Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Прозрачна държава, без бандити
Сашо Левов

Всеки от вас, който чете тези думи и си плаща данъците, трябва да знае, че именно той е работодател на Петър Стоянов и Симеон Кобургготски, на всички министри, на всеки депутат. Всеки от вас е работодател и плаща заплатите на всички държавни чиновници. От вашия джоб им плащате офисите, бюрата, леките коли. Те са ваши работници и вие сте ги ангажирали да се занимават с вашите дела, пари и проблеми.

Това е истината.Без нас те няма да изкарат и един лев. Повечето от тях са такива некадърници, че не стават и за просяци. Давате ли си сметка за това?

Но в България всичко е наопаки. Онези, на които плащаме са си въобразили, че те са наши работодатели, че те ни плащат, че са “политическа класа”.

Колкото по-съвременна е една държава, толкова повече гражданите знаят за нейното функциониране. В България е обрат ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 76, Sept. 2001
Защо сме единствените независими издатели
С нарастващото влияние на “Строго секретно” все повече хора се убеждават, че сме единственият независим вестник в Българ...
    Къде ще е новата война
На 3 август Dresdner Kleinwost Wasserstein съобщи в бележка до своите клиенти, че миражът за “нова икономика” на САЩ на ...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com