Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'23'22'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11
'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Видях НЛО
Световната и космическа конспирация
Милтън Уилям Купър от САЩ

/Продължение от предишния брой/

Разположението и всичко свързано с подземните бази на извънземните беше считано за Top Secret. Парите за тяхното изграждане идваха от Военния офис на Белия дом и бяха изпирани с поредица от операции, които никой не можеше да проследи. В края на тази верига бяха президентът, MJ-12, директорът на военния офис на Белия дом и командващият военноморските сили.

Парите отиваха на тайните сметки на армейските строителни програми. Но армията не можеше да ги харчи и даже не знаеше за какво са тези пари. Оторизирането за тяхното използване беше дадено на флота. Но и там не знаеха за какво са предназначени. Даже командващият адмирал не знаеше това. Само във военния офис на Белия дом знаеха как се движат тези пари и къде трябва да отидат.

Пълната секретност около тези фондове означ ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 60, May 2000
Супершпионинът ECHELON
/Продължение от предишния брой/Бихме могли да опишем подробно техническите аспекти на процеса на извличането на комуника...
    Кучетата на войната
Могат да се бият в пясъците на пустините и по заснежените планински върхове. Удрят от въздуха и от водата. Тренировките ...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2023, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com