Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Клинтън си отива след Гингрич /Фракция 2 срещу Фракция 1/
Група за анализ на "Строго секретно"

Напоследък "Строго секретно" публикува изненадващата интерпретация на ставащото в Белия дом около Клинтън и за битката между Фракция 2 и Фракция 1.

Схематично погледнато Фракция 2 са бивши и актуални политици, бизнесмени и разузнавачи, които са срещу Новия световен ред.

Фракция 1 е олицетворението на Новия световен ред.

Още преди две години Фракция 2 разработваше поне три сценария как да се освободи от Клинтън и жена му Хилари.

Първият сценарий за отстраняването на Клинтън беше през 1996 г. Определени хора в Демократическата партия се опитаха да го убедят да се откаже, да не кандидатства или да загуби изборите. Този сценарий беше наречен "пътят на Джордж Буш". Той щеше да бъде най-лесният и най-безболезненият за отстравяването на Клинтън.

Вторият план беше наречен "Пътят на Никсън". Именно той е разиграван сега спрямо Клинтън.

Третият план, който беше изоставен още в началните етапи беше "Пътят на Кенеди". Фракция 2 го изостави, защото се страхуваше, че Клинтън след евентуално убийство, ще стане герой и това ще бъде използвано от Хилари.

След като бяха задвижени всички тези планове Фракция 2 разбра, че Клинтън не може да се откаже, тъй като е шантажиран със смъртна заплаха ако се оттегли. Един път това са китайците, втори път - международните финансови еврейски институции, третият - мафията и т. н.

Когато Фракция 2 разбра, че Клинтън няма да се оттегли реши да използва "Пътя на Никсън", за да го елиминира. Те знаеха, че това ще бъде дълга борба, но разбирах ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 43, Dec. 1998
Биометерията - технологията на тоталитаризма
Атакуващата ни полицейщина е част от вълната на технологията на тоталитаризма и политическия контрол, заливаща целия свя...
    Полард и битката ЦРУ - Моссад
Израелският шпионин Джанатан Полард, осъден в САЩ през 1986 г. на доживотен затвор, продължава да е зад решетките въпрек...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com