Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Политическият живот в нова България през отминалия месец
Педалите-депутати ­ в Zoo-то в Холандия
Джамбулай Джамбуев

От източници в софийските гей-клубове научихме, че 80 на сто от членовете на разпуснатия вече парламент са решили да се пренесат в Холандия. Това не се дължи на интерес към холандски лалета или към прочутите им дървени обувки - само. Не е и заради факта, че холандците първи легализираха кафенетата, в които се пуши хашиш.

Причината е друга. Неотдавна Холандия се прочу с нещо ново за хомосексуалистите. Холандците, като първи в света, предложиха на обратните нощни визити в амстердамската зоологическа градина Artis.

Тези специализирани екскурзии бяха наречени gayded tours. В самото наименование се крие тяхната истинска същност, защото се произнася почти като guided tours. Както е известно на английски gay означава обратен, педал, хомосексуалист, а guide - туристически гид.

Но защо са се забързали бившите ни народни представители към тази зоологическа градина в Холандия? Защото атракцията на нощните gayded tours е възможността да се наблюдава как различните видове животни правят секс с екземпляри от същия пол. Идеята на организаторите е хомосексуалистите и техните противници да бъдат убедени, че обратните предпочитания “отговарят на природните закони”. Според психиатрите това е чиста терапия за освобождаване от комплекси.

“Нощните екскурзии в нашата зоологическа градина - заяви директорът на Artis Маартен Франкенфюз - са нещо като природонаучна програма”.

По-наблюдателните посетители вече констатираха, че с най-обратни наклонности сред животните в зоологическата гради ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 72, May-Jun 2001
Сега е време да ги съдим
Разпуснатото 38-мо народно събрание ще остане в историята /ако въобще остане/ с факта, че беше сбирка на едни от най-гол...
    Българките талибани
Вероятно и вие вече разбрахте, че през последните десет години България се управлява от талибани. От толкова години и аз...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com