децибели в района на Народното събрание и правителството щяха да са над всички допустими норми. Глупостта обаче не само боли. Тя струва. А за нея плащат не тъпаците, а всички ние.

Хората са отчаяни от кучешкия живот, от кражбите на мафията, от безработицата, от лъжите, от зомбирането, от наркотизирането, от дебилизирането, от проституирането. Те са отчаяни да гледат как България изчезва.

Това е и краят на технологията за управление на "тълпата" чрез най-отявлени дегенерати, които играят ролята на "елит" и концентрират върху себе си вниманието на "тълпата". Вулгарна технология, която се внедрява след 1990 г. от някакви измислени "лидери", които нищо не решават, а само унищожават и оскотяват "тълпата", която вече не иска да е пълна със зомбирани дебили.

От къде излязоха всички тези демократи, либерали, мутри, патриотари, националистчета, психопати, идиоти, педофили, хомосексуалисти и т.н.?

Повечето от тях бяха изтласкани към върха от "кръстниците". Избраха ги според мизерния им интелект, за да не могат да разберат своята манипулираност.

До неотдавна един селски бандит от Банкя тичаше насам-натам и решеше лентички, въпреки че единственото нещо, което можеше да прави е да купува тоалетна хартия за WC-то на Министерския съвет, ако и нея не открадне. Стана олицетворение на новото варварство и на генетическото израждане – за предпочитане е да си тъп и мутроиден.

Същият този индивид сега е в парламента, доказвайки че за разлика от коня на Калигула, у нас може да влезе всяка свиня.

Но тази банда, вместо да е в затвора, е във властта.

Кои са те:

  • които съсипаха селското стопанство и въобще производството в България;
  • които разграбиха и разпродадоха всичко, което никога не е било тяхно и за което не са допринесли с нищо;
  • които обрекоха на бавна смърт 3-4 милиона българи;
  • които унищожиха геополитическата тежест на страната и изместиха нейната ориентация;
  • които докараха България до безпрецедентната изолация и липса на партньори, пазари, перспективи;
  • които финансово съсипаха държавата и докараха световните спекулативни финансови институции на "входа" и "изхода" на България.

България е в края на държавите от "третия свят" по очаквана средна продължителност на живота. Световната здравна организация ни постави на 150-то място сред всичките 191 държави.

Къде отиват нашите пари?

Инфраструктурата е в отчаяно положение, пътищата, мостовете, водата, водохранилищата са опасни за живота.

Бедността докара 50 процента от българите под социалния минимум.

Реалната безработица е около 20 процента. Човешкият капитал беше зачеркнат. Развитието беше спряно – срив в образованието, науката, спорта.

Брутният продукт спрямо 1990 г. се съкрати над два пъти. Нищо не върви нагоре освен престъпленията и броят на затворниците, както и наглостта на управляващите.

Кризата доведе до демонтажа на народа в България. Механизмът на самоунищожението беше внедрен преди 35 години. Само за 35 години България беше хвърлена обратно в състояние на ново варварство, в пропастта на управляван отвън регрес и хаос.

Закономерно се появи и "елитът" на новата система – мародери, психопати, мутри, заграбили собствеността по пътя на грабежа и насилието, вътрешни слуги и компрадори, на които беше отредена задачата да унищожат България. И вече 35 години те само плюскат и крадат. И се ръфат помежду си за онова, което е останало за доразграбване.

Възходът ни в този фарсов трагизъм е без прецедент и в Европа. България е болна.

Каква е причината?

Въпросът е какво се случи преди 35 години. Всеки преврат от такъв мащаб изтласква на повърхността мърсотията и тинята – луди, маниаци, авантюристи, садисти, мародери, разрушители, примитиви. Но те са само на повърхността на тектоничния разлом, появил се и под България, съдържащ се в две думи – "либерален капитализъм", изродил се у нас в най-канцерогенната му форма на мутренска държава.

Значи непосредствената задача е да бъде унищожена, докато не са ни изнесли всичките с краката напред.

Антидържавата, под названието "демократична България", трябва да бъде убита, колкото се може по-бързо.

Тази държава трябва да бъде смазана и унищожена без всякаква милост, тъй като това не е нормална държава, а антидържава, държава – мутант, държава, изпълняваща задачи, точно противоположни на онези, които е длъжна да изпълнява.

Съвременна България е антидържава. И общото между нея и нормалната държавност е колкото между Христос и Антихриста.

Както се казва, изход няма. По-точно има само един. За да оцелее, народът трябва да унищожи действащата срещу него антидържава и да създаде нова.

За унищожението на мафията са позволени всички средства – легитимни и нелегитимни, мирни и насилствени, вътрешни и външни и т.н.

Разбира се, елиминирането на антидържавата не е гаранция за успех, но поне дава шанс за някаква последна надежда.

Това е отчаян опит на хората да си върнат преди всичко правото на живот и труд, да отстранят от властта психопатите, бандитите, мафиотите.

Това е отговорът на въпроса какво да се прави – "ние тях, или те нас".

Войната е между нас и тях.

И никой освен нас няма да свърши тази работа с всички позволени и непозволени средства.

Всъщност налице е класически пример за започване на национално-освободителна война.

Сега лозунгът е: "Да ги избием, преди те да са ни избили".


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 337, April 2024
Посланието на Вангелия /Ванга/ от 2001 година: Красимир Иванджийски – 33, 55 и 77 години /4/
/Продължение от предишния брой/През първата половина на 2024 г. отбелязвам три важни "рождени дни":33-годишнина на издав...
    Дългово робство
- Обложиха земята ни;Обложиха леглата ни;Обложиха масата на която сме недохранени;Обложиха заплатите, които ни лъжат, че...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com