Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Сладкият живот в садо-мазо България
Емил Зола

Предишните години в началото на февруари, през който в България хомосексуалистите, отбелязват своя топъл празник, се спирахме на най-новите тенденции в тази сфера по света, с цел нашите парламентаристи /които, според педерасчето Вили от водещ гей-клуб в София са в 70 на сто обратни/, да не ходят по другите напреднали държави и да ни излагат с простотия и непросветеност.

Сега бихме искали да продължим нашата просветителска мисия и да се спрем на друга преобладаваща тенденция у нас - садо-мазо, т. е. садизма на управляващите /майсторите/ и мазохизма на робите.

Наистина, едва ли има друга държава в Източна Европа, която да е толкова напреднала в садо-мазохизма като България. Ето защо сега тя трябва да се запознае и с последните модни тенденции садо-мазо в Европейския съюз, НАТО и в САЩ. С това ще допринесем за укрепването на демократичните процеси в цъфтящата колония на МВФ, ще затвърдим мястото и ролята на нашата модерна хомосексуална, садо-мазо върхушка, ще възпитаме и новите поколения да потеглят уверено по пътя на пълното самоунищожение.

По-долу ще дадем някои последни примери от Европа и света в тази важна за българина сфера...

Садо-мазохизмът и цялата порно-метрополитна субкултура става все по-модерна в САЩ, Англия и Германия, и се утвърждава като алтернативен стил в живота на хиляди хора. Така например Шери Роуз - известна видео артистка от Лос Анжелис, правеща филми за така наречените екстремни практики, организира Janus Sociеty, обединяващо над 1000 души, пра ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 45, February 1999
Дулси - космическата врата
Те са били тук преди започването на историята. Кацали са на Земята и продължават да кацат. Вече са се интегрирали с наши...
    Управляват ни параноици
"Какво искахме и какво стана? Какви ни управляват сега?"Това са най-често повтаряните от българите въпроси. 10 години сл...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com