Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Отново за годините и времето, в което живеем
07.2024

 

 Отново за годините и времето, в което живеем

 

С малко закъснение искам да благодаря на всички, които ме поздравиха за моята 77-та годишнина.


Не я отбелязах /даже в поредицата – 33, 55, 77 години/, заради няколко причини.
Първата и последна е, че това би било суета и неетичност на фона на ставащото около нас – войни, трагедии, унищожения, в които, все пак, да навършиш 77 години, в не лоша творческа кондиция е истински подвиг, заедно с това, което постигнахме като аналитичен, публицистичен и журналистически център в безпрецедентните условия на сегашната информационна война, като доказахме, че е възможна такава медия, която, /с няколко други, през последните 30 години/, оформяше течението, а след това и реката на алтернативните медии, които от аутсайдери вече са политико-определящи.

Нашата информация, разработки, идеи, знания, опит и равнище свършиха не лоша работа. Това е войната за бъдещето в областта на информацията, която се превръща в нова ера за човечеството.


Все пак, няма да съм справедлив към нашите читатели, ако не цитирам поне едно писмо, което може да стопли всяко сърце, особено позастаряващото, минало през доста премеждия и бури в този живот:


"Честит рожден ден, уважаеми г-н Иванджийски!


Позволете да Ви поздравя с личния Ви празник и да изразя своята благодарност затова, че имам възможността, заедно с многобройните Ви читатели по целия сват, да живея, очаквайки и четейки поредния брой на Вашия уникален вестник!


Безспорно е, че сте феномен не само в българската, но и в световната журналистика!


Огромен шанс е да живеем в едно време с Вас и безкомпромисната журналистика, която правите. Никак не са случайни числата 33-55-77, за които пишете в последния брой. Огромно уважение за всичко, което сте постигнали и продължавате да правите!


Пожелавам Ви най-искрено здраве и дълголетие, с Вас и "Строго секретно" светът около нас изглежда по-подреден и ясен!
Хубав празник и на Многая лета!


/Името – в редакцията./"


Що се отнася до отредените ни години, времето ни приближава до момента, в който ще слезем от тази неблагодарна сцена. Така са измислени нещата.

Някога Ванга, в посланието, което вече публикувахме от края на 90-те години, предположи колко ми остават на този свят и каква е ролята ми в глобалната "йерархия".
Надявам се с годините малко да е сбъркала – не бързам. а на "йерархията" ще отговоря – че някога китайските императори – мандарини, са управлявали този най-многоброен народ на планетата без никой, през целия им живот, да види лицето им. А моето, за разлика от тях, е доста добре известно от над 55 години.


Предполагам, че се досещате какво искам да ви кажа. И че изтеклите под моста на времето години не са точка, а само запетая.

 

 


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 339, July 2024
От гроба се показа ръка: „Мъртва ръка“.
 От гроба се показа ръка: „Мъртва ръка“. Руската система „Периметър“ е готова за действие ...
 
# 339
  Руски подводници излизат на бойни позиции в океана.
 Руски подводници излизат на бойни позиции в океана. Украинската криза става глобална   Последният етап от п...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com