Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

За произхода на Иван Костов
Графиня Елза фон Алтендорф

На 1 април в редакцията получихме едно обществено разследване, направено вероятно от студенти от Славянския университет и от бдителни пенсионери. Ако е вярно, то може да хвърли допълнителна светлина върху произхода на Иван Костов, който, въпреки че е министър-председател на България, някак си странно мълчи за своето потекло - по майчина и бащина линия.

Обществото е длъжно да знае произхода на своите политици. Така е по целия свят. Пълна прозрачност на произхода и личния живот. Няма скрито-покрито. Политиците са упълномощени от обществото да го представляват и то трябва да знае за тях всичко, без лъжи и недомлъвки. Вижте какво става с Клинтън, с Митеран, с Брандт. А камо ли с Костов?

И така, според споменатото разследване, майката на Костов - г-жа П. Чугулянова, е дъщеря на Д. Чугулянов, чиято къща преди 9-ти септември е била тайна квартира за укриване на нелегални. Дядо му май е бил член на БКП. При него са отсядали и криещи се в землянката "Злео" южно от град Дупница. В къщата на въпросното семейство са били изпратени Л. Шилагерски (впоследствие убит) и Кирил Васев, който може да е още жив на 87-годишна възраст, на ръба на нищетата в ж.к. Бистрица в Дупница.

Ако е така, за г-н Костов не е от полза, с оглед на сегашната му кариера, да се знае, че едната му родословна линия е такава. Според разследването обаче момчето често е ходило на село - при баба и дядо. Народната власт му помогнала да влезе в Комсомола. Искал да влезе и във водещата сила на обществото - БКП. При ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 47, April 1999
По-добре е да ги учим
Обаждат ни се читатели и настояват за нашата реакция спрямо плагиати от немските "Труд" и "24 часа", които изведнъж запо...
    Ако бяхме г-н президент
На простия въпрос, изпратен ни от Dullup International "Какво щяхте да правите ако бяхте президент?" щяхме да отговорим ...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com