Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Защо сме единствените независими издатели
От колектива

С нарастващото влияние на “Строго секретно” все повече хора се убеждават, че сме единственият независим вестник в България. Но не защото нищо не зависи от нас, а защото:

- “Строго секретно” зависи само от своите продажби, а не от рекламите. Разбира се, и ние се нуждаем от тях, но не на всяка цена. А рекламата обикновено е скрита дотация, политическо кредитиране, “безвъзмездна помощ”, пране на пари и т.н. Вижте от какво се хранят “Труд” и “24 часа”? Без реклами те отдавна щяха да са фалирали или да са слезли до тираж от 20 000.

- Не крием левите си убеждения. Всъщност цяла България е лява. Десни са само обратните - в буквалния и преносен смисъл. Това е наш свободен избор. Към десницата отношението ни е пренебрежително, като към обратните.

- Зависими сме обаче от нашите източници на информация. Пазим ги професионално и сме лоялни. Ако някой не знае какво означава тази дума, да погледне в речника.

“Строго секретно” е собственост на неговия издател и главен редактор. Независимостта на главния редактор, а оттам и на вестника, се свежда до това, че той не очаква правителствени ордени, не работи за роднините, братовчедите, за царедворците, не очаква кредити, разрешителни. Независими сме и защото всяко ново правителство - както това на Кобургготски - започва разработката на българската журналистика от “Строго секретно” и завършва както предишните.

Като независими богатеем или обедняваме само от продажбата на “Строго секретно”. Поради това сме длъжни да го правим още по- ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 76, Sept. 2001
Очаква ни пустинята
Последните седмици бяха най-доброто потвърждение на онова, което наричам пренареждане на следстуденовоенния свят и осъзн...
    Прозрачна държава, без бандити
Всеки от вас, който чете тези думи и си плаща данъците, трябва да знае, че именно той е работодател на Петър Стоянов и С...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com