Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Кои са най-глупавите политици в България
Социологическа служба на “Строго секретно”

Защо досега нито една социологическа агенция не се сети да зададе въпроса, който вълнува всички българи - кои са най-глупавите политици? Защото са плащани от същите.

Но на нас никой не плаща. Ето защо зададохме основния въпрос, който е задаван навсякъде другаде по света, но не и в България. Кои са - според вас - най-тъпите български политици. Получихме толкова имена, че задръстихме компютрите на редакцията. Глупаци в тази държава колкото щеш. Поради това наложихме ограничения на бройката.

Онези от тях, които ще бъдат споменати и ще се втурнат да доказват, че не е така, предупреждаваме, че тези въпроси са нормална практика в демократичните държави в Европа. Нали натам сте тръгнали.

Но ако и това не ги убеди, ще им обърнем внимание, че и нашият въпрос е обърнат. Той е същият като въпроса “кои са най-ум ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 57, February 2000
Голямата лъжа за October Surprise
На 11 януари 1993 г. Вашингтон се готвеше за церемонията по встъпването на Бил Клинтън в длъжност. На същия ден Върховни...
    Спецслужбите контраатакуват
Влиянието на бившите служби за сигурност във всички постсоциалистически страни продължава да се чувства осезателно. С ук...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com