Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Убийството на Даяна и Доди
Сценарият по прикриването се пропуква все повече
Сътрудник Z

Три години след катастрофата в Париж, в която загинаха принцеса Даяна и Доди Ал-Фаяд прикриването на убийството възприема обрат, който напомня труповете, последвали убийството на президента Кенеди на 22 ноември 1963 г. /след това, в течение на 4 години 37 свидетели бяха убити/.

На 5 май 2000 г. полицията в Южна Франция откри в гората до Нант труп в изгорена лека кола. Той беше така овъглен, че полицията се нуждаеше от един месец докато с тестове на ДНК потвърди, че умрелият е Жан-Пол “Джеймс” Андансон, 54-годишен фотограф-милионер, един от постоянните папараци, преследвали Даяна и Доди преди тяхната смърт.

Андансон беше също около катастрофата в тунела Алма в Париж, за която Мохамед Ал Фаяд, бащата на Доди, собственик на магазините Хародс в Лондон и на хотела “Риц” в Париж твърди, че е било чисто убийство, заповядано от британското кралско семейство и реализирано от британската MI-6 и израелския Моссад в сътрудничество с френските специални служби, помагащи в прикриването на следите.

Поне седем свидетели на катастрофата заявиха, че са видели бял Фиат Уно и мотоциклет да напускат с бясна скорост тунела секунди след катастрофата. По-късно тестовете потвърдиха, че бял Фиат Уно се е ударил с Мерцедеса на Даяна и Доди и че това е бил важен момент в катастрофата. Други свидетели казаха, че са видели мощна светлина няколко секунди преди Мерцедесът да катастрофира в тунела. Това е могло да бъде или блясъкът на фотосветкавица, или на специално лазерно оръжие, с което е действ ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 64, Sept. 2000
Кой и защо уби Джон Кенеди-младши
На 16 юли 1999 г. самолетът Piper Saratoga, в който пътуваше Джон Кенеди - младши заедно със съпругата си и нейната сест...
    Какво всъщност се случи на "Курск"
На 12 и 13 август 2000 г. светът беше на ръба на термоядрената война. Кризата, която ескалираше зад кулисите, беше предо...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com